sintalkas Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) φιλοι μου εχω παρει ενα hp omen 15dc1008nv που δυστυχώς εχει μονο 8γιγα ραμ ,πηρα την infoquest και μου παν πως αν ανοιξω το λαπτοπ ,χανω αυτοματως την εγγυηση .Ισχυει αυτο ,εχει καποιος αλλαξει σε hp laptop την ραμ και χρειαστηκε επισκευη και τι σας ειπαν για την εγγυηση. Επεξ/σία 1 Απριλίου 2020 από sintalkas
filip123go Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Ναι, σε γενικές γραμμές ισχύει. Εκτός αν έχει ειδικό καπάκι αποκλειστικά για ραμ.
dpolal Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 28 λεπτά πριν, sintalkas είπε φιλοι μου εχω παρει ενα hp omen 15dc1008nv που δυστυχώς εχει μονο 8γιγα ραμ ,πηρα την infoquest και μου παν πως αν ανοιξω το λαπτοπ ,χανω αυτοματως την εγγυηση .Ισχυει αυτο ,εχει καποιος αλλαξει σε hp laptop την ραμ και χρειαστηκε επισκευη και τι σας ειπαν για την εγγυηση. Aνάλογα την εταιρεία και τον σχεδιασμό του λάπτοπ. Π.Χ. στα Lenovo ΔΕΝ έχεις πρόβλημα και δεν επηρεάζεται η εγγύηση ή σε κάποια επαγγελματικά μοντέλα φορητών (π.χ. Dell) υπάρχει καπάκι για αυτή την δουλειά. Ψάξε πρώτα στο ίντερνετ (youtube video) να δείς πόσο εφικτή είναι η αναβάθμιση στο δικό σου μοντέλο διότι υπάρχουν περιπτώσεις που χρειάζεται να λύσεις ολόκληρο το μηχάνημα για να αλλάξεις την μνήμη και για αυτό το λόγο σε κάποια υπάρχει θέμα με την εγγύηση.
sintalkas Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) απο οτι βλεπω απλα πρεπει να βγαλεις το πλαστικο καπακι που ακουμπα το σασι Επεξ/σία 1 Απριλίου 2020 από sintalkas
forgotten Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Όταν το πάρεις πίσω για εγγύηση πρέπει να έχει την δικη του ραμ και οχι αυτή που του έβαλες δεν έχουν αυτοκολλητο ελέγχου. Φυσικά ότι δινουν ένα χρόνο εγγύηση και θέλει να τους τρεξεις για εγγύηση είναι αρνητικό. Κατοχος omen 17 με rtx 2070 και σε περίπου 5 μήνες έαν αντιμετωπίσω κάτι θα πρέπει να μαλωσω μαζί τους για να αποδεχθουν την εγγύηση αλλά όταν το πηρά ήταν το φθηνοτερο 2070 λάπτοπ της αγορας.... Επεξ/σία 4 Απριλίου 2020 από forgotten
sintalkas Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 εμενα απο πλαισιο μου εδωσαν κατευθειαν 2 χρονια εγγυηση αλλα ισως εδωσαν λογω του οτι ειναι τιμολογιο, οκ θα το χω υποψιν μου για την ram
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα