zoranb Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Καιρό τώρα ψάχνω για έπιπλο με ροδάκια για tv 40-50". Από τα πιό όμορφα, με minimal design και μη ογκώδη έπιπλα με ροδάκια που έχω βρεί, είναι τα Erard Will και Heckler. Θα με ενδιέφερε να μου πείτε κι εσείς τι έπιπλο με ροδάκια χρησιμοποιείτε ή έστω εάν έχετε δεί κάτι αξιόλογο.
graphist83 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δες και σε meliconi πχ το Ghost Design 1000 η σε sonorous. Ιταλοι και οι 2.
zoranb Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Στα meliconi δεν βλέπω ροδάκια! Τα δε Sonorus νόμιζα πως είναι Τούρκικα! Επεξ/σία 4 Απριλίου 2020 από zoranb
tilaverboy Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Μήπως να την κρεμάλες στον τοίχο ή να έκανες κάτι όπως το δικό μου με ψευδό οροφή; Να μπουν και σιδεριές. Σου έστειλα φωτογραφία.
tilaverboy Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, zoranb είπε Δεν υπάρχει εκεί τοίχος για να κρεμάσω Αν είναι να δώσεις τόσα λεφτά για αυτά που έδειξες καλύτερα να στο φτιάξει ένας σχεδιαστής επίπλου και να στο κάνει όπως ακριβώς θες για τις ίντσες που θες για τον χώρο που θες.
tilaverboy Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 8 ώρες πριν, zoranb είπε Έπιπλο εννοείς κάτι ξύλινο; Ναι ή θες σε μέταλλο;
zoranb Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Σε μέταλλο καλύτερα γιατί το ξύλινο είναι πιό ογκώδες και θέλω κάτι minimal και να καταλαμβάνει το λιγότερο δυνατόν χώρο.
tilaverboy Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, zoranb είπε Σε μέταλλο καλύτερα γιατί το ξύλινο είναι πιό ογκώδες και θέλω κάτι minimal και να καταλαμβάνει το λιγότερο δυνατόν χώρο. https://www.skroutz.gr/s/22375747/Έπιπλο-Τηλεόρασης-110x42x53-5cm-FS101.html κάτι τέτοιο;
zoranb Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Σε ευχαριστώ, αλλά εκτός του ότι δεν το θεωρώ πως έχει minimal design, πιάνει όγκο το συγκεκριμένο, εάν δείς αυτά που έχω ποστάρει, ειδικά το Erard, έχουν τα κενά τους κ δεν καταλαβάνουν όγκο. Επεξ/σία 5 Απριλίου 2020 από zoranb
emperor4her Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 2/4/2020 στις 11:30 ΠΜ, zoranb είπε Καιρό τώρα ψάχνω για έπιπλο με ροδάκια για tv 40-50". Από τα πιό όμορφα, με minimal design και μη ογκώδη έπιπλα με ροδάκια που έχω βρεί, είναι τα Erard Will και Heckler. Θα με ενδιέφερε να μου πείτε κι εσείς τι έπιπλο με ροδάκια χρησιμοποιείτε ή έστω εάν έχετε δεί κάτι αξιόλογο. sorry κ ολας αλλα δεν μ αρεσει κανενα! επισης, αν παρεις τη φωτο απο το Heckler και την πας σε ενα σιδερα στο φτιαχνει με 100ευρω δουλεια+υλικα. μην πυροβολησεις, προσωπικη αποψη καθαρα.. νομιζω οτι στον τοιχο θα ηταν πιο ωραια! ισως αν εβαζες και μια φωτο απο το χωρο που θα μπει να βοηθουσε περισσοτερο Επεξ/σία 5 Απριλίου 2020 από emperor4her
tilaverboy Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, zoranb είπε Σε μέταλλο καλύτερα γιατί το ξύλινο είναι πιό ογκώδες και θέλω κάτι minimal και να καταλαμβάνει το λιγότερο δυνατόν χώρο. Κοίταξε ο σχεδιαστής μπορεί να στο φτιάξει πολύ minimal. Δεν εννοώ τα χοντροκομμένα του ικε. . Αν πληρώνεις φτιάχνεις ότι θες. Βάλε μια φωτογραφία από το χώρο σου να δούμε τι άλλο μπορεί να ταίριαζε.
zoranb Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, emperor4her είπε sorry κ ολας αλλα δεν μ αρεσει κανενα! επισης, αν παρεις τη φωτο απο το Heckler και την πας σε ενα σιδερα στο φτιαχνει με 100ευρω δουλεια+υλικα. μην πυροβολησεις, προσωπικη αποψη καθαρα.. νομιζω οτι στον τοιχο θα ηταν πιο ωραια! ισως αν εβαζες και μια φωτο απο το χωρο που θα μπει να βοηθουσε περισσοτερο Δεν λέω πως είναι ότι καλύτερο σχεδιαστικά, αλλά μη νομζεις πως υπάρχουν στην αγορά stands designάτα, και παράλληλα και minimal, και με ροδάκια, τα οποία και να πιάνουν λίγο χώρο. Το φινίρισμα είναι σημαντικό (για έπιπλο σαλονιού πρόκειται άλλωστε) νομίζω πως ένας σιδεράς επειδή κάνει πιό χοντροδουλειές, ίσως να μην μπορέσει να πιάσει τις λεπτομέρειες και την ακρίβεια στην κοπή των υλικών, που παίζει ρόλο στο κέντρο βάρους κλπ. κλπ. Επεξ/σία 5 Απριλίου 2020 από zoranb
tilaverboy Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 14 λεπτά πριν, zoranb είπε Δεν λέω πως είναι ότι καλύτερο σχεδιαστικά, αλλά μη νομζεις πως υπάρχουν στην αγορά stands designάτα, και παράλληλα και minimal, και με ροδάκια, τα οποία και να πιάνουν λίγο χώρο. Το φινίρισμα είναι σημαντικό (για έπιπλο σαλονιού πρόκειται άλλωστε) νομίζω πως ένας σιδεράς επειδή κάνει πιό χοντροδουλειές, ίσως να μην μπορέσει να πιάσει τις λεπτομέρειες και την ακρίβεια στην κοπή των υλικών, που παίζει ρόλο στο κέντρο βάρους κλπ. κλπ. Εγώ για αυτό σου πρότεινα να μιλήσεις με κάποιον σχεδιαστή. Να ελέγξει το χώρο σου και να σου προτείνει. Δεν είναι απαραίτητο να είναι από ξύλο. Μπορεί και γυαλί μπορεί και μέταλλο. Μπορεί να είναι και τελειως μινιμαλ. Στο πατρικό μου που έχουν από ξύλο είναι τελειως μινιμαλ και είναι εδώ και 6 χρόνια από τα πιο ωραία που έχω δει πολύ λίγο ξύλο βλέπεις. Αλλά το σχεδίασε αυτός που μου έκανε και τον γωνιακό μου καναπέ που είναι σχεδιαστής επίπλου. Κάνει και με μέταλλο όπως και άλλοι σχεδιαστές. Δεν αναφέρομαι σε προκατασκευασμένα όπως ικεα και πρεκτικερ. Μιλάμε για άλλη ποιότητα υλικού και φυσικά άλλο κόστος και άλλο φινίρισμα. Όλα κινούνται με το ποσό που εισαι διατεθειμένος να ξοδέψεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα