Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους! Λεω να κανω ενα δωρο στον εαυτο μου τα εν λογω airpods. Εχω δει ομως καποια βιντεο με καποιοες απιστευτες απομιμισεις και εχω ενα φοβο, καταλαβαινετε. Στο scroutz βλεπω οτι ξεκινανε στα 120Ευρω και καταληγουν στην αστεια επισημη τιμη των 200Ε. Σκευτηκα και απο amazon.uk στα 140ευρω τελικη αλλα βγηκαν προσωρινα εκτος διαθεσιμοτητας

Να παρω λετε απο τα γνωστα μαγαζια άφοβα ή υπαρχουν πιθανοτητες να πεσω σε απομιμιση? (εννοω μηπως δεν γνωριζουν ουτε τα ιδια αν προκειτε για μουφα προιον)

Δημοσ.
2 ώρες πριν, iced είπε

Καλησπερα σε ολους! Λεω να κανω ενα δωρο στον εαυτο μου τα εν λογω airpods. Εχω δει ομως καποια βιντεο με καποιοες απιστευτες απομιμισεις και εχω ενα φοβο, καταλαβαινετε. Στο scroutz βλεπω οτι ξεκινανε στα 120Ευρω και καταληγουν στην αστεια επισημη τιμη των 200Ε. Σκευτηκα και απο amazon.uk στα 140ευρω τελικη αλλα βγηκαν προσωρινα εκτος διαθεσιμοτητας

Να παρω λετε απο τα γνωστα μαγαζια άφοβα ή υπαρχουν πιθανοτητες να πεσω σε απομιμιση? (εννοω μηπως δεν γνωριζουν ουτε τα ιδια αν προκειτε για μουφα προιον)

κοιτα εφοσον μιλαμε για σκρουτζ δεν πιστευω να πεσεις σε μουφα ,αλλα για να εισε σιγουρος κοιταξε το serial number στο site της apple 

Δημοσ.

Δεν τίθεται θέμα απομίμησης. Ειδικά απο τα πρώτα μαγαζιά που βλέπω οτι υπάρχει διαθεσιμότητα στο skroutz.

Εγω τα δικά μου απο skroutz τα είχα πάρει και πάνω στο χρόνο που χρειάστηκαν αντικατάσταση , καλύφθηκαν κανονικά απο την infoquest με την εγγυησή τους.

Προχώρα άφοβα :) 

Δημοσ.

Ενταξει τελικα τα αγορασα!  Ειδα και αρκετα βιντεο με τα clone οποτε ηξερα τι να προσεξω οταν τα ανοιξω.... Δεν το περιμενα οτι θα ειναι ΤΟΣΟ καλα ειναι η αληθεια.... Εχουν αρκετα καλυτερο ηχο και απο τα airpods που ηδη ειναι καλος ο ηχος τους..

Ευχαριστω παιδια!!!

• Like 1
Δημοσ.

Eιμαι πολυ ευχαριστημενος, απο μπαταρία ακουω 2 ωρες την μερα μουσικη + ομιλιες και μ κρατανε 4-5 μερες βαρυα. Συνδεονται ταχυτατα το NC ειναι τελειο για διαβασμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, leonidas_fs είπε

Είμαι και εγώ στο πάρα πέντε να τα αγοράσω! Για πείτε ρε παιδιά αξίζει;

Ειναι απιστευτα, πραγματικα..... 

1 ώρα πριν, Ribopaido είπε

Eιμαι πολυ ευχαριστημενος, απο μπαταρία ακουω 2 ωρες την μερα μουσικη + ομιλιες και μ κρατανε 4-5 μερες βαρυα. Συνδεονται ταχυτατα το NC ειναι τελειο για διαβασμα

αυτα που λεμε δεν εχουν nc, noise cancel... τα pro εχουν

Δημοσ.
Μόλις τώρα, iced είπε

Ειναι απιστευτα, πραγματικα..... 

αυτα που λεμε δεν εχουν nc, noise cancel... τα pro εχουν

Νόμιζα ότι λέγατε για τα pro , σωστος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...