moufas999 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Κύριοι Διαχειριστές καλησπέρα σας, θέλω να προτείνω κάτι προς την διαχείριση του σαιτ σχετικά προς το θέμα των αγγελιών. πρόσφατα όπως γνωρίζετε μπλοκαρίστηκαν από την διαχείριση του σαιτ οι δύο από τους τρεις λογαριασμούς που είχαμε στο Insomnia, έναν εγώ έναν ο αδελφός μου και έναν η αδελφή μου που δεν το χρησιμοποιούσε και συχνά και επειδή οι δύο αγγελίες την φορά που επιτρέπει το σύστημα του σαιτ δεν μας φθάνουν αφού δεν μπορεί να έχει ο καθένας μας δικό του λογαριασμό μέσα στο σαιτ για να έχει χρόνο και περιθώριο να βρίσκει και να αγοράζει αυτό που θέλει γιατί μέχρι να βρω εγώ ας πούμε αυτό που ψάχνω μπορεί να περάσει καιρός και να μην το βρω κιόλας, δεν θα μπορούν τα αδέλφια μου να βάλουν αγγελία για κάτι που θέλουν να αγοράσουν, ερωτώ δεν μπορεί η Διαχείριση του σαιτ να επιτρέπει να βάζουν τα μέλη για αγορά 4 αγγελίες και για πώληση μόνο δύο γιατί έτσι και αλλιώς εμάς μας ενδιαφέρουν μόνο οι αγγελίες αγοράς και όχι πώλησης και το προτείνω αυτό γιατί οι αγγελίες αγοράς είναι πιο ξεκάθαρες και δεν κρύβουν τίποτα περίεργο στατιστικά πάντα σε σχέση με τις αγγελίες πωλήσεων που γίνονται θεωρητικά όλες οι λοβιτούρες? 2
ManFromEarth Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Και ο λόγος που θέλεις να συζητήσεις δημόσια τα παραπάνω; 1
Joshua21 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Μόλις τώρα, ManFromEarth είπε Και ο λόγος που θέλεις να συζητήσεις δημόσια τα παραπάνω; Κάνει προσπάθειες για να μπλοκαριστεί και ο τρίτος. 1
SlickNick Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 5 λεπτά πριν, ManFromEarth είπε Και ο λόγος που θέλεις να συζητήσεις δημόσια τα παραπάνω; Καλό πράγμα δεν είναι ο δημόσιος διάλογος για κάτι που επηρεάζει τους χρήστες;
moufas999 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 11 λεπτά πριν, ManFromEarth είπε Και ο λόγος που θέλεις να συζητήσεις δημόσια τα παραπάνω; Κυριε δεν ζήτησα κάτι παράλογο και έκανα μία πρόταση χωρίς φυσικά να δεσμεύεται η διαχείριση σε κάτι. Ξέρετε έχω την αμυδρά εντύπωση ότι ζούμε στην χώρα που γέννησε την δημοκρατία και το να πει και να ζητήσει κάποιος κάτι χωρίς να προσβάλει τα χρηστά και δημόσια ήθη δεν είναι απαγορευτικό.
d_gkal Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Είναι το insomnia site αγγελιών;;;; Όχι, άρα και που υπάρχουν να λες ευχαριστώ. 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Λοιπόν, για να τελειώνει αυτή η ιστορία: Oι λογαριασμοί μπλοκαρίστηκαν για πολύ συγκεκριμένους λόγους. 1. Συνδέονταν από την ίδια διεύθυνση, με την ίδια συσκευή, με διαφορά 1 λεπτού ο ένας από τον άλλο. Όχι μία φορά, αλλά συστηματικά. Τι σόι "διαφορετικά" άτομα είναι αυτά που μπαίνουν στο καπάκι, ο ένας μετά τον άλλο; Tην ίδια μέρα. Συνέχεια. Οι δήθεν "ανενεργοί" λογαριασμοί ή οι "σπάνια" χρησιμοποιούμενοι μπήκαν μέσα στο Φεβρουάριο (προ αποκλεισμού) καπάκι ο ένας μετά τον άλλο τουλάχιστον 10 φορές. 2. Οι λογαριασμοί εμφάνιζαν ομοιότητες στη μορφή τους. Τα 999, ας πούμε, στους λογαριασμούς των δύο "αδερφών". Ο Asteris και η Asterati, "αδερφός" και "αδερφή". 3. Κατ΄ομολογία του moufas999 (σε προηγούμενο νήμα διαμαρτυρίας) στο λογαριασμό της "αδερφής" που δεν τον χρησιμοποιούσε συχνά έμπαινε και η "μητέρα". Οι όροι χρήσης που αδέρφια και μητέρα έχουν αποδεχτεί κατά την εγγραφή τους, ορίζουν πως οι λογαριασμοί είναι αυστηρά προσωπικοί. 4. Δεν θα προχωρήσω σε σημειολογικές παρατηρήσεις, του στυλ ότι τα δύο αδέρφια και η αδερφή γράφουν με τον ίδιο τρόπο, τις ίδιες εκφράσεις, κάνουν τα ίδια συντακτικά και λεξιλογικά λάθη ή ότι εκδηλώνουν την ίδια επιθετικότητα μόλις λάβουν σχόλιο που δεν τους αρέσει. Η "αδερφή" μάλιστα γράφει κάπου "τι κάνετε σαν χήρες στο κρεβάτι". Άκρως γυναικεία έκφραση. Ή ότι απευθύνονται όλα τα "αδέρφια" στους χρήστες ως "κύριε τάδε". Στην καλύτερη περίπτωση, τα στοιχεία των λογαριασμών ήταν γνωστά σε περισσότερα του ενός άτομα, κατά παράβαση των όρων χρήσης. Απλούστερα, δεν υπάρχουν τα επιπλέον άτομα και έχουμε απλά να κάνουμε με πολλαπλούς λογαριασμούς. Ό,τι άλλο θέλει να ρωτήσει το μέλος σχετικά με το θέμα αυτό, καλά θα κάνει να το ρωτήσει, ως οφείλει σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε αυτός και οι "συγγενείς" του κατά την εγγραφή τους, στο διαχειριστή, με προσωπικό μήνυμα. 5 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις