zoranb Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Έχουν χαθεί απο την Ελληνική αγορά οι 40“ τηλεοράσεις! Μονο 43“ βλέπω! Τι έχει γίνει ;
d3v4st4tor Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Βασικά έγιναν πιό προσιτά τα πάνελ. Οι 37 ιντσες έγιναν 39, οι 40 εγιναν 42-43, οι 47 έγιναν 49-50 και οι 52 έγιναν 55. Πριν μία δεκαετία μια tv 32 ιντσών ήταν mainstream και μία 42 'αγορά του αιώνα'. Σήμερα οι 50-55 θεωρούνται μέσος όρος. Γι'αυτό οι περισσότερες 39-40 ιτσών είναι μικρότερων- λιγότερο διαδεδομένων εταιριών ως επί το πλείστον.
savvassfa Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 29 λεπτά πριν, d3v4st4tor είπε Βασικά έγιναν πιό προσιτά τα πάνελ. Οι 37 ιντσες έγιναν 39, οι 40 εγιναν 42-43, οι 47 έγιναν 49-50 και οι 52 έγιναν 55. Πριν μία δεκαετία μια tv 32 ιντσών ήταν mainstream και μία 42 'αγορά του αιώνα'. Σήμερα οι 50-55 θεωρούνται μέσος όρος. Γι'αυτό οι περισσότερες 39-40 ιτσών είναι μικρότερων- λιγότερο διαδεδομένων εταιριών ως επί το πλείστον. Ακριβώς αυτό. Οι 50-55 έχουν πλέον γίνει πολύ πιο mainstream και γιαυτό εξάλλου σε αυτές τις ίντσες λίγο πολύ επικεντρώνονται οι εταιρείες. Ακόμα και όσες 40 τηλεοράσεις κυκλοφορούν υστερούν σε ποιότητα πολλές φορές απο αντίστοιχες τηλεοράσεις 50-55 ιντσών.
savvassfa Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 53 λεπτά πριν, zoranb είπε Ποιότητα όταν λες; Ένα παράδειγμα είναι οτι ελάχιστες τηλεοράσεις σε αυτές τις ίντσες έχουν ρυθμό ανανέωσης πάνω απο 60hz που επωφελείτε κάποιος που βλέπει αθλητικά. Ένα άλλο παράδειγμα είναι οτι η LG παραδείγματος χάρη την τεχνολογία nanocell* την έχει μόνο σε μοντέλα άνω των 49 ιντσών(όχι όλα), το ίδιο ισχύει και με την samsung και την τεχνολογία qled. *https://electronicanto.net/how-to-tech/nano-cell-led-lcd-tv/
zoranb Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Για μικρό χώρο, οριακά 2.5μ θέασης, μια 40"-43" είναι ταβάνι για τα γούστα μου (όσον αφορά τη διαγώνιο). Μέχρι αυτές τις ίντσες, τι θα άξιζε για αγορά; Επεξ/σία 1 Απριλίου 2020 από zoranb
tilaverboy Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, zoranb είπε Για μικρό χώρο, οριακά 2.5μ θέασης, μια 40"-43" είναι ταβάνι για τα γούστα μου (όσον αφορά τη διαγώνιο). Μέχρι αυτές τις ίντσες, τι θα άξιζε για αγορά; 2.5 μέτρα απόσταση εάν πας σε μικρότερη των 55 ιντσών είναι σαν κορνίζα. Σε 2.4 μέτρα με μεγάλο γωνιακό καναπέ είχα 32αρα. Μόλις πήρα την 55αρα απογοητεύτηκα που ήταν τόσο μεγάλη. 3 μήνες μετά; Μου φαίνεται καλή. Ένα κλικ πιο μεγάλη θα ήταν τέλεια. Υπάρχει οδηγός με την απόσταση. Το αστείο είναι ότι είχα ενδοιασμούς να δω για 50αρα. Φίλτατε μια συμβουλή; Μη δεις κάτω. Από 55. Θα χτυπήσεις το κεφάλι σου πετώντας τα χρήματα σου. Κάτω από 55 μη δεις. Εγώ προσωπικά δεν έχω μεγάλο σαλόνι γύρω στα 65μμ είναι μαζί με την κουζίνα . Αλλά ήθελα να ξεφύγω από την 32. Πάνε σε μεγάλη. Όχι μόνο δεν κουράζει ίσα ίσα που ξεκουράζει το μάτι. Εγώ την 32αρα την άνοιξα 1 φορά και βλαστήμησα την ώρα. Ζορίζομαι να δω και να συγκεντρώσω εκεί το βλέμμα μου. Μου φαίνεται σαν να ζορίσω το βλέμμα μου σε πολύ μικρότερη εικόνα. Επεξ/σία 2 Απριλίου 2020 από tilaverboy 4
