geoledimi Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Καλησπέρα στο forum. Ενδιαφέρομαι για αντικατάσταση laptop. Είμαι ανάμεσα στο microsoft surface laptop i7 16 gbram kai 512ssd της πρώτης γενιάς , ένα macbook 13' refubrished 2015 i5, και λόγω τιμής d15 της huawei (οι τιμές είναι 1000 ,800 , 600 αντίστοιχα). Χαρακτηριστικά που θέλω είναι η φορητότητα και φυσικά να είναι ένα δυαντό λαπτοπ. Είμαι μηχανικός, μόλις τελίωσα από την σχολή και θα χρησιμοποιπήσω προγράμματα όπως το autocad και το arcgis/qgis. Αξίζει να πάρω κάποια από τα 3 η να δώσω περισσότερα να πάρω το macbook 19 13'. Και το macbook air 2019 είναι στις επιλγές. Ευχαριστώ εκ τωνπροτέρων.
zacharis1955 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 3 ώρες πριν, geoledimi είπε Καλησπέρα στο forum. Ενδιαφέρομαι για αντικατάσταση laptop. Είμαι ανάμεσα στο microsoft surface laptop i7 16 gbram kai 512ssd της πρώτης γενιάς , ένα macbook 13' refubrished 2015 i5, και λόγω τιμής d15 της huawei (οι τιμές είναι 1000 ,800 , 600 αντίστοιχα). Χαρακτηριστικά που θέλω είναι η φορητότητα και φυσικά να είναι ένα δυαντό λαπτοπ. Είμαι μηχανικός, μόλις τελίωσα από την σχολή και θα χρησιμοποιπήσω προγράμματα όπως το autocad και το arcgis/qgis. Αξίζει να πάρω κάποια από τα 3 η να δώσω περισσότερα να πάρω το macbook 19 13'. Και το macbook air 2019 είναι στις επιλγές. Ευχαριστώ εκ τωνπροτέρων. ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΦΟΡΗΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (part 2)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα