Προς το περιεχόμενο

Curve card

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν στείλω λεφτά σε μένα (βάζω το τηλέφωνο μου) μέσα από τις κάρτες που έχω  π.χ από την εθνική για να πληρώσω την πιστωτική μου θα με χρεώσει η εθνική για έξοδα εμβασματος; Η πιστωτική που είναι από Πειραιώς; 
Πιστεύω να διατύπωσα σωστά την απορία μου.

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

...τα εισερχόμενα  εμβάσματα στις ελληνικές συστ. τράπεζες χρεώνονται, σύμφωνα με το εκάστοτε τιμολόγιο τους.

Τώρα για τα εξερχόμενα εμβάσματα κ ανάλογα τον τρόπο που θα επιλέξεις για την αποστολή, πάλι υπάρχει χρέωση (εκτός εάν έχεις αγοράσει κάποιο πακέτο που σου δίνει τη δυνατότητα αποστολής ορισμένου αριθμού εμβ. χωρίς επιπλέον χρεώσεις).

Τώρα, μέσω curve δεν το έχω δοκιμάσει. Αντί αυτού, πληρώνω μέσω web banking (της Πειραιώς) πιστωτική κάρτα άλλης τράπεζας (Alphabank) με προμήθεια 0.20eu

Επεξ/σία από TechnoState
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, TechnoState είπε

...τα εισερχόμενα  εμβάσματα στις ελληνικές συστ. τράπεζες χρεώνονται, σύμφωνα με το εκάστοτε τιμολόγιο τους.

Τώρα για τα εξερχόμενα εμβάσματα κ ανάλογα τον τρόπο που θα επιλέξεις για την αποστολή, πάλι υπάρχει χρέωση (εκτός εάν έχεις αγοράσει κάποιο πακέτο που σου δίνει τη δυνατότητα αποστολής ορισμένου αριθμού εμβ. χωρίς επιπλέον χρεώσεις).

Τώρα, μέσω curve δεν το έχω δοκιμάσει. Αντί αυτού, πληρώνω μέσω web banking (της Πειραιώς) πιστωτική κάρτα άλλης τράπεζας (Alphabank) με προμήθεια 0.20eu

Ευχαριστώ. Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο μηπως ξερεις να μου πεις.Θέλω να στείλω λεφτά από εθνική στην Πειραιώς μέσω IRIS 24/7 που έχω και στις δυο τράπεζες. Δυστυχώς από την Εθνική δεν με αφήνει να στείλω  με την δικαιολογία ότι ο εντολέας και ο δικαιούχος έχουν το ίδιο IBAN, ενώ την ίδια διαδικασία από την Πειραιώς με αφήνει και φαίνονται τα λεφτά στην Εθνική. Ξέρεις γιατί συμβαινει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων .

Δημοσ.
4 hours ago, lambrosb said:

Αν στείλω λεφτά σε μένα (βάζω το τηλέφωνο μου) μέσα από τις κάρτες που έχω  π.χ από την εθνική για να πληρώσω την πιστωτική μου θα με χρεώσει η εθνική για έξοδα εμβασματος; Η πιστωτική που είναι από Πειραιώς; 
Πιστεύω να διατύπωσα σωστά την απορία μου.

Μάλλον εννοείς την υπηρεσία send της curve. Εάν ναι, τότε τα χρήματα που θα στείλεις δεν θα πάνε στην κάρτα της τράπεζας αλλά στην κάρτα curve cash και θα μετατραπούν αυτομάτως σε λίρες Αγγλίας.

• Like 1
Δημοσ.

".....με την δικαιολογία ότι ο εντολέας και ο δικαιούχος έχουν το ίδιο IBAN"

Αποκλείεται να έχεις το ίδιο IBAN σε δύο διαφορετικές ελληνικές τράπεζες.

Μήπως κάπου έχεις μπερδευτεί?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εννοείται ότι δεν έχω το ίδιο IBAN. Πήρα και στο Customer Service αλλά δεν με βοήθησαν.. Την ίδια διαδικασία έκανα και από την Πειραιώς και λαμβάνω κανονικά τα λεφτά στην Εθνική! Μόνο 24/7 δεν ειναι γιατί μου είπαν ότι η υπηρεσία λειτουργεί Δ-Π από 08:00 μέχρι 16:30!! Τι να πω!! Παραθέτω και μια φωτό. 

51BA5D27-5EC1-452A-99B3-F3B783F281F0.jpeg

Επεξ/σία από lambrosb
Δημοσ.
1 ώρα πριν, lambrosb είπε

Εννοείται ότι δεν έχω το ίδιο IBAN. Πήρα και στο Customer Service αλλά δεν με βοήθησαν.. Την ίδια διαδικασία έκανα και από την Πειραιώς και λαμβάνω κανονικά τα λεφτά στην Εθνική! Μόνο 24/7 δεν ειναι γιατί μου είπαν ότι η υπηρεσία λειτουργεί Δ-Π από 08:00 μέχρι 16:30!! Τι να πω!! Παραθέτω και μια φωτό. 

51BA5D27-5EC1-452A-99B3-F3B783F281F0.jpeg

Το προβλημα είναι μάλλον ότι έχεις τον ίδιο αριθμό κινητού και στους 2 λογαριασμούς

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, lambrosb είπε

Στην Πειραιώς γιατί στέλνω και δεν υπάρχει προβλημα; 

Αν δεν κάνω λάθος η υπηρεσία Iris payment Λειτουργεί μόνο για ένα λογαριασμό σε μία τράπεζα δεν μπορείς να έχεις την υπηρεσία σε Δύο διαφορετικές τράπεζες

αυτό μου είχαν πει Εμένα από την πειραιώς υποτίθεται το του άριας payments δεν το θέλεις για να στείλεις λεφτά στον εαυτό σου για να στείλεις τον εαυτό σου σου λέει να έχεις όλους τους λογαριασμούς σε μία τράπεζα

Κάπως πρέπει να ζήσουμε και αυτή με τα εμβάσματα Κρίμα θα τους φάει η πείνα

Δημοσ.
8 ώρες πριν, lambrosb είπε

Βάλε διαφορετικό αριθμό κινητού στη μια τράπεζα και θα λυθεί το προβλημα

• 3 μήνες μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 3/4/2020 στις 1:01 ΠΜ, lambrosb είπε

Γιατι εκει ενεργοποιησες πρωτα τον αριθμο τηλεφωνου. Και οταν βλεπει τον αριθμό αυτο το συστημα τον αντιστοιχει στην Πειραιώς.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...