meletis_m Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Ψάχνουμε λύση εώς 250-300€ για κάποιο ποιοτικό μηχάνημα . Για Α3 μέγεθος χαρτιού ξεφεύγει το κόστος και δέν ξέρω εάν βγαίνουν. Θέλουμε μονόχρωμο , με αυτόματη διπλη όψη , με Fax (για δημόσιες υπηρεσίες , ακόμη χρειάζεται σε πλειοψηφία ) , Scan , Αντιγραφικό Παλιότερα είχα το Samsung Scx 4521F , το οποίο είχε αντικαταστασθεί 2 φορές εν μέσω εγγυήσης , είχε θέματα κυρίως στην τροφοδοσία χαρτιού Επιπλέον είχα και 1 HP Officejet 7000 (Α3) , το οποίο χάλασαν οι κεφαλές , και ήταν ασύμφορη η επισκευή του . Μηνίαια κύκλος εκτύπωσης το ελάχιστο 100 σελίδες Πλέον έχω χάσει επαφή με τις μάρκες . Αξίζει η λύση των ανακατασκευασμένων ; Επιπλέον με τα συμβατά Toner τι επικρατεί ; Θυμάμαι ~50€ έδινε για γνήσιο της Samsung Έχω δεί μερικά Ricoh Επεξ/σία 1 Απριλίου 2020 από meletis_m Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John31 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Παρε το Lexmark MX511de μεταχειρισμενο απο την Cosmodata με 160€. Αν χρειαστεις πληροφοριες ή βοηθεια το τηλ μου ειναι 693-801****. Επεξ/σία 4 Απριλίου 2020 από John31 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis123 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Για την ιδια χρηση ακριβως ψαχνω κι εγω. Εχω δει το hp laserjet pro m283. Εχει κανεις γνωμη γι αυτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dthomaidis Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Στις 2/4/2020 στις 9:11 ΜΜ, John31 είπε Παρε το Lexmark MX511de μεταχειρισμενο απο την Cosmodata με 160€. Αν χρειαστεις πληροφοριες ή βοηθεια το τηλ μου ειναι 693-801****. Καλημέρα φίλε μου. Έχεις άποψη σχετικά με toner και Drum γα τον Lexmark που αναφέρεις; Σκέφτομαι να τον πάρω σε λογιστικό γραφείο όπου ο όγκος εργασιών θα είναι σχετικά μεγάλος και δεν ξέρω κατά πόσο συμφέρει σε βάθος χρόνου. Σίγουρα πάντως το duplex scan και fax είναι μεγάλο + όπως επίσης και οι ταχύτητες που γράφει ότι έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John31 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, dthomaidis είπε Έχεις άποψη σχετικά με toner και Drum γα τον Lexmark που αναφέρεις; Μπορω να σου ποσο δινω εγω το toner. Toner 60€ συμβατο, για 20.000 σελιδες (τα γεμιζω ο ιδιος). Δεν υπαρχει περιπτωση να συναντησεις προβλημα. Drum περιπου 40€ αυθεντικο, για 60.000 σελιδες. Επεξ/σία 27 Μαΐου 2020 από John31 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dthomaidis Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 34 λεπτά πριν, John31 είπε Μπορω να σου ποσο δινω εγω το toner. Toner 60€ συμβατο, για 20.000 σελιδες (τα γεμιζω ο ιδιος). Δεν υπαρχει περιπτωση να συναντησεις προβλημα. Drum περιπου 40€ αυθεντικο, για 60.000 σελιδες. Μία χαρά, σ' ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα