Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα , ειμαι κατοχος της U8B και ψαχνω να βρω την καλυτερη επιλογη συνδεση με το Pc 

μου βγαζει τις παρακατω επιλογες στο nvidia control panel  . To hdmi 2.0 ειναι στο enchanced mode και το HDR στα 

Windows ειναι ενεργοποιημενο . 

1) RGB 8bit Full dynamic range

2) YCBCR 444 8bit limited range

3) YCBCR 422 10bit limited range 

Tι απο τα 3 επιλεγω ? Και υπαρχει καποιο προβλημα που δεν εχω 444 10bit full range ως επιλογη ? θα επρεπε να την εμφανιζει ? 

Δημοσ.
22 ώρες πριν, ChrisAttart είπε

Καλησπερα , ειμαι κατοχος της U8B και ψαχνω να βρω την καλυτερη επιλογη συνδεση με το Pc 

μου βγαζει τις παρακατω επιλογες στο nvidia control panel  . To hdmi 2.0 ειναι στο enchanced mode και το HDR στα 

Windows ειναι ενεργοποιημενο . 

1) RGB 8bit Full dynamic range

2) YCBCR 444 8bit limited range

3) YCBCR 422 10bit limited range 

Tι απο τα 3 επιλεγω ? Και υπαρχει καποιο προβλημα που δεν εχω 444 10bit full range ως επιλογη ? θα επρεπε να την εμφανιζει ? 

απ όσο ξέρω το hdmi 2.0 δεν έχει το απαραίτητο bandwidth για 4K 60hz 4:4:4 και 10bit οπότε είναι φυσιολογικό,

απο εκεί και πέρα έχει να κάνει ανάλογα με την χρήση που κάνεις, για οθόνη υπολογιστή χρειάζεσαι να είναι rgb, σε ταινίες κτλ 420 είναι αρκετό,

κατά την άποψη μου άφησε το όπως ήταν αυτόματα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

8 bit 16 εκ χρωματα, 10 bit σχεδον 1 δις. παραυτα η μια παραμετρος ειναι limited.  4 4 4 σημαινει οτι chroma - luma εχεις ολη την πληροφορια  (μπακαλιστικα) αλλα το ορατο κομματι απο εσενα πρακτικα σχεδον μηδαμινο. Ομως καθε συσκευη αναλογα το mode εχει και αναλογες επιδοσεις - σφαλματα. Αρα δοκιμάζεις και κρίνεις ιδίοις όμμασι

Επεξ/σία από graphist83
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...