yolaz Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) καλησπέρα στην παρέα. Έχω ένα πρόβλημα με το dvdrw drive του laptop μου,μιας κ μπορεί να διαβάζει cd αλλά όχι DVD. Επειδή στο παρελθόν είχα ξανασυναντησει το ίδιο πρόβλημα σε άλλο pc, είχα κάνει update το firmware και έστρωσε. Το θέμα είναι ότι το έχω ψάξει και δεν το βρίσκω σε κανένα site. Όλα τα sites έχουν αυτόν τον ηλιθιο τρόπο που για να το κατεβάσεις δικό τους αρχείο exe για εγκατάσταση. Δεν θέλω να μπλέξω με αυτό. Η LG δεν το έχει καν στο site της. Μήπως το εχει κάποιο μέλος να το ανεβάσει σε μια σελίδα filehost? Ευχαριστώ πολύ Επεξ/σία 1 Απριλίου 2020 από yolaz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, yolaz είπε καλησπέρα στην παρέα. Έχω ένα πρόβλημα με το dvdrw drive του laptop μου,μιας κ μπορεί να διαβάζει cd αλλά όχι DVD. Επειδή στο παρελθόν είχα ξανασυναντησει το ίδιο πρόβλημα σε άλλο pc, είχα κάνει update το firmware και έστρωσε. Το θέμα είναι ότι το έχω ψάξει και δεν το βρίσκω σε κανένα site. Όλα τα sites έχουν αυτόν τον ηλιθιο τρόπο που για να το κατεβάσεις δικό τους αρχείο exe για εγκατάσταση. Δεν θέλω να μπλέξω με αυτό. Η LG δεν το έχει καν στο site της. Μήπως το εχει κάποιο μέλος να το ανεβάσει σε μια σελίδα filehost? Ευχαριστώ πολύ Το πρόβλημα που σου παρουσιάζει δεν είναι από firmware, αλλά από hardware. Πολύ παλιό ATAPI drive, που μάλλον θέλει διόρθωση το focus του laser. Πάντως αφού θέλεις να δοκιμάσεις, αυτό είναι το τελευταίο γνωστό firmware που έβγαλε η LG https://www.cdrinfo.pl/download2bios.php?filename=biosy/GSA-T40N_JW02.zip&id=8338103217&baza=biosy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yolaz Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε για το αρχείο. Το έκανα Update, αλλά είναι έτσι όπως το είπεε. Δεν άλλαξε κάτι. Είναι εύκολο να κάνω αυτό που γράφεις για το focus του laser? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 3 ώρες πριν, yolaz είπε Σε ευχαριστώ πολύ φίλε για το αρχείο. Το έκανα Update, αλλά είναι έτσι όπως το είπεε. Δεν άλλαξε κάτι. Είναι εύκολο να κάνω αυτό που γράφεις για το focus του laser? Οχι, δεν είναι. Θέλεις το service manual, αλλά θέλεις επίσης παλμογράφο, μιλιβολτόμετρο και calibration media. Ξέχασέ το... Ακόμα και για έμπειρους, λίγο να σου φύγει το τρίμερ, έκαψες το laser. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yolaz Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Κατάλαβα, άρα καλύτερα να βρω ένα άλλο να το αντικαταστησω. Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια πάντως, να σαι καλα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 6 ώρες πριν, yolaz είπε Κατάλαβα, άρα καλύτερα να βρω ένα άλλο να το αντικαταστησω. Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια πάντως, να σαι καλα Νομίζω πως αυτό είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα