Gunix Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Γεια σε όλους. Θέλω την βοήθεια σας παρακαλώ. Χτες έκανα μια δουλειά στο PC και το έκλεισα κανονικά τερματισμό Σήμερα που το ανοίγω, βλέπω κανονικά το logo του ThinkPad και μετά βλέπω την μπάρα "Φορτοση αρχείων των Windows" και μετά βλέπω πάλη το logo του ThinkPad. Με λίγα λόγια δεν μπορώ να μπω στην επιφάνεια των windows και δοκιμάζω με F8 και ούτε σε αυτό δεν μπορώ. Υπάρχει τρόπος να το φτιάξω χωρίς να του κάνω φορμάτ και να μην χάσω τα αρχεία; Το laptop μου είναι Lenovo ThinkPad X220.
hp8 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 14 λεπτά πριν, Gunix είπε Υπάρχει τρόπος να το φτιάξω χωρίς να του κάνω φορμάτ και να μην χάσω τα αρχεία; μπουταρε από το μέσον εγκατάστασης και βάλτο να κάνει επιδιόρθωση κατά την εκκίνηση και βλέπουμε 1
Gunix Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Πριν κάνω την επιδιόρθωση, αφαίρεσα τον SSD από το laptop και όταν το συνδέω εξωτερικά μου βγάζει μήνυμα από τον δίσκο D format και δεν μου δίχνει τον άλλο System Reserved. Τώρα πως μπορώ να σώσω τα δεδομένα μου; Τέλος, κατέβασα το πρόγραμμα Hard Disk Sentinel και από που ήταν 100% η υγεία του, είναι 91%. Γιατί;
micos000 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δηλαδή έβγαλες τον δίσκο, τον έκανες εξωτερικό και περιμένεις να κάνεις επιδιόρθωση; Ή δεν κατάλαβα καλά; Τα αρχεία σου μπορείς να τα πάρεις αν μπουτάρεις από κάποιο Live linux και να τα αντιγράψεις σε άλλο δίσκο.
Gunix Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, micos000 είπε Δηλαδή έβγαλες τον δίσκο, τον έκανες εξωτερικό και περιμένεις να κάνεις επιδιόρθωση; Ή δεν κατάλαβα καλά; Δεν το εξήγησα σωστά. Λέω, πριν βάλω το usb stick με τα windows 7 για να κάνω επιδιόρθωση, ας αφαιρέσω πρώτα τον SSD από το laptop για πάρω τα δεδομένα μου. Με το που το σύνδεσα ως εξωτερικο στο PC μου, μου βγάζει μήνυμα από "δίσκο D format". Και δεν μου δίχνει τον άλλο System Reserved που το φτιάχνει τα win 7. Τώρα πως μπορώ να σώσω τα δεδομένα μου; Τέλος, κατέβασα το πρόγραμμα Hard Disk Sentinel και από που ήταν 100% η υγεία του, είναι 91%. Γιατί; Επεξ/σία 3 Απριλίου 2020 από Gunix
micos000 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Η υγεία μπορεί να έπεσε για διάφορους λόγους. Για να πάρεις τώρα τα αρχεία σου θα πρέπει να τον σκανάρεις με κάποιο file recovery. Δοκίμασε με το δωρεάν recuva για αρχή ανάλογα τι θα βρεις θα δούμε μήπως χρειαστεί να σκανάρεις και με άλλο πρόγραμμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα