Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 ώρες πριν, gokuthelegend είπε

Μπορείτε να κάνετε τώρα πολιτικό γάμο, και όταν θεωρήσετε ότι θα είστε αρκετά ώριμοι και σε καλή οικονομική κατάσταση τότε κάντε και θρησκευτικό γάμο.

Αν είναι αρκετά ώριμοι δεν θα κάνουν θρησκευτικό γάμο.

• Like 9
  • Thanks 2
  • Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

την κοπελα σου την ρωτησες?

φυσικά και την ρώτησα...

15 ώρες πριν, ziaba είπε

πλάκα μας κάνεις σε τι θα την καλύψει η ασφάλειά σου αν την παντρευτείς?

ιατροφαρμακευτική κάλυψη προφανώς...?

Δημοσ.
18 ώρες πριν, gokuthelegend είπε

Μάλλον έχεις στο μυαλό σου τον θρησκευτικό γάμο, καθώς και αυτούς που θέλουν να δείξουν ότι έχουν λεφτά. Μπορείς να κάνεις και πολιτικό γάμο στο δημαρχείο με 2-3 καλεσμένους/μάρτυρες.

Δεν εχει σχεση το αν ειναι πολιτικος ή θρησκευτικος. Η αδερφη μου παντρευτηκε θρησκευτικο με ~ 50 ευρω. Φορεμα λευκο απο Ζαρα , 0 καλεσμενοι και φωτο απο τους κουμπαρους. Γονεις και αδερφια δεν ηταν καλεσμενοι. Ο παπας δεν πηρε λεφτα.

• Like 3
  • Thanks 3
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, ManFromEarth είπε

Δεν εχει σχεση το αν ειναι πολιτικος ή θρησκευτικος. Η αδερφη μου παντρευτηκε θρησκευτικο με ~ 50 ευρω. Φορεμα λευκο απο Ζαρα , 0 καλεσμενοι και φωτο απο τους κουμπαρους. Γονεις και αδερφια δεν ηταν καλεσμενοι. Ο παπας δεν πηρε λεφτα.

Τέτοια περίπτωση είναι εξαιρετικά σπάνια, μη σου πω ότι έχει εξασφαλισμένη θέση στο βιβλίο γκίνες!

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ManFromEarth είπε

ετσι ηθελα να το κανω κι εγω αλλα κατεληξα με 9 καλεσμενους και εκ των οποιων οι 7 ηρθαν μετα και για φαγητο. 😣

• Sad 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, evabb είπε

ετσι ηθελα να το κανω κι εγω αλλα κατεληξα με 9 καλεσμενους και εκ των οποιων οι 7 ηρθαν μετα και για φαγητο. 😣

Γι αυτό το λόγο, μας το ανακοίνωσαν μετά τον γάμο. Ήρθαν και μας είπαν "χτες παντρεύτηκαμε "

Ντάξει βέβαια μετά τα δώσαμε στους γιατρούς για τα 3 εγκεφαλικά που έπαθε η μάνα μου 😁

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ManFromEarth είπε

Γι αυτό το λόγο, μας το ανακοίνωσαν μετά τον γάμο. Ήρθαν και μας είπαν "χτες παντρεύτηκαμε "

Ντάξει βέβαια μετά τα δώσαμε στους γιατρούς για τα 3 εγκεφαλικά που έπαθε η μάνα μου 😁

Εγω ακομα δεν το εχω πει στους δικους μου. Ουτε τα πεθερικα το ξερουν. Δεν μας βλεπω να τους το λεμε ποτε.

• Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, adrfinance είπε

ιατροφαρμακευτική κάλυψη προφανώς...?

νομίζεις την καλύπτει κάπου? όπως πλήρωνε έξω θα πληρώνει όπως δεν πλήρωνε σε δημόσιο δεν θα πληρώνει δεν την καλύπτει κάπου δεν είναι λόγος για γάμο σε καμία περίπτωσή..

8 ώρες πριν, agamoi-thytai είπε

Αν είναι αρκετά ώριμοι δεν θα κάνουν θρησκευτικό γάμο.

αν ήταν αρκετά ώριμοι δεν θα χαν καν γάμο στο μυαλό

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, ziaba είπε

νομίζεις την καλύπτει κάπου? όπως πλήρωνε έξω θα πληρώνει όπως δεν πλήρωνε σε δημόσιο δεν θα πληρώνει δεν την καλύπτει κάπου δεν είναι λόγος για γάμο σε καμία περίπτωσή..

