mr.angelos Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, Dr_73 είπε Ανεβάζεις raw φωτογραφία ;;; οχι ,jpeg βγαζω μονο
mr.angelos Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 5 λεπτά πριν, Dr_73 είπε Βγάλε μια raw και ανέβασε αυτή τότε. δοκιμασα και παλι το ιδιο, δεν εχω πειραξει settings, υπαρχει καποια επιλογη να το ενεργοποιήσω;
Dr_73 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Ποιά φωτογραφική είναι ;;;; Τώρα είδα ... μάλλον το έχει μπλοκάρει η κάνον στην κάμερά σου. Τα γράφουν εδώ https://photo.stackexchange.com/questions/70744/how-to-find-shutter-count-in-my-canon-1100d Παρακάτω λέει να κατεβάσεις το Canon EOS DIGITAL Info Επεξ/σία 2 Απριλίου 2020 από Dr_73 1
zanskou Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, mr.angelos είπε Δεν υπαρχει πουθενα Δεν μπορω μου βγαζει: Your camera doesn't add shutter count information to images. Click here for an alternative piece of Mac software which can read the count from your camera body. μηπως εχω κανει καμια πατατα; Eχω την canon 1100d Πάρε Nikon 😛 1
babisskg Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 17 ώρες πριν, mr.angelos είπε καλησπερα πως υπολογιζουμε το shutter σε μια dslr περα απο photoshop? Εφόσον η εικόνα είναι χωρίς κανενός είδους τροποποίηση , την ανεβάζετε σε online εφαρμογή και σας δείχνει τον αριθμό που ζητάτε . Χωρίς καμία τροποποίηση . 17 ώρες πριν, mr.angelos είπε καλησπερα πως υπολογιζουμε το shutter σε μια dslr περα απο photoshop? Εφόσον η εικόνα είναι χωρίς κανενός είδους τροποποίηση , την ανεβάζετε σε online εφαρμογή και σας δείχνει τον αριθμό που ζητάτε . Χωρίς καμία τροποποίηση .
mr.angelos Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, babisskg είπε Εφόσον η εικόνα είναι χωρίς κανενός είδους τροποποίηση , την ανεβάζετε σε online εφαρμογή και σας δείχνει τον αριθμό που ζητάτε . Χωρίς καμία τροποποίηση . Εφόσον η εικόνα είναι χωρίς κανενός είδους τροποποίηση , την ανεβάζετε σε online εφαρμογή και σας δείχνει τον αριθμό που ζητάτε . Χωρίς καμία τροποποίηση . Λογικα επειδη δεν υποστιριζεται το μοντελο που εχω δεν γινεται ετσι απλα, δοκιμασα μερικα site με φωτογραφιες που μολις εβγαλα εκεινη την στιγμη, raw και jpeg και παλι δεν καταφερα να δω αποτελεσμα, ουτε το Canon EOS DIGITAL Info δουλεψε για εμενα λογικα επειδη δεν εχω το στοκ καλωδιο οποτε δεν ξερω τι αλλο να κανω Επεξ/σία 3 Απριλίου 2020 από mr.angelos
babisskg Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 35 λεπτά πριν, mr.angelos είπε Λογικα επειδη δεν υποστιριζεται το μοντελο που εχω δεν γινεται ετσι απλα, δοκιμασα μερικα site με φωτογραφιες που μολις εβγαλα εκεινη την στιγμη, raw και jpeg και παλι δεν καταφερα να δω αποτελεσμα, ουτε το Canon EOS DIGITAL Info δουλεψε για εμενα λογικα επειδη δεν εχω το στοκ καλωδιο οποτε δεν ξερω τι αλλο να κανω Να πω προληπτικά πως έχετε βγάλει ας πούμε την κάρτα μνήμης και την έχετε με κάποιον αναγνώστη σε υπολογιστή δλδ θέλω να καταλήξω δεν συνδέετε την φωτογραφική απευθείας σε κάποιο υπολογιστή .
mr.angelos Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 10 λεπτά πριν, babisskg είπε Να πω προληπτικά πως έχετε βγάλει ας πούμε την κάρτα μνήμης και την έχετε με κάποιον αναγνώστη σε υπολογιστή δλδ θέλω να καταλήξω δεν συνδέετε την φωτογραφική απευθείας σε κάποιο υπολογιστή . Ναι οντως δεν εχω καλωδιο να την συνδεσω, οποτε αυτο φταιει;
babisskg Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 4 λεπτά πριν, mr.angelos είπε Ναι οντως δεν εχω καλωδιο να την συνδεσω, οποτε αυτο φταιει; Το λέω ξανά , έχετε βγάλει την κάρτα μνήμης έξω από την μηχανή και την έχετε συνδέσει σε υπολογιστή μέσω κάποιου αναγνώστη καρτών .
mr.angelos Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, babisskg είπε Το λέω ξανά , έχετε βγάλει την κάρτα μνήμης έξω από την μηχανή και την έχετε συνδέσει σε υπολογιστή μέσω κάποιου αναγνώστη καρτών . Ξεχασα να βαλω κομμα Ναι οντως, δεν εχω καλωδιο να την συνδεσω, οποτε αυτο φταιει; δηλαδη ναι με card reader περναω τις photo.
babisskg Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 ΟΚ , έτσι έπρεπε να γίνει , το επόμενο βήμα είναι να βεβαιωθειτε πως η εικόνα ανεβαίνει αυτούσια σε online counter και όχι μέσω κάποιου άλλου προγράμματος στο οποίο την έχετε μεταφέρει , θέλω να καταλήξω πως την μεταφέρετε απευθείας από τον αναγνώστη στην online εφαρμογή .
mr.angelos Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, babisskg είπε ΟΚ , έτσι έπρεπε να γίνει , το επόμενο βήμα είναι να βεβαιωθειτε πως η εικόνα ανεβαίνει αυτούσια σε online counter και όχι μέσω κάποιου άλλου προγράμματος στο οποίο την έχετε μεταφέρει , θέλω να καταλήξω πως την μεταφέρετε απευθείας από τον αναγνώστη στην online εφαρμογή . Εβγαλα μια φωτο τυχαια και την περασα κατευθιαν απο την sd στο site και μου λεει δεν υπαρχουν στοιχεια
babisskg Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 2 λεπτά πριν, mr.angelos είπε Εβγαλα μια φωτο τυχαια και την περασα κατευθιαν απο την sd στο site και μου λεει δεν υπαρχουν στοιχεια Δείτε και την σελίδα που επισυνάπτω , μόνον δείτε αν συμπεριλαμβάνει το μοντέλο της μηχανής σας . https://www.camerashuttercount.com/
mr.angelos Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 2 λεπτά πριν, babisskg είπε Δείτε και την σελίδα που επισυνάπτω , μόνον δείτε αν συμπεριλαμβάνει το μοντέλο της μηχανής σας . https://www.camerashuttercount.com/ Εχει υποθει και ποιο πανω, αυτο χρησιμοποιησα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα