Προς το περιεχόμενο

Οχι fastpath σε VDSL50 cosmote?

ProUser111

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα,

Ζήτησα να μου ενεργοποιήσουν fastpath στην cosmote και ήταν πολυ εξυπηρετικοί αρχικά. Αλλα αφού γίνεται η επανεκκίνηση με ξαναπαίρνουν και μου λένε μόνο στο upload άνοιξε ενώ στο download οχι επειδή η γραμμή ειναι 50αρα και δίνει ήδη ότι μπορεί να δώσει. Υφίσταται κάτι τέτοιο ή να ξαναπάρω?

Ευχαριστώ πολύ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

On 01/04/2020 at 19:48, ProUser111 said:

Καλησπέρα,

Ζήτησα να μου ενεργοποιήσουν fastpath στην cosmote και ήταν πολυ εξυπηρετικοί αρχικά. Αλλα αφού γίνεται η επανεκκίνηση με ξαναπαίρνουν και μου λένε μόνο στο upload άνοιξε ενώ στο download οχι επειδή η γραμμή ειναι 50αρα και δίνει ήδη ότι μπορεί να δώσει. Υφίσταται κάτι τέτοιο ή να ξαναπάρω?

Ευχαριστώ πολύ!

μια χαρα παιζει fast path και στο download απλα μπορει να σου ριξει λιγο το συγχρονισμο αν εισαι οριακα στα 50.αν εχεις μεγαλυτερο attainable θα παιξεις μια χαρα.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Kαι μένα μου φάνηκε ότι ο τεχνικός είτε δεν ήξερε είτε δεν ήθελε να με εξυπηρετήσει.

Εντέλει ξαναπήρα σαν να μην συμβαίνει τίποτα ζήτησα να μου το γυρίσουν σε fastpath και πράγματι αυτή τη φορά έγινε χωρίς περαιτέρω δυσκολία. Και περιέργως αυξήθηκε και η ταχύτητα που κλειδώνει το ρούτερ στα 55mbs. Από εκεί που κατέβαζα γύρω στα 44 τώρα πήγε 49mbs.

17 λεπτά πριν, ProUser111 είπε

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Kαι μένα μου φάνηκε ότι ο τεχνικός είτε δεν ήξερε είτε δεν ήθελε να με εξυπηρετήσει.

Εντέλει ξαναπήρα σαν να μην συμβαίνει τίποτα ζήτησα να μου το γυρίσουν σε fastpath και πράγματι αυτή τη φορά έγινε χωρίς περαιτέρω δυσκολία. Και περιέργως αυξήθηκε και η ταχύτητα που κλειδώνει το ρούτερ στα 55mbs. Από εκεί που κατέβαζα γύρω στα 44 τώρα πήγε 49mbs.

- Και σε εμένα συνέβη ακριβώς το ίδιο!

On 03/04/2020 at 11:33, ProUser111 said:

το Fast ριχνει την ταχυτητα εκτος αν πειραζουν και το snr margin ταυτοχρονα,

On 03/04/2020 at 11:52, filipN said:

- Και σε εμένα συνέβη ακριβώς το ίδιο!

εκτος αν δινουν παραπανω ταχυτητα δωρο:P

39 λεπτά πριν, poulinos είπε

εκτος αν δινουν παραπανω ταχυτητα δωρο:P

Πλεον σε πολλες καμπινες ote  εχουν αλλαξει τα προφιλ και εχουν παει 10% πανω, 55000/5500 110000/11000.

Σε Α/Κ δεν εχει γινει ακομα τιποτα.

26 minutes ago, panoc said:

Πλεον σε πολλες καμπινες ote  εχουν αλλαξει τα προφιλ και εχουν παει 10% πανω, 55000/5500 110000/11000.

Σε Α/Κ δεν εχει γινει ακομα τιποτα.

τα πιανεις ομως αυτα ή τo policy ειναι στα 50/5.το ιδιο και σε wind νομιζω ειχα δει και με ειχε παραξενευσει.και νομιζα στην αρχη οτι ηταν προβλημα.αν και ο αλλος σε wind νομιζω ηταν παρα πολυ παραπανω.αντι για 50 ηταν πχ 70.

anyway αν και σε speedtest αν παιρνεις 50 πραγματικα τοτε ειναι σιγουρα παραπανω .γιατι το 50αρι συνηθως στο speedtest βγαζει κατι λιγοτερο.

σε ακ τι να γινει?ουτε vectoring που λογικο ειναι γιατι δεν γινεται να παιξει.

2 λεπτά πριν, poulinos είπε

τα πιανεις ομως αυτα ή τo policy ειναι στα 50/5.το ιδιο και σε wind νομιζω ειχα δει και με ειχε παραξενευσει.και νομιζα στην αρχη οτι ηταν προβλημα.αν και ο αλλος σε wind νομιζω ηταν παρα πολυ παραπανω.αντι για 50 ηταν πχ 70.

anyway αν και σε speedtest αν παιρνεις 50 πραγματικα τοτε ειναι σιγουρα παραπανω .γιατι το 50αρι συνηθως στο speedtest βγαζει κατι λιγοτερο.

σε ακ τι να γινει?ουτε vectoring που λογικο ειναι γιατι δεν γινεται να παιξει.

