smartapps2 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Καλησπέρα και καλό μήνα σε όλους, εύχομαι υγεία πάνω απ όλα. Το πρόβλημά μου είναι σύνθετο. Έχω εγκαταστήσει το Mojave σε ενα Macbook που η δυνατότητά του φτάνει μέχρι το High Sierra. Αυτό το έκανα για να μπορέσω να τρέξω τις πιό πρόσφατες ενημερώσεις του Xcode. Ενω όλα δούλευαν ρολόι, ξαφνικά χθες προσπαθώντας ν ανοίξω τον υπολογιστή έμενε για πολύ ώρα στην λευκη οθόνη με το μηλαράκι. Δοκίμασα πολλές μεθόδους αλλα τίποτα. Η πιο σίγουρη σε μια άλλη περίπτωση θα ήταν να επανεγκαταστήσω το λειτουργικό. Αυτό όμως δεν μπορει να συμβει γιατί όταν πηγαίνω στη λειτουργία Internet Recovery, προσπαθώντας να εγκαταστήσω το High Sierra, μου βγάζει ένα μήνυμα που λέει πως δεν μπορει να το εγκαταστήσει γιατί ο υπολογιστής έχει μεταγενέστερη έκδοση. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, smartapps2 είπε Καλησπέρα και καλό μήνα σε όλους, εύχομαι υγεία πάνω απ όλα. Το πρόβλημά μου είναι σύνθετο. Έχω εγκαταστήσει το Mojave σε ενα Macbook που η δυνατότητά του φτάνει μέχρι το High Sierra. Αυτό το έκανα για να μπορέσω να τρέξω τις πιό πρόσφατες ενημερώσεις του Xcode. Ενω όλα δούλευαν ρολόι, ξαφνικά χθες προσπαθώντας ν ανοίξω τον υπολογιστή έμενε για πολύ ώρα στην λευκη οθόνη με το μηλαράκι. Δοκίμασα πολλές μεθόδους αλλα τίποτα. Η πιο σίγουρη σε μια άλλη περίπτωση θα ήταν να επανεγκαταστήσω το λειτουργικό. Αυτό όμως δεν μπορει να συμβει γιατί όταν πηγαίνω στη λειτουργία Internet Recovery, προσπαθώντας να εγκαταστήσω το High Sierra, μου βγάζει ένα μήνυμα που λέει πως δεν μπορει να το εγκαταστήσει γιατί ο υπολογιστής έχει μεταγενέστερη έκδοση. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Ευχαριστώ! Δοκιμασες να κανείς erase το σκληρό του με disk utility? Επεξ/σία 2 Απριλίου 2020 από atheatos 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smartapps2 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 8 ώρες πριν, atheatos είπε Δοκιμασες να κανείς erase το σκληρό του με disk utility? Όχι δεν έκανα κάτι τέτοιο, μπορείς να μου δώσεις κάποιες οδηγίες ή κάποιο link που μπορώ να δω πως γίνεται? Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, smartapps2 είπε Όχι δεν έκανα κάτι τέτοιο, μπορείς να μου δώσεις κάποιες οδηγίες ή κάποιο link που μπορώ να δω πως γίνεται? Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Το disk utility (βοήθημα δίσκων) υπάρχει σαν επιλογή στην οθόνη του internet recovery. Πάνω στην μπάρα επίσης έχει ένα tab που λέγεται utilities. Eκει υπάρχει και το terminal, σε περίπτωση που δεν δουλέψει το disk utility από το γραφικό περιβάλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DarthGRE Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Το δικό μου πάντως δεν μπόρεσα να το επαναφέρω με τίποτα, έφυγε για repair και πλήρωσα κι όλας 35 ευρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα