Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Oxygene είπε

Καταπληκτική εταιρεία... Τώρα φταίει η Google να τερματίσει την υποστήριξη των υπηρεσιών της σε iOS;

αν ειχε @@ θα το κανε, αλλα δεν εχει. γιατι βγαζει λεφτα με τη σεσουλα

σε αλλα νεα, κακη κινηση απο την apple. Ισως εχει σκοπο να την επαναφερει rebranded στο μελλον; ποιος ξερει, περιεργο αλλα απαραδεκτο.

Αλλα μην κραζουμε μονο την  apple, ας μην ξεπουλιοταν και το dark sky, αλλα μυρισαν λεφτα κι εκεινοι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, gloup81 είπε

Μηπως και η Google να παυσει ολες τις εφαρμογες της απο το ios? Οταν λεμε ολες, ΟΛΕΣ, να δουμε ποσα θα ειναι τα ψωμια τους χωρις Google, Youtube, Gmail., Chrome...

Lose lose σενάριο αυτό που περιγράφεις.

Η Google έχει μια χαρά κέρδος να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες της οι κάτοχοι iOS. Ξέρεις, δεν τις έχει εκεί για την ψυχή της μάνας τους ούτε για ελεημοσύνη... Η στρατηγική της είναι να υπάρχει παντού και σε όλες τις πλατφόρμες. Πιστεύεις ότι θα έκανε τέτοια βλακώδης κίνηση μόνο και μόνο για να τη "σπάσει" στην Apple?

Σκεφτείτε λίγο λογικά. Μιλάμε για κολοσσούς όχι για μανάβηδες που μαλώνουν στη λαική.

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 3
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Σκεφτείτε λίγο λογικά. Μιλάμε για κολλοσούς όχι για fanboys που μαλώνουν στο insomnia.

Sorry... έκανα μια μικρή διόρθωση φίλε μου...

• Like 3
Δημοσ.
17 ώρες πριν, panagi0tisgr είπε

Έχει πέσει τόση στεναχώρια για αυτή την εφαρμογή. .. έλεος μια εφαρμογή καιρού είναι ότι και να κάνει. Ποιος κοιτάει λεπτομέρειες σε αυτές τις εφαρμογές

Εγώ που χρησιμοποιώ το API τους εδώ και κάνα χρόνο βλέπω απίστευτα αξιόπιστες προβλέψεις σε σχέση με MET, Weatherbit, Accuweather και WWO.

Κοινώς ότι κάνει το κάνει πολύ καλά, ελπίζω να μην κόψουν την πρόσβαση στο API.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, CheOnWeb είπε

Δεν θυμάμαι να υποστήριζε ποτέ push το gmail σε iPhone, μπορεί να κάνω λάθος. Το check κάθε 15' πάντως, το κάνει native, δεν θέλει εφαρμογή. Με την εφαρμογή έχεις push κανονικά.

Υποστηριζε αλλά πάνε αρκετά χρόνια. iOS 7 και πίσω νομίζω. Ήταν τότε τα παλιά τα χρόνια που Apple και Google δούλευαν πιο στενά, π.χ. default χάρτες ήταν οι Google Maps στο iOS

Και Outlook, Spark, Edison Mail σου δίνουν push σε λογαριασμούς gmail. 

• Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, CheOnWeb είπε

Το Google λέει:

Dark Sky is only available in the US, UK, and Ireland, as we need radar data in each region to provide next hour forecasts. 

Κατέβασε το weawow (free και χωρίς διαφημίσεις κτλ) του τρελλού Γιαπωνέζου. Το έχει ως option και το app γ@μ@ει και δέρνει.

Δημοσ.
2 hours ago, ProponitisTouKanape said:

Υποστήριζε αλλά πάνε αρκετά χρόνια. iOS 7 και πίσω νομίζω. Ήταν τότε τα παλιά τα χρόνια που Apple και Google δούλευαν πιο στενά, π.χ. default χάρτες ήταν οι Google Maps στο iOS

Το Apple Maps μπήκε στο iOS 6.

2 hours ago, ProponitisTouKanape said:

Και Outlook, Spark, Edison Mail σου δίνουν push σε λογαριασμούς gmail.

Δεν κατάλαβα τι εννοείς.

2 hours ago, sv398 said:

Κατέβασε το weawow (free και χωρίς διαφημίσεις κτλ) του τρελλού Γιαπωνέζου. Το έχει ως option και το app γ@μ@ει και δέρνει.

Thanx αλλά δεν έχω Android.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, CheOnWeb είπε

Το Apple Maps μπήκε στο iOS 6.

Δεν κατάλαβα τι εννοείς.

Thanx αλλά δεν έχω Android.

Αν εχεις λογαριασμό Gmail και θες push notifications, δεν ειναι μοναδική επιλογή το Gmail App. Τα άλλα 3 apps έχουν επίσης push για τους λογαριασμούς gmail και ειδικά το Outlook νομίζω είναι και καλύτερο απο την εφαρμογή της Google...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 minutes ago, ProponitisTouKanape said:

Αν εχεις λογαριασμό Gmail και θες push notifications, δεν ειναι μοναδική επιλογή το Gmail App. Τα άλλα 3 apps έχουν επίσης push για τους λογαριασμούς gmail και ειδικά το Outlook νομίζω είναι και καλύτερο απο την εφαρμογή της Google...

Τώρα κατάλαβα 😁. Έχουμε μπερδέψει τα apps με τα services αλλά δεν φταίμε. Outlook mobile app, Outlook desktop client, Outlook account... χάος 😂

Θα τα δοκιμάσω αλλά, confidential mode? Scheduled Send? Ειδικά το 2ο το χρησιμοποιώ σχετικά συχνά.

Επεξ/σία από CheOnWeb
Δημοσ.
19 ώρες πριν, D.Luffy είπε

Μιλάμε για κολοσσούς όχι για μανάβηδες που μαλώνουν στη λαική.

Aς μην είμαστε και τόσο σίγουροι για το τελευταίο ...  Σε σοβαρές ερευνες και ντοκυμαντέρ, αποδείχτηκε ότι το 70% των CEO και των υψηλών στελεχών συμβουλεύονται μέντιουμ και χαρτορίχτρες ...  Εξ άλλου δεν είναι και λίγοι από αυτούς που κατάφεραν να βουλιάξουν τεράστιες εταιρείες κάνοντας μ@κ@κίες που σίγουρα ο μανάβης στη λαϊκή θα απέφευγε ...

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μικρονοη εταιρια. Αντι να επεκτεινετε να βρει πελατης κλεινεται ολο και περισσοτερο στο καστρο της. 

Επεξ/σία από safridia
Δημοσ.
2 hours ago, safridia said:

Μικρονοη εταιρια. Αντι να επεκτεινετε να βρει πελατης κλεινετε ολο και περισσοτερο στο καστρο της. 

Εμείς δεν επεκτείνουμε ούτε κλείνουμε τίποτα. Η Apple πάντως, με τα μικρά μυαλά που έχει, θα κλείσει σύντομα.
🤣

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Και επισημα τελος απο χτες, μετα την παραταση που ειχε δωθει απο την apple ως την 1η Αυγουστου. Απο σημερα δειχνει αυτο το χαλι στην εικονα

The Android and Wear OS apps shut down on August 1, 2020. Subscribers who were active at that time will be receiving a full refund. Weather forecasts and maps on the Dark Sky website remain active.

Screenshot_20200802-104218.png

• 6 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...