Δεν τα ξέρεις καλά, φυσικά και θα την καλύπτει όπως ακριβώς καλύπτει και τον σύζυγο.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Δεν τα ξέρεις καλά, φυσικά και θα την καλύπτει όπως ακριβώς καλύπτει και τον σύζυγο.

μάλλον δεν τα ξέρω, πάντως όταν γυναίκα μου ήταν έγκυος επισκέψεις, υπέρηχοι και έπειτα γέννησε έξω όχι δημόσιο δεν μας κάλυψέ πουθενά το ΙΚΑ (είχα και βαρέα τότε 380 με 410 € κρατήσεις/ μήνα)

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ziaba είπε

μάλλον δεν τα ξέρω, πάντως όταν γυναίκα μου ήταν έγκυος επισκέψεις, υπέρηχοι και έπειτα γέννησε έξω όχι δημόσιο δεν μας κάλυψέ πουθενά το ΙΚΑ (είχα και βαρέα τότε 380 με 410 € κρατήσεις/ μήνα)

Ε ας πήγαινε σε δημόσιο, το ότι δεν κάλυψαν τα νοσήλεια σε ιδιωτικό δεν σημαίνει ότι δεν είχε κάλυψη σε τπτ, μην γράφουμε ότι να ναι.

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Ε ας πήγαινε σε δημόσιο, το ότι δεν κάλυψαν τα νοσήλεια σε ιδιωτικό δεν σημαίνει ότι δεν είχε κάλυψη σε τπτ, μην γράφουμε ότι να ναι.

αν πήγαινέ σε δημόσιο δεν θα πλήρωνε το ξέρω άλλα όχι γιατί είχε ασφάλειά άλλα γιατί είναι δημόσιο καμία δεν πληρώνει αν γεννήσει εκεί ... δηλ που σε καλύπτει η ασφάλειά σ αυτή την φάση τουλαχ να ξέρουμε?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ziaba είπε

αν πήγαινέ σε δημόσιο δεν θα πλήρωνε το ξέρω άλλα όχι γιατί είχε ασφάλειά άλλα γιατί είναι δημόσιο καμία δεν πληρώνει αν γεννήσει εκεί ... δηλ που σε καλύπτει η ασφάλειά σ αυτή την φάση τουλαχ να ξέρουμε?

Στις περιπτώσεις εγκυμοσύνης, γέννας κτλ δεν έχω ιδέα μια και δεν χρειάστηκε να ασχοληθώ, όμως θα σου δώσω άλλα παραδείγματα.

Ο ασφαλισμένος μπορεί να πάει σε κάποιο συμβεβλημένο ιατρό/εργαστήριο, ο ανασφάλιστος όμως όχι, αναγκαστικά θα πάει σε γιατρό/εργαστήριο που βρίσκεται σε κάποια δημόσια δομή (νοσοκομείο/ικα), με ότι αυτό συνεπάγεται.

Ο ασφαλισμένος που έχει ας πούμε μυωπία δικαιούται κάποιο ποσό για γυαλιά ανά κάποια χρόνια, ο ανασφάλιστος όχι.

Δημοσ.
3 hours ago, ziaba said:

διαφραγμα μυτης σε νοσοκομειο που δεν πληρωσα τιποτα.πηρα  απο την ασφαλιστικη 1250 ευρω.σε καλυπτει? μπηκα νοσοκομειο για ενα θεμα που ειχα.3 μερες μεσα.πηρα κανα 300αρι plus.τα ομαδικα ασφαλιστηρια ειναι αρκετα δυνατα.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, poulinos είπε

διαφραγμα μυτης σε νοσοκομειο που δεν πληρωσα τιποτα.πηρα  απο την ασφαλιστικη 1250 ευρω.σε καλυπτει? μπηκα νοσοκομειο για ενα θεμα που ειχα.3 μερες μεσα.πηρα κανα 300αρι plus.τα ομαδικα ασφαλιστηρια ειναι αρκετα δυνατα.

εδώ μιλάμε για κρατική υποχρεωτική ασφάλειά (φάση ΙΚΑ, ΣΥΚΑ, ΤΕΒΕ, ΚΛΕΒΕ.. do you understand?) όχι προαιρετική ιδιωτική ασφάλειά ζωής

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...