Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

TN panel
No gamma correction

Για 300€ δεν είναι άσχημα αλλά ασχέτως πτώσης τιμής δεν ξέρω αν τα 144Hz είναι αυτά που θα κάνουν κάποιον να κλειδώσει το deal.

Δημοσ.

TN panel μεν αλλά από ότι θυμάμαι όταν την έψαχνα και αυτή μεταξύ άλλων, διέθετε από τα καλά TN panel. 

Γενικά υπάρχουν πολλοί ευτυχής κάτοχοι της συγκεκριμένης.

Αν μπορεί ο @Dantε ας πει δυο λόγια για τους ενδιαφερόμενους καθώς νομίζω ότι την έχει. 

• Like 1
Δημοσ.

Και εγώ την έχω παιδιά, νομίζω πολύ καλή περίπτωση για τα λεφτά. Την πήρα στα 350€ από τό πλαίσιο και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, πιστεύω στα 300€ είναι καλή προσφορά. Ειδικά αν δεν χρειάζεστε απαραίτητα ips χρώματα και την θέλετε κυρίως για gaming (εμένα με βοηθάει και στον προγραμματισμό λόγω του stand). Έχει και την 3ετη εγγύηση της Dell που θεωρώ είναι σημαντικό αν σε ενδιαφέρει η εγγύηση.

Δημοσ.

Και εγώ έχω διαβάσει καλά πράγματα για την συγκεκριμένη.Θα με ενδιέφερε πολύ η σύγκριση με κάποια IPS/VA από κάποιον κάτοχο που έχει συγχρόνως και τις δύο.

Δημοσ.

Παιδιά κι εγώ την έχω και βλέπω μια χαρά τα πάντα. Το πάνελ της αν και ΤΝ είναι αρκετά καλό. Δείτε και τα reviews για τις λεπτομέρειες. Κορυφαία η ποιότητα της Dell με σταθερότατο σταντ. Δεν έχω κανένα πρόβλημα ως τώρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, apergospastis είπε

Από media markt:

Τιμές σκρουτζ :

Screenshot_2020-04-01-16-44-40-984_com.android.chrome.jpg

https://www.mediamarkt.gr/el/product/_dell-s2719dgf-27-inch-quad-hd-2560-x-1440-pixels-gaming-monitor-144hz-amd-freesync-1221308.html

Χρησιμοποίησε αυτό το link αν θες που δεν έχει referral το σκρουτζ

Επεξ/σία από matrixxx
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν εξαιρεσεις την αναλυση (+μεγεθος), θα δω μεγαλη διαφορα σε σχεση με την U2312HM ?

Επεξ/σία από VasKag
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε

Καλή, μάλιστα έβγαλα τη βάση και έστησα βραχίονα γραφείου.

Σημείωση : Με το καλημέρα, μου έχει καεί ένα PIXEL.

Πάρε τηλ στην DELL, reviewer στο σκρουτζ γράφει ότι του την αντικατέστησαν.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν δεν κάνω λάθος, έχω την ίδια αλλά στη Gsync έκδοση (Dell S2716DG "rev.09). Να πω δύο λόγια για αυτή που έχω αν και τα έχω γράψει σε αξιολόγηση.

Λοιπόν,
  Το sharpness τα χρώματα κτλ είναι καταπληκτικά out of the box, δηλαδή από πολλές άλλες οθόνες που σου έχουν επιλογή για sharpness ή gamma, αυτή έχει το καλύτερο οπότε δεν χρειάζεται καν επιλογή.
  Το brightness της υπάρχει και σε πολύ χαμηλή αλλά και σε πολύ υψηλή επιλογή.
  Σαν TN panel, έχει θέμα στα μαύρα και το μειονέκτημά της σε σχέση με TN άλλων εταιριών είναι ότι δεν έχει software μέσα όπως black stabilization κτλ. Είναι πάρα πολύ καθαρό ωστόσο χωρίς να πιξελιάζει πουθενά, όμως πολλές φορές σε μια άλλη οθόνη θα μπορούσες να δεις πολύ περισσότερες πληροφορίες στα μαύρα. 

Οπότε για μένα που με ενδιαφέρει κυρίως το competitive κομμάτι σε παιχνίδια είναι καλή. Θα έλεγα πως αν σε ενδιαφέρει πολύ το θέμα καθαρής εικόνας σε μαύρα για πολλές λεπτομέριες σε ταινίες, youtube κτλ, τότε ίσως να μην είναι αυτή η οθόνη που ψάχνεις.

Επεξ/σία από thodoris5321
  • Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, johnpap21 είπε

Πάρε τηλ στην DELL, reviewer στο σκρουτζ γράφει ότι του την αντικατέστησαν.

Το διάβασα ναι, ευχαριστώ κιόλας. Πέρασαν δυστυχώς 2-3 μήνες από την αγορά. Εν τω μεταξύ, έμαθα η Dell μετακόμισε στη Σόφια. Οπότε προσπαθώ να εξασκησω λίγο τη βουλγάρικη πριν επικοινωνήσω μαζί τους. 

Δημοσ.

Στα 299Ε για οποιον εχει προτεραιοτητα το gaming,ειναι ληστεια η οθονη.

Το θεμα ειναι πως ειναι ενα καλο ΤΝ και δε περιοριζεται μονο στο gaming.Προσωπικα βλεπω απο το κρεβατι χαλαρα ταινιες ενω με παλαιοτερα ΤΝ ηταν αδυνατο.

Τα χρωματα αλλαζουν ελαχιστα υπο γωνια ενω και οι γωνιες θεασης ειναι αρκετα καλες.

Σιγουρα σε αυτα τα 2 δε φτανει ips αλλα δεν απεχει και πολυ.

Στα του gaming τωρα,παιζει στα 155hz,εχει πολυ γρηγορους χρονους αποκρισης,τα καινουργια nano ips μονο το φτανουν.

Χρωματα εχει αρκετα καλα.

Οποιος ξερει τι να κανει με τα 155hz και ξερει τι να περιμενει,τη παιρνει με κλειστα ματια.

Προσωπικα παλι την ιδια θα επαιρνα,αφου κατι αλλο στα ιδια χρηματα δε παιζει.Μονο κατι ips 144hz αλλα με αμφιβολα πανελ.

• Like 3
Δημοσ.

Την έχω από το καλοκαίρι και όπως προείπαν έχει πολύ καλό TN panel. Παίζει και ως GSYNC οπότε παίζει μια χαρά και με κάρτες NVIDIA (κάτοχος). Σε αυτή την τιμή είναι πραγματικά ευκαιρία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...