babisskg Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 21 λεπτά πριν, mr.angelos είπε Εχει υποθει και ποιο πανω, αυτο χρησιμοποιησα. Θα επανέλθω ......
mr.angelos Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Εχω ενα καλωδιο που κανει για την καμερα αλλα δοκιμασα σε 2 pc με windows και σε ενα λαπτοπ με ubuntu και δεν την διαβαζει κανενα, λετε να φτεει το καλωδιο που ειναι κινεζια;
sergio21 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Στις σύγχρονες canon δεν μπορείς να δεις τον αριθμό των λήψεων μέσω των φωτογραφιών καθώς δεν καταγράφεται σε αυτές. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις πρόγραμμα και να συνδέσεις την φωτογραφική με καλώδιο στον υπολογισμό. Για παλιότερες φωτογραφικές έχει ελεύθερα λογισμικά αλλά και τις πιο σύγχρονες με πληρωμή. Εγω έχω την 77d και πλήρωσα 5ευρω περίπου για το esomsg και μπορώ να βλέπω τον αριθμό των λήψεων μόνο για τη συγκεκριμένη μηχανή. 25 λεπτά πριν, mr.angelos είπε Εχω ενα καλωδιο που κανει για την καμερα αλλα δοκιμασα σε 2 pc με windows και σε ενα λαπτοπ με ubuntu και δεν την διαβαζει κανενα, λετε να φτεει το καλωδιο που ειναι κινεζια; Το καλώδιο φταίει μάλλον. Είναι πολύ συνηθισμένα καλώδια. Ρώτα κάνα φίλο σου. Σίγουρα θα βρεις. 20 ώρες πριν, mr.angelos είπε αααα οποτε το ονομα ειναι ο αριθμος εμενα πχ στην ποιο προσφατη λεει IMG_3568 οποτε εχει 3568 κλικς σωστα; Δεν ισχύει κάτι τέτοιο γιατί κάθε 10κ μηδενίζει. 1
mr.angelos Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, sergio21 είπε Στις σύγχρονες canon δεν μπορείς να δεις τον αριθμό των λήψεων μέσω των φωτογραφιών καθώς δεν καταγράφεται σε αυτές. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις πρόγραμμα και να συνδέσεις την φωτογραφική με καλώδιο στον υπολογισμό. Για παλιότερες φωτογραφικές έχει ελεύθερα λογισμικά αλλά και τις πιο σύγχρονες με πληρωμή. Εγω έχω την 77d και πλήρωσα 5ευρω περίπου για το esomsg και μπορώ να βλέπω τον αριθμό των λήψεων μόνο για τη συγκεκριμένη μηχανή. Το καλώδιο φταίει μάλλον. Είναι πολύ συνηθισμένα καλώδια. Ρώτα κάνα φίλο σου. Σίγουρα θα βρεις. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο γιατί κάθε 10κ μηδενίζει. παιζει ρολο που εχει παλιο firmware, μηπως πρεπει να την κανω update και μετα να ξαναδοκιμασω με καλωδιο; Οσο για το καλωδιο θα ψαξω στο σπιτι αν εχω κανα αλλο αλλα λογω απαγορευσης κυκλοφοριας λιγο δυσκολο να παω σε κανα φιλο μου να παρω.
babisskg Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, mr.angelos είπε παιζει ρολο που εχει παλιο firmware, μηπως πρεπει να την κανω update και μετα να ξαναδοκιμασω με καλωδιο; Οσο για το καλωδιο θα ψαξω στο σπιτι αν εχω κανα αλλο αλλα λογω απαγορευσης κυκλοφοριας λιγο δυσκολο να παω σε κανα φιλο μου να παρω. Ρίξτε κι' εδώ μια ματιά ..... https://canon5dtips.com/on-the-web/shutter-count-number-for-your-canon-eos-dslr/
mr.angelos Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, babisskg είπε Ρίξτε κι' εδώ μια ματιά ..... https://canon5dtips.com/on-the-web/shutter-count-number-for-your-canon-eos-dslr/ Ευχαριστω για το λινκ, εβαλα magic latern και μου λεει οτι εχω shutter count 4K=3647+354 καλα δεν ειναι;
Haldol Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, mr.angelos είπε Ευχαριστω για το λινκ, εβαλα magic latern και μου λεει οτι εχω shutter count 4K=3647+354 καλα δεν ειναι; Του κουτιού είναι. 1
mr.angelos Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, Haldol είπε Του κουτιού είναι. Ωραια, επειδη την αγορασα μεταχειρισμενη περιμενα να εχει παραπανω αλλα ευτυχως καλα ειμαστε ακομα, οποτε αντεχει καποια χρονακια λογικα Μια απορια λιγο ασχετη το magic lattern να το σβησω ή να το κρατησω; ειναι χρησιμο ;
sergio21 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 22 ώρες πριν, mr.angelos είπε παιζει ρολο που εχει παλιο firmware, μηπως πρεπει να την κανω update και μετα να ξαναδοκιμασω με καλωδιο; Οσο για το καλωδιο θα ψαξω στο σπιτι αν εχω κανα αλλο αλλα λογω απαγορευσης κυκλοφοριας λιγο δυσκολο να παω σε κανα φιλο μου να παρω. Το firmare δεν παίζει ρολο. Το πρόβλημα είναι ότι ο υπολογιστής δεν βλέπει τη φωτογραφική. Το πιθανότερο είναι το καλώδιο. Πρέπει να τη συνδέσεις με τον υπολογιστή και να ανοίξεις την μηχανή. Στις 3/4/2020 στις 4:57 ΜΜ, sergio21 είπε Στις σύγχρονες canon δεν μπορείς να δεις τον αριθμό των λήψεων μέσω των φωτογραφιών καθώς δεν καταγράφεται σε αυτές. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις πρόγραμμα και να συνδέσεις την φωτογραφική με καλώδιο στον υπολογισμό. Για παλιότερες φωτογραφικές έχει ελεύθερα λογισμικά αλλά και τις πιο σύγχρονες με πληρωμή. Εγω έχω την 77d και πλήρωσα 5ευρω περίπου για το esomsg και μπορώ να βλέπω τον αριθμό των λήψεων μόνο για τη συγκεκριμένη μηχανή. Το καλώδιο φταίει μάλλον. Είναι πολύ συνηθισμένα καλώδια. Ρώτα κάνα φίλο σου. Σίγουρα θα βρεις. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο γιατί κάθε 10κ μηδενίζει. Μετά από 10κ γράφει img001. Άρα πως μπορείς να ξέρει ότι το shutter count με αυτόν τον τρόπο;
mr.angelos Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, sergio21 είπε Το firmare δεν παίζει ρολο. Το πρόβλημα είναι ότι ο υπολογιστής δεν βλέπει τη φωτογραφική. Το πιθανότερο είναι το καλώδιο. Πρέπει να τη συνδέσεις με τον υπολογιστή και να ανοίξεις την μηχανή. Μετά από 10κ γράφει img001. Άρα πως μπορείς να ξέρει ότι το shutter count με αυτόν τον τρόπο; Εβαλα magic lantern και ειδα ποσα εχει οποτε ειμαι μια χαρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα