Προς το περιεχόμενο

Mypos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα, επειδή ψάχνω στο forum, αλλά έχω χαθεί. Η δουλειά μου απευθύνεται κυρίως στη χονδρική. αλλά τον τελευταίο χρόνο έχουμε ανοίξει και ένα eshop που η δουλειά έχει αρχίσει και αυξάνεται, οπότε σκέφτηκα τη λύση ενός pos για πελάτες που θέλουν αντικαταβολή, αλλά με κάρτα, το οποίο θα είναι και χρήσιμο, επίσης στις διάφορες εκθέσεις. Είδα το mypos στα 29€, έχω δει ότι δεν έχει μηνιαία κόστη παρά μόνο 1,75% ανά συναλλαγή, που μπορεί να θεωρείται πολύ, αλλά αν συνυπολογίσεις κόστη συντήρησης κτλ σε σχέση με τράπεζα μπορεί να είναι και λίγο κι επίσης δεν μ' ενδιαφέρει γιατί οι τζίροι δεν είναι μεγάλοι.

Βάσει νομοθεσίας δεν υποχρεούμαι σε pos. Το έχει κάποιος, είναι βολικό; Γενικά θα με βοηθούσε λίγο feedback. Έκανα λογαριασμό πάντως, το περιβάλλον χρήσης φαίνεται πολύ αξιόλογο!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/4/2020 στις 2:14 ΜΜ, Nauths είπε

Παιδιά καλησπέρα, επειδή ψάχνω στο forum, αλλά έχω χαθεί. Η δουλειά μου απευθύνεται κυρίως στη χονδρική. αλλά τον τελευταίο χρόνο έχουμε ανοίξει και ένα eshop που η δουλειά έχει αρχίσει και αυξάνεται, οπότε σκέφτηκα τη λύση ενός pos για πελάτες που θέλουν αντικαταβολή, αλλά με κάρτα, το οποίο θα είναι και χρήσιμο, επίσης στις διάφορες εκθέσεις. Είδα το mypos στα 29€, έχω δει ότι δεν έχει μηνιαία κόστη παρά μόνο 1,75% ανά συναλλαγή, που μπορεί να θεωρείται πολύ, αλλά αν συνυπολογίσεις κόστη συντήρησης κτλ σε σχέση με τράπεζα μπορεί να είναι και λίγο κι επίσης δεν μ' ενδιαφέρει γιατί οι τζίροι δεν είναι μεγάλοι.

Βάσει νομοθεσίας δεν υποχρεούμαι σε pos. Το έχει κάποιος, είναι βολικό; Γενικά θα με βοηθούσε λίγο feedback. Έκανα λογαριασμό πάντως, το περιβάλλον χρήσης φαίνεται πολύ αξιόλογο!

η mypos ειναι η κορυφαια fintech για επιχειρησεις στην ευρωπη. εχουν 100.000 πελατες σε 30 χωρες.

η υπηρεσια τους ειναι οτι καλυτερο υπαρχει αυτη την στιγμη στην αγορα και ειναι πολυ μπροστα απο τις τραπεζες. γνωστη μου την χρησιμοποιει απο το 2015 (πριν τα capital controls).

Ελλαδα ξεκινανε απο 1.50% αν το αγορασεις απο την εταιρεια διανομης

Επεξ/σία από POS
Δημοσ.
1 ώρα πριν, asemnos είπε

Φιλε συμφορουμιτη με ονομα POS, νομιζω βλογας λιγο τα γενια σου 😂

εχω πιασει θεση στην αγορα. τα μετρητα θα καταργηθουν και ολοι με καρτες σε pos θα πληρωνουν 😉

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...