πλεον σε KV OTE πιανεις οντως παραπανω, οσα αντιστοιχουν στην 55αρα με overhead, πρακτικα σα να εχεις 50αρα χωρις overhead.

Σε A/K τον πινουμε μπουζι, πλεον με το crosstalk μονο οι διπλανοι πιανοθν ταχυτητες (εγω απο 75attable πριν 2 χρονια, εχω πεσει στα 44-45 πραγματικα λογω crosstalk). Vectoring δε παιζει γιατι θα μαμησει το Δια αλλα και δε δουλευει εφοσον υπαρχουν ακομα adsl.

Moνο FFTH οταν και αν το φτιαξουν (το κτηριο μου ειναι στη δραση εδω και 2 χρονια, φετος το Μαρτιο εληξε το κουπονι κανονικα, φυσικα δεν εχει γινει η παραμικρη εργασια στο συγκεκριμενο Α/Κ, αλλα η δραση πηρε παραταση για 2 χρονια ακομα, οποτε εαν ζησουμε 😛 ελπιζουμε).

22 hours ago, panoc said:

πλεον σε KV OTE πιανεις οντως παραπανω, οσα αντιστοιχουν στην 55αρα με overhead, πρακτικα σα να εχεις 50αρα χωρις overhead.

Σε A/K τον πινουμε μπουζι, πλεον με το crosstalk μονο οι διπλανοι πιανοθν ταχυτητες (εγω απο 75attable πριν 2 χρονια, εχω πεσει στα 44-45 πραγματικα λογω crosstalk). Vectoring δε παιζει γιατι θα μαμησει το Δια αλλα και δε δουλευει εφοσον υπαρχουν ακομα adsl.

Moνο FFTH οταν και αν το φτιαξουν (το κτηριο μου ειναι στη δραση εδω και 2 χρονια, φετος το Μαρτιο εληξε το κουπονι κανονικα, φυσικα δεν εχει γινει η παραμικρη εργασια στο συγκεκριμενο Α/Κ, αλλα η δραση πηρε παραταση για 2 χρονια ακομα, οποτε εαν ζησουμε 😛 ελπιζουμε).

απλα δεν ξερω το Policy που σε κοβει για οσους παροχους βαζουν policy. καλα το vdsl απο το ακ ειναι τελειωμενη ιστορια.αυτο ηταν στην αρχη που ειχατε πρωτοι vdsl.τωρα πλεον δυστυχως εισαστε οι ατυχοι. ναι το crosstalk ειναι πολυ παραπανω.εδω στο adsl απο 15 εφτασα να εχω 10. vectoring δεν θα παιξει αφου δεν ειναι μονο ενα dslam αλλα και πολλα και απο διαφορετικους παροχους. συν τα adsl τα llu κτλ. το ftth θα ειναι λουκουμι αλλα εχουμε καιρο ακομα.ειναι σαν το φυσικο αεριο.ξεκινησε πριν τοσα χρονια και ακομα επεκτεινετε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 4/4/2020 στις 6:14 ΜΜ, panoc είπε

Επειδη σημερα μου ενεργοποιηθηκε η 50αρα οτε οντως κλειδωνω 55downl και 5.5 upl μεσα στο router κ με speedtest ακομα κ με wifi πιανω 50-51 😋😋😋

Ξερεις αν θα μεινει ετσι φορ εβερ η το κανανε για να ξεμπλοκαρει το δικτυο λογο κορονα κ ειναι ολοι μεσα με τα ιντερνετς στην τσιτα ; 

Επεξ/σία από malias4

On 07/04/2020 at 20:31, malias4 said:

Επειδη σημερα μου ενεργοποιηθηκε η 50αρα οτε οντως κλειδωνω 55downl και 5.5 upl μεσα στο router κ με speedtest ακομα κ με wifi πιανω 50-51 😋😋😋

Ξερεις αν θα μεινει ετσι φορ εβερ η το κανανε για να ξεμπλοκαρει το δικτυο λογο κορονα κ ειναι ολοι μεσα με τα ιντερνετς στην τσιτα ; 

το αναποδο.ισα που πιταρεις παραπανω το δικτυο ετσι.το προβλημα δεν ειναι οτι το 50/5 σε πιταρει.το θεμα ειναι οτι πιταρει μετα απο σενα οποτε το να σου δινει περισσοτερο bandwidth σημαινει παραπανω φορτο.να το κανω καιμε πιο απλα. εχεις ενα ποτηρι που ειναι η vdsl σου και αδειαζεις το νερο απο μια κατσαρολα.αν σου δωσω μεγαλυτερο ποτηρι τοτε θα μου αδειασεις την κατσαρολα με το νερο πιο γρηγορα.αρα δεν εχουν λογο να μην το αφησουν μετα.εδω το αφησαν τωρα.

On 07/04/2020 at 21:56, prixtis said:

Τελικά από το setup του Speedport Plus, φαίνεται πουθενά αν είναι ενεργοποιημένο το fast path?

δες με ping.αν εισαι fast και κανεις ping ns1.otenet.gr θα πρεπει να παρεις κατω απο 10.

αν εισαι interleave θα παρεις κοντα στα 30.αν εισαι interleave down αλλα Fast up θα παρεις κοντα στα 15.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...