parlapipas25 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Καλησπέρα, ξέρετε κάποιο δοκιμασμένο ethernet adapter να δουλεύει για xiaomi mi box s;
sam187 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπερα φιλε και Χρονια Πολλα! Εγω εχω της tp-link και δουλεύει άψογα.(https://www.e-shop.gr/tp-link-ue330-usb-30-3-port-hub-gigabit-ethernet-adapter-2-in-1-usb-adapter-p-PER.612841) Αλλά καλά λόγια έχω ακούσει και για το Ugreen αν αγοράζεις από aliexpress κλπ.(#Aliexpress € 14,13 25%OFF | Ugreen USB Ethernet USB 3.0 2.0 to RJ45 HUB for Xiaomi Mi Box 3/S Set-top Box Ethernet Adapter Network Card USB Lan) Επεξ/σία 26 Απριλίου 2020 από sam187
panther_512 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Εμένα νομίζω μου προέκυψε θέμα με το TP-link UE330. Στο kodi είχα συνεχώς διακοπές για buffering, για ταινίες που είναι σε σκληρό επάνω στο network. Έφαγα πολλές ώρες με reset του Mi box και ψαξίματα στο ίντερνετ. Νόμιζα ότι έφταιγε το Kodi, διότι για οτιδήποτε άλλο (Netflix, youtube) δεν είχα προβλήματα. Τελικά αφαίρεσα το TP-link UE330, έβαλα το μηχανάκι να δουλέψει με Wi-Fi και αυτομάτως λύθηκαν όλα τα προβλήματα. Στο ρούτερ η σύνδεση με το TP-link ήταν 1GBPs. Έχω και δεύτερο Mi box, αυτό το έχω μονίμως με Wi-fi (εκεί κατάλαβα ότι κάτι παίζει με τη σύνδεση ethernet του πρώτου Mi Box), οπότε έχω τη δυνατότητα να δώ αν φταίει το Mi box, το TP link ή το καλώδιο ethernet, απλά δεν έχω όρεξη να διαθέσω και άλλο χρόνο σε troubleshooting. Αν με πείσετε, μπορεί να το τσεκάρω και να κάνω update 😋 Επεξ/σία 26 Απριλίου 2020 από panther_512
tsagod Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Και εγώ πήρα το tp link και προς το παρόν δουλεύει άψογα..
thodoris1985 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Έχω θέματα με το buffering στο kodi του mi box s (παίζει μέσω smb από το pc). Κάποιες (αλλά πολύ λίγες) φορές έχω και με την iptv αλλά και κάποιες (ακόμα λιγότερες) με το netflix. Σκέφτομαι να πάρω το tplink UE330 που αναφέρετε κι εσείς εδώ. Βλέπω όμως ότι ο @panther_512 είχε θέματα με το buffering στο kodi. Αυτό είναι γενικότερο πρόβλημα ή μεμονωμένο; ή να πάρω το "Ugreen USB 3.0 Hub with Gigabit Ethernet"; Το έχει δοκιμάσει κανείς αυτό; Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2021 από thodoris1985
panther_512 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Κοίταξε, το ethernet adapter TP-Link UE330 δούλευε στην αρχή ή δεν βαρυφορτωνόταν. Σίγουρα όμως από ένα σημείο και μετά άρχισε να εμφανίζει θέματα στο Mii Box και το Kodi. Εκτοτε είμαι με WiFi σύνδεση και τα πράγματα δουλεύουν ρολόι.
paiktaras69 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 To πρόβλημά μου..... είχα για καιρό συνδεδεμένο ένα TP-Link UE330 το οποιο δούλευε υποδειγματικά, εδώ και κάποιες μέρες ( μήνας σίγουρα) ενώ δείχνει να είναι συνδεδεμένο δεν ΄΄δίνει΄΄ internet, έχω προσπαθήσει με static ip, με άλλο καλώδιο , με ανοιχτό το usb deb, τίποτα δεν έχω καταφέρει. Στο μεταξύ το tplink δουλευει κανονικά μιας και το έβαλα σε pc για τσεκάρισμα. Το πρόβλημα λοιπόν είναι στο ethernet ( το λαμπάκι λειτουργεί φυσικά) , οι usb λειτουργούν κανονικά. Εχετε καμιά πρόταση πέραν του hard reset ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα