Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας.

Πρέπει να ρωτήσω γιατί θα τρελαθώ. 

Πούλησα ένα παλιό Acer 5750G με i5 2410m. 

Το laptop το πήρα από κωτσοβολο σφραγισμένο και δεν πειραχτηκε ΠΟΤΕ, δεν βγήκε ποτέ από το σπίτι για φτιάξιμο ή να το πάρει άλλος κλπ Το είχε μόνιμα η γυναίκα μου για δουλειά γραφειου. 

Το πούλησα σε ενα παλικάρι εδώ μέσα και ΠΑΝΤΟΥ σε όλα τα προγράμματα ακόμη και στο BIOS, δείχνει τον i5 2430m!ΠΩΣ ΓΊΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ;; Προσπαθώ να πείσω τον καημένο ότι δεν το πείραξα ποτέ, δεν αλλαξα cpu και δεν βρίσκω τρόπο! Δεν ξέρω καν αν είναι κολλημένη στη μητρική ή όχι! 

Επεξ/σία από klainmein
Δημοσ.

Το συγκεκριμένο λαπτοπ βγαίνει με διάφορους επεξεργαστές.. Πολύ πιθανόν να σου έδωσαν λάθος μηχάνημα εξαρχής. Ούτε ο πρώτος θα είσαι ούτε ο τελευταίος.
Επίσης μπορεί και το παλικάρι από εδώ μέσα να το πείραξε για να κρατήσει τον επεξεργαστή η για να του επιστρέψεις ένα μέρος των χρημάτων.

Το δεύτερο ήταν μια περίοδο μια πολύ συχνή τακτική με μεταχειρισμένες κάρτες mxm-ii εδω μέσα.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, klainmein είπε

Καλησπέρα σας.

Πρέπει να ρωτήσω γιατί θα τρελαθώ. 

Πούλησα ένα παλιό Acer 5750G με i5 2410m. 

Το laptop το πήρα από κωτσοβολο σφραγισμένο και δεν πειραχτηκε ΠΟΤΕ, δεν βγήκε ποτέ από το σπίτι για φτιάξιμο ή να το πάρει άλλος κλπ Το είχε μόνιμα η γυναίκα μου για δουλειά γραφειου. 

Το πούλησα σε ενα παλικάρι εδώ μέσα και ΠΑΝΤΟΥ σε όλα τα προγράμματα ακόμη και στο BIOS, δείχνει τον i5 2430m!ΠΩΣ ΓΊΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ;; Προσπαθώ να πείσω τον καημένο ότι δεν το πείραξα ποτέ, δεν αλλαξα cpu και δεν βρίσκω τρόπο! Δεν ξέρω καν αν είναι κολλημένη στη μητρική ή όχι! 

Πάντως ο 2430 είναι λίγο καλύτερος από τον 2410 οπότε ο «ριγμένος» μάλλον είσαι εσύ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετα απο μια συντομη αναζητηση ειδα πως δε γινεται ουτε εσυ αλλα ουτε και κανενας αλλος να αντικαταστησει τον εναν με τον αλλο γιατι εχουν αλλο socket.

Eπισης το να εχεις τον 2430 θετικο ειναι γιατι πηρε κατι "καλυτερο" απο αυτο που νομιζε και αυτος και εσυ.Μονη τους διαφορα ειναι οτι εχει ο 2430 πολλαπλασιαστη 24 αντι για 23 για αυτο και η διαφορα των 0,1ghz στη μεγιστη συχνοτητα.

1.PNG

Επεξ/σία από leolipop
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, leolipop είπε

Μετα απο μια συντομη αναζητηση ειδα πως δε γινεται ουτε εσυ αλλα ουτε και κανενας αλλος να αντικαταστησει τον εναν με τον αλλο γιατι εχουν αλλο socket.

Eπισης το να εχεις τον 2430 θετικο ειναι γιατι πηρε κατι καλυτερο απο αυτο που νομιζε και αυτος και εσυ.

1.PNG

Σωστός, δεν σκέφτηκα να το ψάξω γιατί ήταν πολύ κοντά τα μοντέλα..!

• Like 1
Δημοσ.

Το πήρα ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ από τον Κωτσοβολο, τα αυτοκόλλητα λένε 2410 ολα σωστά. 

Επίσης δεν γίνεται να το άλλαξε, επικοινώνησε πολύ γρήγορα μαζί μου το παιδί. 

Αυτό με το socket το σκέφτηκα αλλά δεν το έψαξα πολύ γιατί ειναι ακριβώς επόμενο μοντέλο. Σας ευχαριστώ πολύ πάντως! 

Δημοσ.

Αν το πηρες σφραγισμενο και ειχε αλλο μεσα τοτε εγινε η πατατα απο τη συσκευασια του στην κινα.Εκτος αν επανασφραγιστηκε απο την acer εδω στην αντιπροσωπια/διανομεα.