zoranb Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Μια τηλεόραση, δεν είναι μόνο για να βλέπει κανείς ταινίες ή να παίζει παιχνίδια. Φοβάμαι λοιπόν, πως όταν θα βλέπει κανείς ειδήσεις ή καμιά δημοσιογραφική εκπομπή, θα νιώθει πως βρίσκεται ανάμεσα σε γίγαντες! Κάτι τέτοιο δεν θα είναι κουραστικό στη θέαση λέτε; 1
tilaverboy Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 5 ώρες πριν, zoranb είπε Μια τηλεόραση, δεν είναι μόνο για να βλέπει κανείς ταινίες ή να παίζει παιχνίδια. Φοβάμαι λοιπόν, πως όταν θα βλέπει κανείς ειδήσεις ή καμιά δημοσιογραφική εκπομπή, θα νιώθει πως βρίσκεται ανάμεσα σε γίγαντες! Κάτι τέτοιο δεν θα είναι κουραστικό στη θέαση λέτε; Θα σου πω ότι παιχνίδια δεν παίζω και δεν έχω καν κονσόλα αν και θέλω κάποια στιγμή να πάρω. Βλέπω ειδήσεις και netflix. Την πρώτη μέρα θα σου κακοφανεί αλλά μετά την τρίτη μέρα το μάτι σου θα χορτάσει θέαμα. Δεν είναι τυχαίο που προτείνουν τις συγκεκριμένες ίντσες στη συγκεκριμένη απόσταση. Μετά δεν θα θες να γυρίσεις σε μικρότερη. Μην κοιτάξεις σε κατάστημα απευθείας τηλεοράσεις θα σου φανούν τέρατα. Καλύτερα βρες διαστάσεις ένωσε εφημερίδες με σελοτέιπ και τοποθέτησε τες να δεις πόσο χώρο θα πιάνουν. Ενημερωτικά να σου πω ότι στο πατρικό μου είχαμε 32 και πήραμε 42 και όταν την είδε η μητέρα μου απογοητεύτηκε λέγοντας τι καδράκι πήραμε; Ήθελε πιο μεγάλη!(Φαντάσου να τα λέει γυναίκα αυτά). Δεν μετάνιωσα λεπτό που πήγα σε 55αρα. Σε 3-3,50 μέτρα αναλογίσου πως θες 65αρα.
zoranb Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Σε τι απόσταση έχουν οι γονείς σου την 42“ κ σε τις απόσταση εσύ την 55“;
tilaverboy Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 46 λεπτά πριν, zoranb είπε Σε τι απόσταση έχουν οι γονείς σου την 42“ κ σε τις απόσταση εσύ την 55“; 2.50από καναπέ οι γονείς μου για την 42αρα. Σε 2,40 Εγώ με την 55αρα
tilaverboy Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 20 λεπτά πριν, zoranb είπε Πωωω πιο κοντά εσύ; Θα στραβώθείς! 🤪 Πίστεψε με είναι just. Ίσως μετά από 3 μήνες που την έχω να ήθελα και 60αρα. Πάντως δηλώνω απόλυτα ικανοποιημένος από τις διαστάσεις. Δυσανασχέτησα την πρώτη και την δεύτερη μέρα αλλά τώρα όλα οκ. Προσοχή αν πάρεις βάση να μην είναι με βραχίονα. Μακροχρόνια ο βραχίονας θα λυγίσει. Το ερώτημα είναι Qled or Oled? Δες τα συν και τα μείον που έχει κάθε μια και επέλεξε ανάλογα με το πόσες ώρες βλέπεις την ημέρα.
zoranb Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Τι ενοείς όχι με βραχίονα; Προσανατολίζομαι σε stand με ροδάκια, και ήδη μου αρέσουν τα δύο που έχω ποστάρει εδώ, αλλά ελπίζω να συνδράμουν τα παιδιά κ να μου προτείνουν κ κάτι άλλο. Όσο για το ερώτημα Oled ή Qled που λες, δεν έχω ιδέα τι να προτιμήσω από τα δύο, ούτε ξέρω γιατί αξίζει το ένα έναντι του άλλου; 😕 Επεξ/σία 2 Απριλίου 2020 από zoranb
tilaverboy Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 16 λεπτά πριν, zoranb είπε Τι ενοείς όχι με βραχίονα; Προσανατολίζομαι σε stand με ροδάκια, και ήδη μου αρέσουν τα δύο που έχω ποστάρει εδώ, αλλά ελπίζω να συνδράμουν τα παιδιά κ να μου προτείνουν κ κάτι άλλο. Όσο για το ερώτημα Oled ή Qled που λες, δεν έχω ιδέα τι να προτιμήσω από τα δύο, ούτε ξέρω γιατί αξίζει το ένα έναντι του άλλου; 😕 Εγώ θα σου πω μόνο να ψαχτείς και να ακούσεις όλες τις γνώμες. Μην ακούσεις μόνο ότι η μια σειρά είναι καλή γιατί υπάρχει και κάποιο μειονέκτημα. Κάπου θα κερδίσεις κάπου θα χάσεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα