Supermario83 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Καλησπέρα σε ολη την παρέα ..Είμαι ανάμεσα στα δύο αυτά κινητά...Η χρήση καθημερινή σε internet social λίγο gaming ...Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας... 1
seseji Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 ειναι μονο θεμα τιμης ,αν μπορεις να δωσεις τα 270€ τοτε το nova 5t ειναι ξεκαθαρα καλυτερο σε ολα
Supermario83 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Η αλήθεια ειναι οτι το μόνο που σκέφτομαι είναι η μεγαλύτερη οθόνη που έχει το xiaomi..
seseji Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 13 ώρες πριν, Supermario83 είπε Η αλήθεια ειναι οτι το μόνο που σκέφτομαι είναι η μεγαλύτερη οθόνη που έχει το xiaomi.. στην θεση σου θα πηγαινα καρφι στο nova εκτος κ αν εβρισκα καμια πολυ καλη προσφορα για το 8 pro
vargas Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Πολλά τα λεφτά για lcd κ τόσο κακο video στο nova 5 t. Στα 270 παίρνεις mi 9 t pro που είναι ασύγκριτα καλύτερο και με Snapdragon
seseji Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, vargas είπε Πολλά τα λεφτά για lcd κ τόσο κακο video στο nova 5 t. Στα 270 παίρνεις mi 9 t pro που είναι ασύγκριτα καλύτερο και με Snapdragon απο που 270 το pro?
kp1 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, vargas είπε Πολλά τα λεφτά για lcd κ τόσο κακο video στο nova 5 t. Στα 270 παίρνεις mi 9 t pro που είναι ασύγκριτα καλύτερο και με Snapdragon Εχω ακουσει και δει ότι ειδικά το βίντεο του nova 5T είναι πολύ καλό για την οθόνη ισχύει..! Το mi9T pro είναι πολύ ποιο ακριβώς από το nova 5T 100€ πάνω δεν είναι στην ίδια τιμή
seseji Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 3 λεπτά πριν, vargas είπε Για μεταχειρο μιλάω πάντα απο δω μεσα εκτος του οτι δεν ειναι καθολου το ιδιο μεταχειρισμενο με καινουργιο ,πλην οθονης που δεν νομιζω οτι το nova υστερει πολυ, σε ολα τα υπολοιπα ειναι πανω κατω τα ιδια btw πειτε μου καλοριζικο για το κοκκινο 9t
vargas Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 11 λεπτά πριν, seseji είπε εκτος του οτι δεν ειναι καθολου το ιδιο μεταχειρισμενο με καινουργιο ,πλην οθονης που δεν νομιζω οτι το nova υστερει πολυ, σε ολα τα υπολοιπα ειναι πανω κατω τα ιδια btw πειτε μου καλοριζικο για το κοκκινο 9t Πήρες 9 t κόκκινο ;; Εγώ τσίμπησα μπλε μέσα Μαρτίου . Πολύ ισορροπημένο σύνολο
seseji Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 12 λεπτά πριν, vargas είπε Πήρες 9 t κόκκινο ;; Εγώ τσίμπησα μπλε μέσα Μαρτίου . Πολύ ισορροπημένο σύνολο ναι κοκκινο αν κ ειναι περισσοτερο "φωνακλαδικο" απο οτι θα ηθελα εντουτοις μ αρεσει αυτο το παθιασμενο κοκκινο κ ετσι κ αλλιως θα φοραω την μαυρη θηκη για πες κανα καλο tempered κ διαφανη θηκη με ενισχυσεις στις ακρες αν εχεις δει ,σε καλα λεφτα εννοειται
vargas Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 10 λεπτά πριν, seseji είπε ναι κοκκινο αν κ ειναι περισσοτερο "φωνακλαδικο" απο οτι θα ηθελα εντουτοις μ αρεσει αυτο το παθιασμενο κοκκινο κ ετσι κ αλλιως θα φοραω την μαυρη θηκη για πες κανα καλο tempered κ διαφανη θηκη με ενισχυσεις στις ακρες αν εχεις δει ,σε καλα λεφτα εννοειται Ένα ψιλό no name έχω πάρει εγώ το οποίο δουλεύει οκ. Για πίσω δεν το συζητώ spigen την σκληρή έχω πάρει κ είναι άψογη 1
LIGHT1NG Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 χειρότερη κάμερα από το nova 5T δεν έχω δει σε εκθεσιακό τουλάχιστον που το είχα δει το note 8 pro έχει μέσο όρο τα 200€ με 300 κάτι παίρνεις το mi9T pro
seseji Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 αν το nova εχει κακη καμερα τοτε κανενα κινητο μεχρι 300€ δεν εχει καλη ,μην λεμε οτι θελουμε
LIGHT1NG Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, seseji είπε αν το nova εχει κακη καμερα τοτε κανενα κινητο μεχρι 300€ δεν εχει καλη ,μην λεμε οτι θελουμε Όταν τελειώσει η ιστορία με τον ιό και ανοίξουν καταστήματα πήγαινε να το δεις, ειδικά το βίντεο είναι χειρότερο από οτιδήποτε έχω δοκιμάσει ποτέ σε άλλο κινητό, τώρα αν βγάλαν κάποιο fix δεν ξέρω αλλά σαν presale που το είχαν και μετά το φέραν και το είδα από κοντά, ωραία κατασκευή όμορφο αλλά η κάμερα του ήταν χάλια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα