Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Ήθελα να ρωτήσω εάν γνωρίζετε εάν υπάρχει η δυνατότητα να ασφαλίσω την κοπέλα μου (και πιθανούς απογόνους στην περίπτωση εγκυμοσύνης...) στην ασφάλεια της εργασίας μου χωρίς να είμαστε παντρεμένοι?

Προσπαθώ να επικοινωνήσω με το ταμείο μου αλλά δεν το σηκώνουν....

ευχαριστώ πολύ για όποια βοήθεια προκαταβολικά!

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν έχω πρόβλημα να παντρευτώ απλά δεν βλέπω τον λόγο να μπω σε όλη την ταλαιπωρία και τα έξοδα... αν δεν υπάρχει άλλος τρόπος θα το κάνω πάντως... για αυτό ρωτάω...

2 ώρες πριν, paylidis είπε

σύμφωνο συμβίωσης, Problem solved.

το σύμφωνο συμβίωσης με καλύπτει? θα μπορεί να είναι ασφαλισμένη στον φορέα μου?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, adrfinance είπε

δεν έχω πρόβλημα να παντρευτώ απλά δεν βλέπω τον λόγο να μπω σε όλη την ταλαιπωρία και τα έξοδα... αν δεν υπάρχει άλλος τρόπος θα το κάνω πάντως... για αυτό ρωτάω...

το σύμφωνο συμβίωσης με καλύπτει? θα μπορεί να είναι ασφαλισμένη στον φορέα μου?

Ναι κανονικά σε καλύπτει σε οτιδηποτε μπορεί να χρειαστείς. Για το κράτος είναι σαν γάμος. 

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Είστε πολύ βοηθητικοί. Θα πρέπει μάλλον να ρωτήσω και κάποιον δικηγόρο για να είμαστε σίγουροι

Δημοσ.

Τα έξοδα για να παντρευτείς είναι 50-60 ευρώ και οι δύο και χρειάζεσαι περίπου 3 ώρες από την ζωή σου.
Ποια είναι η ταλαιπωρία και ποια τα έξοδα ακριβώς;

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, l337 είπε

Τα έξοδα για να παντρευτείς είναι 50-60 ευρώ και οι δύο και χρειάζεσαι περίπου 3 ώρες από την ζωή σου.
Ποια είναι η ταλαιπωρία και ποια τα έξοδα ακριβώς;

50-60 ευρώ? γιατί νομίζω ότι χρειάζεσαι χιλιάδες ευρώ για έναν γάμο?

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, adrfinance είπε

50-60 ευρώ? γιατί νομίζω ότι χρειάζεσαι χιλιάδες ευρώ για έναν γάμο?

Μάλλον έχεις στο μυαλό σου τον θρησκευτικό γάμο, καθώς και αυτούς που θέλουν να δείξουν ότι έχουν λεφτά. Μπορείς να κάνεις και πολιτικό γάμο στο δημαρχείο με 2-3 καλεσμένους/μάρτυρες.

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Είστε πολύ βοηθητικοί. Θα πρέπει μάλλον να ρωτήσω και κάποιον δικηγόρο για να είμαστε σίγουροι

Για το σύμφωνο δεν χρειάζεσαι δικηγόρο. Πάς απευθείας σε συμβολαιογράφο και σου το ετοιμάζει.

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε

Μάλλον έχεις στο μυαλό σου τον θρησκευτικό γάμο, καθώς και αυτούς που θέλουν να δείξουν ότι έχουν λεφτά. Μπορείς να κάνεις και πολιτικό γάμο στο δημαρχείο με 2-3 καλεσμένους/μάρτυρες.

Η κοπέλα μου θέλει να καλέσει αρκετούς και να πάρει συγκεκριμένο νυφικό κλπ. Εγώ συμφωνώ μαζί σας και αν μπορούσα θα έκανα αυτό που λέτε αλλά δυστυχώς δεν περνάει από το χέρι μου... για αυτό οδηγούμαι σε αυτήν την λύση προς το παρόν...

Μόλις τώρα, lary7 είπε

Για το σύμφωνο δεν χρειάζεσαι δικηγόρο. Πάς απευθείας σε συμβολαιογράφο και σου το ετοιμάζει.

Ευχαριστώ. Επικοινώνησα ήδη σήμερα με συμβολαιογράφο για να το προχωρήσω.

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, adrfinance είπε

Η κοπέλα μου θέλει να καλέσει αρκετούς και να πάρει συγκεκριμένο νυφικό κλπ. Εγώ συμφωνώ μαζί σας και αν μπορούσα θα έκανα αυτό που λέτε αλλά δυστυχώς δεν περνάει από το χέρι μου... για αυτό οδηγούμαι σε αυτήν την λύση προς το παρόν...

Μπορείτε να κάνετε τώρα πολιτικό γάμο, και όταν θεωρήσετε ότι θα είστε αρκετά ώριμοι και σε καλή οικονομική κατάσταση τότε κάντε και θρησκευτικό γάμο.

• Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, adrfinance είπε

πλάκα μας κάνεις σε τι θα την καλύψει η ασφάλειά σου αν την παντρευτείς?

• Confused 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, gokuthelegend είπε

Πολυ σωστος. Κι εγω ετσι θα την εβγαζα αλλα με πρηξαν οι φιλες μου να ερθουν κι αυτες στο γαμο. Συνολικα πρεπει να δωσαμε 500 ευρω το πολυ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...