alchemyst Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Καλησπερα, Αγορασα το netgear D7000 nighthawk και εχω συνδεση adsl στην vodafone. Η γραμμη φαινεται πως ειναι οκ (με το προηγούμενο router μπαινει κανονικα) αλλα με το netgear ενω συγχρονιζει (αναβει το dsl light) δεν συνδεεται στο ιντερνετ (το λαμπακι ειναι κοκκινο/πορτοκαλι) ... μιλούσα 2 ωρες με βονταφον αλλα τπτ. του ζήτησα να να μου δώσουν κωδικους εκτος των [email protected] αλλα τα ίδια. Έκανα μερικές αλλαγές οπως μου υπέδειξαν (βλεπε screenshot) Μπορει να βοηθησει καποιος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 To Vlan ID ειναι το σωστο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alchemyst Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 στη vodafone μου ειπαν να μη βαλω τπτ βρηκα ενω ενα thread για Vdsl οχι Αdsl που εδινε αυτο τον αριθμο. τα δοκιμασα και τα δυο αλλα τπτ σε αυτό το thread αναφέρομαι https://www.insomnia.gr/forums/topic/632241-netgear-d7000-amp-hol-δεν-παιρνει-ip/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prometheas Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 vlan id δεν χρειαζεσαι για ADSL σύνδεση ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alchemyst Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 οκ. το εχω βαλει και κενό καθ'υποδειξη της βονταφον. έχετε κάποια άλλη πρόταση? το χρησιμοποιει κανεις με adsl στη vodafone? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimkas Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Καλησπέρα, η βονταφον ( τεχνικός της απο την εξυπηρέτηση μου το ειπε) έχει κάνει ενεργιες και ενοποίησε κάποια κέντρα. Δοκίμασε αν μπορείς να βάλεις username [email protected] password otenet Σε vdsl που έχω ένα άσους συγχρόνισε κανονικά με τους κωδικούς αυτους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alchemyst Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 ευχαριστώ πολυ για την απαντησή σου. το δοκίμασα και αυτό αλλα δυστυχώς δε δούλεψε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επιλεγμένo σχόλιο poulinos Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Επιλεγμένo σχόλιο Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 On 01/04/2020 at 23:15, alchemyst said: Καλησπερα, Αγορασα το netgear D7000 nighthawk και εχω συνδεση adsl στην vodafone. Η γραμμη φαινεται πως ειναι οκ (με το προηγούμενο router μπαινει κανονικα) αλλα με το netgear ενω συγχρονιζει (αναβει το dsl light) δεν συνδεεται στο ιντερνετ (το λαμπακι ειναι κοκκινο/πορτοκαλι) ... μιλούσα 2 ωρες με βονταφον αλλα τπτ. του ζήτησα να να μου δώσουν κωδικους εκτος των [email protected] αλλα τα ίδια. Έκανα μερικές αλλαγές οπως μου υπέδειξαν (βλεπε screenshot) Μπορει να βοηθησει καποιος; pppoe/llc και οχι vc based.αν δεν παιξει δοκιμαζουμε τυπικα pppoa/vcmux. vpi 8 vci 35 username/password firmware update. vlan id mono sto vdsl σου απαντησα και στο αλλο θεμα. ξετσεκαρεις το vlan id και το NAT NA EINAI ENABLED> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alchemyst Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 φίλε είσαι απίστευτος. 10ωρες με τεχνικους, μισο λεπτο εσυ. ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 1 hour ago, alchemyst said: φίλε είσαι απίστευτος. 10ωρες με τεχνικους, μισο λεπτο εσυ. ευχαριστω! τελος καλα ολα καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από poulinos,
0 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα