TechManiac1234 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Χαίρετε! (και αγαλλιάσθε) Πρόσφατα αγόρασα το notebook που αναφέρεται στον τίτλο. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το touch panel (που μου επιτρέπει να ρυθμίσω την φωτεινότητα, την λειτουργία πτήσης, το Cooler Booster κλπ.) καθώς πατάω τα κουμπιά χωρίς καμία ανταπόκριση. Όποια βοήθεια θα μου ήταν χρήσιμη.
LeonS3 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Καλησπέρα. Με μια γρήγορη αναζήτησή —> https://forum-en.msi.com/index.php?topic=293758.0 Εαν δεν είναι λειτουργικό το θέμα τότε υπάρχει περίπτωση να ανοίχτηκε και να μην κουμπώσαν την καλώδιο ταινία .
TechManiac1234 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 @LeonS3 Ευχαριστώ για την απάντηση! Έχω δοκιμάσει όλους τους οδηγούς απο αλλα sites και για 'υτο δημιούργησα αυτό το post. Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης καθώς το αγόρασα μεταχειρισμένο μου είπε ότι του δούλευε κανονικά. Κάποια άλλη πρόταση;
LeonS3 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Τότε πιστεύω μονόδρομος είναι το να ανοίξεις το πάνω μέρος του λαπτοπ και να δεις εάν έχει βγει η ταινία από την πλακετιτσα, ή ακόμη και να έχει πέσει νερό και να βραχυκύκλωσε. Επεξ/σία 4 Απριλίου 2020 από LeonS3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα