newfather Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 καλημέρα! πώς βρίσκω με το επιστημονικό κομπιουτεράκι των win10 τις μοίρες μιας γωνίας αν ξέρω την εφαπτομένη της? ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris.04 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, Αν καταλαβα καλα, θες το tan που ειναι στο μενού Τριγωνομετρία στην Επιστημονική λειτουργία Επεξ/σία 2 Απριλίου 2020 από aris.04 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newfather Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 ξέρω με το tan να βρισκω την εφαπτομενη μιας δοσμένης γωνίας και ψαχνω το αναποδο δηλ να ξέρω την εφαπτομενη και να ψαχνω τη γωνια. με ποια σειρα παταω τα κουμπια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Tόξο εφαπτομένης χρειάζεσαι (arctan). Το βρίσκεις και ως tan^(-1). Ό,τι επιθυμείς εσύ. (Το bold ισχύει για την περίπτωση των windows 10, σε scientific mode) Επεξ/σία 2 Απριλίου 2020 από MauroPaltoudias 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris.04 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Στο ίδιο μενου (Τριφωνομετρία) έχει ενα κουμπι 2nd. Πατα το και το tan θα γινει tan^-1 Επεξ/σία 2 Απριλίου 2020 από aris.04 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newfather Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 οκ αλλα για πχ ξέρω οτι η εφ ειναι 0.416 με ποια σειρα θα πατησω τα κουμπια για να βρω μοιρες γιατι δε μου βγαινουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris.04 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Γραφεις το 0.416 και μετα την πραξη που θες να γίνει. Σε αυτην την περιπτωση το tan^-1. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 22,59 μοίρες. Σου δίνω το αποτέλεσμα, για να πειραματιστείς λίγο και να δεις σε μελλοντικές εφαρμογές πώς ακριβώς εκτελείς αυτή την πράξη. Επεξ/σία 2 Απριλίου 2020 από MauroPaltoudias 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris.04 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Εμένα 22,5 μου βγαινει... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newfather Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 ΟΚ ΤΟ ΒΡΗΚΑ. Ειχε πατηθει το είχα γυρίσει σε RAD και γι' αυτό δεν το βρισκα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Μετατροπή τότε, (RAD) x 180/π. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα