Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα ξεκινάει τουλάχιστον από 2500€.

Δεν απευθύνεται μόνο σε gamers αλλά μπορεί άνετα να εξυπηρετήσει γραφίστες, πολιτικούς μηχανικούς, video editors και γενικά όποιον χρειάζεται απαιτητική φορητότητα.

Επεξ/σία από oroshi
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ενώ το laptop είμαι σίγουρος θα τα σπάει, αυτό που μα το Θεό με ξεπερνάει, είναι οι οθόνες με τα 300hz παράλληλα με μία τόσο δυνατή κάρτα γραφικών. Δηλαδή, οι μόνες χρήσεις της κάρτας για να εκμεταλλευτεί κάποιος τη οθόνη είναι για esports games. Δε λέω, top of the line υπολογιστής, αλλά να δώσει κάποιος 3000€ (τόσο να υπολογίζετε) για να παίζει με 300fps, που ειλικρινά είναι σαν τα 144fps.... Δεν το καταλαβαίνω.. καλύτερα να βάλουν μια οθόνη με 2k και 144hz, πιο πολύς κόσμος θα το πάρει. Οι donators θα υπάρχουν πάντα, αλλά κάποια προϊόντα είναι απλά ηλίθια.

Δημοσ.

Απλά προσπαθούν να καλύψουν την αγορά κυρίως φοιτητών. Γι αυτούς φτιάχνονται αυτά τα μηχανήματα. Ο οποιοσδήποτε άλλος θα πάρει desktop και μια 27αρα gsync και είναι μια χαρά. 

Αλήθεια γιατί κανείς δεν γράφει τα dB θορύβου?  Κανένας κατασκευαστής. Ακόμα και στα manuals. 

Δημοσ.

Κάποια προϊόντα είναι μόνο ως παρουσίαση και επίδειξη τεχνολογίας και για να προσθέσει γόητρο και διαφήμιση/συζήτηση στο brand, δεν νομίζω ότι βγάζουν κάποιο σημαντικό κέρδος από τα λίγα κομμάτια που πουλάμε, μπορεί να μπαίνουν και μέσα.

Δημοσ.

Αυτο το "γιατι να πάρεις λαπτοπ με αυτα τα λεφτα ενω μπορείς να παρεις σταθερό" δεν θα πεθάνει ποτέ ε? Πραγματικά έχετε σκεφτεί οτι ακούγετε όσο ηληθιο ειναι να λέτε σε κάποιον μην πας να πάρεις τροχόσπιτο για διακοπές μπορείς με τα ίδια λεφτα να κάτσεις σε ενοικιαζομενα. Ποτε θα παρετε χαμπαρι οτι ειναι 2 διαφορετικα πράγματα με 2 διαφορετικα αγοραστικα κοινα? 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 2/4/2020 στις 10:43 ΠΜ, Zergoulini είπε

Αληθεια ρε παιδια ποιος προκειται να δωσει τοσα πολλα χρηματα για gaming laptop οταν μπορεις να φτιαξεις σταθερο με πολυ λιγοτερα;

Στοχευει σε κοινο που θελει gaming επιδοσεις και δεν μπορουν να εχουν σταθερο, απλα. Πχ εγω ειμαι ναυτικος , πριν γινω φυσικα και πηγαινα μονο σε desktop για gaming, τωρα ομως δεν με βολευει καθολου, οποτε η μονη μου λυση ειναι το λαπτοπ.

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 2/4/2020 στις 6:20 ΜΜ, trelaras52 είπε

Αυτο το "γιατι να πάρεις λαπτοπ με αυτα τα λεφτα ενω μπορείς να παρεις σταθερό" δεν θα πεθάνει ποτέ ε? Πραγματικά έχετε σκεφτεί οτι ακούγετε όσο ηληθιο ειναι να λέτε σε κάποιον μην πας να πάρεις τροχόσπιτο για διακοπές μπορείς με τα ίδια λεφτα να κάτσεις σε ενοικιαζομενα. Ποτε θα παρετε χαμπαρι οτι ειναι 2 διαφορετικα πράγματα με 2 διαφορετικα αγοραστικα κοινα? 

Δεν υπάρχει σωτηρία φίλε μου.στο ίδιο καζανι με τους αφελεις και αμορφωτους σιγοβραζουμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...