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, filip123go είπε

Το συγκεκριμένο λαπτοπ βγαίνει με διάφορους επεξεργαστές.. Πολύ πιθανόν να σου έδωσαν λάθος μηχάνημα εξαρχής. Ούτε ο πρώτος θα είσαι ούτε ο τελευταίος.
Επίσης μπορεί και το παλικάρι από εδώ μέσα να το πείραξε για να κρατήσει τον επεξεργαστή η για να του επιστρέψεις ένα μέρος των χρημάτων.

Το δεύτερο ήταν μια περίοδο μια πολύ συχνή τακτική με μεταχειρισμένες κάρτες mxm-ii εδω μέσα.

Καλησπέρα σε όλους όσους ασχολήθηκαν με το θέμα. Εγώ λοιπόν είμαι το παλικάρι που αγόρασε το laptop κ μπορείτε να δείτε τις αξιολογήσεις μου. Κάποιοι πολύ γρήγορα έβγαλαν συμπέρασμα ότι προσπάθησα να επωφεληθώ μια κατάσταση που αν αντιμετώπιζαν οι ίδιοι θα είχαν επιστρέψει το laptop αμέσως. Η διαφωνία μας ήταν ότι άλλο επεξεργαστή έγραφε στο αυτοκόλλητο κ άλλον είχε μέσα. Η πρώτη εντύπωση που σου έρχεται στο μυαλό είναι ότι αλλάχτηκε η μητρική όλη (μαζί με τον επεξεργαστή) από ένα άλλο laptop. Ενημέρωσα τον Κωνσταντίνο (με φωτογραφία) εντός 10 λεπτών μετά την συναλλαγή μας. Κ δεν μπορώ να καταλάβω κάποιον που θα έμπαινε σε αυτή τη διαδικασία (να αλλάξει τον επεξεργαστή με ΚΑΛΥΤΕΡΟ - αν αυτό γίνεται) για να αποσπάσει χρήματα! Υπήρχε βέβαια κ μια άλλη ανακρίβεια στην αγγελία. Όποτε με αυτά που ακούμε κ συναντάμε είμαστε επιφυλακτικοί. Τα συμπεράσματα δικά σας!

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κωνσταντίνε ξεκαθάρισα άμεσα ττην κατάσταση ότι δεν είχες κανένα δόλο ούτε εσύ ούτε εγώ φυσικά. Η άλλη ανακρίβεια είναι ότι όπως τα πήρα copy από site (φαίνεται από το διαφορετικό font) τα specs έγραφε 2G για την nvidia ενώ τελικά είναι 1G και με turboboost πάει στα 2780+. Το λαπτοπ ηταν της γυναίκας μου και το πούλησα γιατί της πήρα το matebook της προσφοράς του Γερμανού με το nova 5t. Το λέω γιατί μπορεί κάποιος να σκεφτεί ότι δικό του λαπτοπ και δεν ήξερε τι έχει μέσα. Όχι δεν θυμόμουν τι μνήμη έχει η gpu, βλακεια μου γιατί το γράφει πάνω στο μικρό αυτοκόλλητο της nvidia αλλά βασικά δεν πρόσεξα καν τη λεπτομέρεια στα specs που αντεγραψα. 

Και οι δικές μου οι αξιολογήσεις είναι εχέγγυο για το οτι δεν γράφω ποτέ ψεμματα για να παραπλανησω. Έχω προτείνει ήδη στον Κωνσταντίνο να πάρει πίσω τα χρήματά του αν θελει. Απλά έγραψα εδώ γιατί πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω την αναντιστοιχια στα specs με το εσωτερικό του λαπτοπ. 

29 λεπτά πριν, leolipop είπε

Αν το πηρες σφραγισμενο και ειχε αλλο μεσα τοτε εγινε η πατατα απο τη συσκευασια του στην κινα.Εκτος αν επανασφραγιστηκε απο την acer εδω στην αντιπροσωπια/διανομεα.

Καλά είναι δυνατόν; Μα δεν έχει άλλο μέσα, γράφει ΑΛΛΟ στο αυτοκόλλητο και άλλα βγάζει στο bios!

Επεξ/σία από klainmein
  • Like 1
Δημοσ.

Υπάρχουν πολλά μοντέλα 5750G...

Acer Aspire 5750G-2434G75 i5 2430M

Acer Aspire 5750G-2634G64 Intel Core i7 2630QM

Acer Aspire 5750G-6496 Intel Core i5 2410M

-

Γιατί δεν το "χτυπάς" στην acer να δεις τελικά τι είναι ?? :)

Enter a Serial Number or SNID to view your Acer’s product details:

https://www.acer.com/ac/en/GB/content/support-product/3475?b=1

Δημοσ.

Το έκανα!!! Και δεν το βρίσκει ούτε με το serial ουτε με SNID δεν ξέρω τί παίζει επειδή είναι παλιό; 

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, klainmein είπε

Καλά είναι δυνατόν; Μα δεν έχει άλλο μέσα, γράφει ΑΛΛΟ στο αυτοκόλλητο και άλλα βγάζει στο bios!

Tωρα το καταλαβα αυτο που λες.Κριμα που κατα την αγορα απο το καταστημα δε διαπιστωθηκε το λαθος αυτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...