Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, θα ήθελα να μου προτείνετε μια τηλεόραση 65 ιντσών για σαλόνι απόστασης 4 μέτρων περίπου για Νετφλιξ και απλή θέαση. Υπερβολικές απαιτήσεις δεν έχω απλά θα με ενδιέφερε να έχει καλό ήχο. Όσο αναφορά το οικονομικό κομμάτι σκέφτομαι να διαθέσω περίπου 500-700 €.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μαλλον σε αυτα τα λεφτα την Samsung RU7102 εχει VA panel με αξιοπρεπη μαυρα και ικανοποιητικο Smart μενου

Λιγο λιτη σε εξοπλισμο αλλα οτιδηποτε σε αυτη την τιμη με IPS panel ειναι απαραδεκτα σε εικονα.

Επεξ/σία από graphist83
Δημοσ.

Και εγώ κοιτάω για 65αρα σε τετοιες  τιμές  και εκτος απο την παραπανω βλεπω τις Samsung UE65RU7402 , LG 65UM7450   και σε 70 την LG 70UK6950 . ξεχωρίζει κάποια από αυτές

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, WaVe είπε

Που κοιτάω για να δω αυτό που λες ? Για το panel ? να συγκρίνω και καμιά Lg 

7102 οχι 7092 το διοθωσα. Δεν μπορεις να το δεις. Ισχυει η μια ειναι VA η αλλη IPS. Τα φθηνα μοντελα με IPS δεν εχουν καλη αντιθεση και κακιστα μαυρα

6 λεπτά πριν, kakarame είπε

Και εγώ κοιτάω για 65αρα σε τετοιες  τιμές  και εκτος απο την παραπανω βλεπω τις Samsung UE65RU7402 , LG 65UM7450   και σε 70 την LG 70UK6950 . ξεχωρίζει κάποια από αυτές

Ισχυει πανω κατω οτι ανεφερα και πιο πανω. Αν βρεις την 7402 ακομα καλυτερα, μονο που ειναι λιγο πιο ευαισθητη στις ακραιες γωνιες θεασης. Αν εισαι ευθεια σε εικονα ανωτερη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...