Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας θέλω να ρωτήσω εάν έχει γίνει κάτι αντίστοιχο σε εσάς, λοιπόν προχθές ημέρα Δευτέρα μου έστειλε ένα παιδί ένα δέμα και έχει κολλήσει εδώ 31/03/2020 14:24:57

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ

HUB Π.ΡΑΛΛΗ

Σημειώσεις: Η αποστολή διακινείται προς τον προορισμό της

Ενώ εχθές ημέρα Τρίτη αγόρασα κάτι από την Αθήνα και ενώ έφυγε το βράδυ τις Τρίτης και όχι σαν το άλλο που έφυγε μεσημέρι και θα έπρεπε να ήταν εδώ δείχνει πως είναι ακόμα στο δρόμο, πήρα τηλέφωνο αλλά παντού έχω τηλεφωνητή. 

Το άλλο από την παραγγελία Τρίτη και το παρέλαβα κανονικά σήμερα Τετάρτη 

31/03/2020 20:17:42

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ

HUB Π.ΡΑΛΛΗ

01/04/2020 09:44:05

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΑΤΑΣ ΤΗΜΑ

01/04/2020 09:44:05

ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΣΕ COURIER

Επεξ/σία από Konstantinos_st
Δημοσ.

Στο κατάστημα θα έχει φτάσει, αλλά δεν θα το έχουν σκανάρει ακόμα για άφιξη.

Γενικά πρέπει να είναι τεράστιος ο όγκος δεμάτων αυτές τις μέρες στα κούριερ.

Εμένα δέμα που έφτασε την περασμένη Τρίτη στο κατάστημα, μου την παρέδωσαν αυτή τη Δευτέρα...

Δημοσ.

Έχω γράψει και σε άλλο thread την εμπειρία μου με το μπαχαλάκι που λένε ACS courier. 

Άφιξη στο υποκατάστημα 19/03

Έφτασε στα χέρια μου σε άθλια κατάσταση σήμερα 01/04 μετά από ~10 τηλεφωνήματα, 4 φορές υποβολή παραπόνων και καταγγελία στον ΕΕΤΤ 

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, June είπε

Στο κατάστημα θα έχει φτάσει, αλλά δεν θα το έχουν σκανάρει ακόμα για άφιξη.

Γενικά πρέπει να είναι τεράστιος ο όγκος δεμάτων αυτές τις μέ

4 λεπτά πριν, SocialNetUsr είπε

Έχω γράψει και σε άλλο thread την εμπειρία μου με το μπαχαλάκι που λένε ACS courier. 

Άφιξη στο υποκατάστημα 19/03

Έφτασε στα χέρια μου σε άθλια κατάσταση σήμερα 01/04 μετά από ~10 τηλεφωνήματα, 4 φορές υποβολή παραπόνων και καταγγελία στον ΕΕΤΤ 

ρες στα κούριερ.

Εμένα δέμα που έφτασε την περασμένη Τρίτη στο κατάστημα, μου την παρέδωσαν αυτή τη Δευτέρα...

Σας ευχαριστώ πολύ, άρα πιθανόν να μην το έχουν ενημέρωση! Στο ένα τηλέφωνο που μου το σήκωσαν από τυχαίο acs courier που πήρα στην Κρήτη ενώ μένω Θεσσαλονίκη μου είπαν αύριο θα είναι σε εσένα. Δεν γίνεται όμως δέμα που ξεκίνησε αργότερα να έφτασε πρώτο αυτό δεν καταλαβαίνω το ένα που δεν ήρθε ξεκίνησε εχθές μεσημέρι και το άλλο που ήρθε εχθές βράδυ 😂

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Konstantinos_st είπε

Σας ευχαριστώ πολύ, άρα πιθανόν να μην το έχουν ενημέρωση! Στο ένα τηλέφωνο που μου το σήκωσαν από τυχαίο acs courier που πήρα στην Κρήτη ενώ μένω Θεσσαλονίκη μου είπαν αύριο θα είναι σε εσένα. Δεν γίνεται όμως δέμα που ξεκίνησε αργότερα να έφτασε πρώτο αυτό δεν καταλαβαίνω το ένα που δεν ήρθε ξεκίνησε εχθές μεσημέρι και το άλλο που ήρθε εχθές βράδυ 😂

Και ποιος σου είπε πως τηρείται αυστηρή σειρά προτεραιότητας στα δέματα που μεταφέρει η acs?

Μήπως το όχημα που ξεκίνησε το μεσημέρι είχε να κάνει διαφορετική/μεγαλύτερη διαδρομή από εκείνο που ξεκίνησε το βράδυ?

Μήπως ο σάκκος που περιείχε το δέμα έφτασε και απλά δεν καταγράφηκε?

Πάντως τις τελευταίες ημέρες έχει δεκαπλασιαστεί ο όγκος αποστολών που έχουν να διεκπεραιώσουν οι κούριερ, οπότε φυσιολογικό είναι όλο αυτό το μπάχαλο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γενικά είναι πάντα θέμα υποκαταστηματος εγώ ας πούμε με acs δεν έχω θέμα. Νομίζω η ταχύτερη είναι η ΕΛΤΑ courier. 

Ontopic όπως είπαν, λόγω φόρτου δεν θα πρόλαβαν να το σκαναρουν

Επεξ/σία από Kostasspil
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...