zoranb Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 3 λεπτά πριν, listener είπε Να είναι 100Hz panel native μα ο cabdik λέει... 39 λεπτά πριν, cabdik είπε ...κανεις δεν τα λεει ΗΖ...
listener Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, zoranb είπε μα ο cabdik λέει... Κάποιοι κατασκευαστές στα site τους και στα φυλλάδια τους αναφέρουν τα πραγματικά Hz,άλλοι δεν τα αναφέρουν πουθενά για ευνόητους (για αυτούς) λόγους,για να μπερδεύουν τον καταναλωτή/χρήστη. 21 ώρες πριν, zoranb είπε Τα κατάλαβα μια χαρά τα ανέλυσες, thanks, αλλά μόνο tvs στα 60Hz και 120Hz υπάρχουν; Τα panel χωρίζονται στα 50/60Ηz και σε 100/120Ηz. Στις FullHD υπήρχαν κάποτε και οι 200/240Hz. 1
polaki Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 23 ώρες πριν, cabdik είπε TO "ΦΘΗΝΟ" πανελ απο μονο του δεν λεει τιποτα. καθως απο πισω παιζει ρολο και ο επεξεργαστης και το software που τα διαχειριζεται ολα αυτα. παρ 'ολα αυτα ομως σε μια φθηνη τηλεοραση σε γρηγορες σκηνες (οπως π.χ. στο ποδοσφαιρο ειναι η κινηση της μπαλας) εχει το Blurring (=θολουρα). δλδ αν προσεξεις (γιατι συνηθως, και οταν το ματι ΔΕΝ εχει συνηθισει σε ΚΑΛΟ πανελ) θα δεις την μπαλα να εχει και .......... ουρα.....!!!!!! ενω στα καλα πανελ. η μπαλα ειναι στρογγυλλη...!! αυτο συμβαινει λογω ρυθμου ανανεωσης της εικονας. στα 60αρια πανελ δεν προλαβαινει να ανανεωσει πολλες φορες την εικονα, οποτε αφηνει "ιχνος" στην οθονη. ενω στα 120HZ panel, που εχουν διπλασιο αρχικο αριθμο ανανεωσης, προλαβαινει και ανανεωνει την εικονα ωστε να μην βλεπεις αυτα τα "ιχνη" της εικονας. σκεψου απλα, οτι η μια οθονη δειχνει 60 καρε στο δευτερολεπτο, ενω η αλλη 120 καρε. οπου καρε, βαλε 1 εικονα. νομιζω οτι τα ειπα σωστα, και οσο απλα μπορουσα....!! Πολύ σωστά τα είπες. Πέραν της μπάλας (ποδοσφαίρου), όποιος θέλει να δει τένις προσοχή. Τένις ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ σε χαμηλά HZ. 1
zoranb Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, polaki είπε Τένις ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ σε χαμηλά HZ. Oύτε και pinkΠΟΝΚ? Επεξ/σία 21 Μαΐου 2020 από zoranb
zoranb Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Εάν ήταν να αγοράζατε μια τηλεόραση 40"-42" τι χαρακτηριστικά θα θέλατε να έχει; Ποιά είναι για εσάς τα σημαντικότερα και γιατί; Επεξ/σία 21 Μαΐου 2020 από zoranb
cabdik Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 3 ώρες πριν, zoranb είπε Εάν ήταν να αγοράζατε μια τηλεόραση 40"-42" τι χαρακτηριστικά θα θέλατε να έχει; Ποιά είναι για εσάς τα σημαντικότερα και γιατί; σε φθηνη κατηγορια, εγω θελω.... 1. VA πανελ 2. Εγγενη 120ΗΖ 3 4Κ (γιατι πρεπει να ακολουθουμε και τις εξελιξεις...) 4 καλο επεξεργαστη 5 καλη Smart Πλατφορμα (θεωρω το ANDROID TV καλυτερο απο ολα) 6 καλη συνδεσιμοτητα, ενσυρματη και ασυρματη 7 καλη βαση στηριξης, 8 οσο φθηνοτερη γινεται.....!!! αν μιλησουμε για ακριβη κατηγορια, θα πηγαινα σε αντιστοιχη OLED με αναλογα χαρακτηριστικα...!
zoranb Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 1. γιατί τέτοιο πάνελ; 4. πώς ξέρω ποιός είναι ο καλός και τι αποτέλεσμα πρακτικό έχω από έναν καλό επεξεργαστή; 5. γιατί το AndroidTV το θεωρείς ώς το καλύτερο; υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε iOS; 6. ποιά είναι μια κ καλή ενσύρματη/ασύρματη; 7. έχεις παράδειγμα; #. αντίστοιχη OLED ποιά θεωρείς; @. ποιά βασικά χαρακτηριστικά λείπουν της συγκεκριμένης; https://www.philips.gr/c-p/42PFL8654H_12/lcd-tv-with-ambilight-spectra-and-pixel-precise-hd
zoranb Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Απάντηση θα λάβω αφού βγάλει tv η Apple μου φαίνεται! 😀 Επεξ/σία 30 Μαΐου 2020 από zoranb
zoranb Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Στις 30/5/2020 στις 9:36 ΠΜ, zoranb είπε Απάντηση θα λάβω αφού βγάλει tv η Apple μου φαίνεται! 😀 Ποτέ δηλαδή!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα