metaxamoto Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα ΧΒΟΧ360(παλιό) το οποίο είναι rgh. Αγόρασα ένα κινεκτ, αλλά δεν μπορώ να παίξω διότι δεν εμφανίζεται καν στα settings. Δε μπαίνω ποτέ live κι ούτε πρόκειται μάλλον. Πως αναβαθμίζω το dashboard? Αν κατεβάσω update από τη microsoft και να το περάσω με στικάκι,θα έχω θέμα? Ευχαριστώ προκαταβολικά. Επεξ/σία 2 Απριλίου 2020 από metaxamoto
d_gkal Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Ποιο μοντέλο εχεις; Το συνδέσες στην σωστή θυρα; Η πορτοκαλί νομίζω είναι.
leolipop Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Live δεν μπορεις να μπεις πια , μονο μεσω unity πλεον σε COD modern warfare υπαρχουν δωματια. Δεν υπαρχει κανενας λογος να ενημερωσεις το γνησιο λογισμικο του xbox μιας και δε προκειται να το ξαναχρησιμοποιησεις , μονο τις ρυθμισεις του οπως πχ για το Kinect η αποθηκευμενα παιχνιδια , προφιλ κλπ. Τι dashboard εχεις ; Οταν συνδεσεις το κινεκτ αναβει το λαμπακι του σε κοκκινο η πρασινο ; Με το που το βαλεις . τουλαχιστον η Aurora αμεσως το αναγνωριζει. Επεξ/σία 2 Απριλίου 2020 από leolipop
metaxamoto Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 7 ώρες πριν, leolipop είπε Live δεν μπορεις να μπεις πια , μονο μεσω unity πλεον σε COD modern warfare υπαρχουν δωματια. Δεν υπαρχει κανενας λογος να ενημερωσεις το γνησιο λογισμικο του xbox μιας και δε προκειται να το ξαναχρησιμοποιησεις , μονο τις ρυθμισεις του οπως πχ για το Kinect η αποθηκευμενα παιχνιδια , προφιλ κλπ. Τι dashboard εχεις ; Οταν συνδεσεις το κινεκτ αναβει το λαμπακι του σε κοκκινο η πρασινο ; Με το που το βαλεις . τουλαχιστον η Aurora αμεσως το αναγνωριζει. δεν έχει καν πορτοκαλί θύρα το ΧΒΟΧ μου. είναι το άσπρο το παλιό. τώρα περιμένω να μου έρθει ο αντάπτορας
leolipop Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, metaxamoto είπε δεν έχει καν πορτοκαλί θύρα το ΧΒΟΧ μου. είναι το άσπρο το παλιό. τώρα περιμένω να μου έρθει ο αντάπτορας Usb βάζεις , ρεύμα έχεις βάλει ;
metaxamoto Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Στις 2/4/2020 στις 11:49 ΜΜ, leolipop είπε Usb βάζεις , ρεύμα έχεις βάλει ; ευχαριστώ για το ενδιαφέρον παιδιά. Το ΧΒΟΧ μας "χαιρέτησε" τελικά.. Τα είχε βγαλει τα λεφτα του πάντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις