n3kk Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Παιδια εχει γινει το εξης. 17/3/2020 εχω κανει αιτηση στη Wind για το κατοσταρι. Ακομα περιμενω. Και σκαει τηλεφωνο απο μανταμιτσα απο τον ΟΤΕ και μου λεει γιατι θελετε να φυγετε κτλ κτλ. Να σημειωθει οτι συγχρονιζω στα 4Mbps και οτι μετα απο επικοινωνια με τον ΚΟΤΕ δεν υπαρχει καμια πιθανοτητα να μπορω να εχω απο αυτους κατι καλυτερο στο προσεχες μελλον γιατι ετσι ειναι η κατασταση στη περιοχη μου. Βεβαια το 4αρι παραπανω δεν κλανει μια για netflix και gaming, ουτε χωρια, ουτε συζητηση για ταυτοχρονα, οποτε τις λιγες ωρες της ημερας που μπορω να παιξω κανω hotspot απο το κινητο μου και καιω τα ντατα!!! Στο θεμα μας. Ο Μαν απο την wind που υποσχεται το 100αρι και του λεω οκ. Ηρθε ρουτερ κτλ και ειχε κολλησει στο θεμα της φορητοτητας. Σημερα με περνει τηλεφωνο η μανταμ και μου λεει γιατι θελετε να φυγετε; Της λεω γιατι θα μου φερουν το φαιμπερ. Και τι μου λεει και με τρελαινει;; Οτι εφ οσον δεν μπορει ο ΟΤΕ να μου το παρεχει στην περιοχη μου, δεν μπορουν ουτε απο την WIND και οτι θα με βαλουν στο 24αρι μεεεεεεχρι να ερθει καποτε το 100αρι. Αιγαλεω μενω παιδια 12242ΤΚ. Και εγω εχω μαμηθει στα τηλεφωνα απο το πρωι (και την διαδικτυακη ερευνα( ευχαριστω πολυ μανταμιτσα μου εφτιαξες την μερα εε...)), να δω ποιος απο τους δυο με τρολλαρει. Περιμενω τηλεφωνο αυριο απο την κοπελια για follow-up. Καποια συμβουλη καποιος? Καποια εξακριβωση? Διαψευση? (Γ@@ω τον ιντερνετικο μεσαιωσα που ζουμε πια)
APPLEGEEK Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, n3kk είπε Παιδια εχει γινει το εξης. 17/3/2020 εχω κανει αιτηση στη Wind για το κατοσταρι. Ακομα περιμενω. Και σκαει τηλεφωνο απο μανταμιτσα απο τον ΟΤΕ και μου λεει γιατι θελετε να φυγετε κτλ κτλ. Να σημειωθει οτι συγχρονιζω στα 4Mbps και οτι μετα απο επικοινωνια με τον ΚΟΤΕ δεν υπαρχει καμια πιθανοτητα να μπορω να εχω απο αυτους κατι καλυτερο στο προσεχες μελλον γιατι ετσι ειναι η κατασταση στη περιοχη μου. Βεβαια το 4αρι παραπανω δεν κλανει μια για netflix και gaming, ουτε χωρια, ουτε συζητηση για ταυτοχρονα, οποτε τις λιγες ωρες της ημερας που μπορω να παιξω κανω hotspot απο το κινητο μου και καιω τα ντατα!!! Στο θεμα μας. Ο Μαν απο την wind που υποσχεται το 100αρι και του λεω οκ. Ηρθε ρουτερ κτλ και ειχε κολλησει στο θεμα της φορητοτητας. Σημερα με περνει τηλεφωνο η μανταμ και μου λεει γιατι θελετε να φυγετε; Της λεω γιατι θα μου φερουν το φαιμπερ. Και τι μου λεει και με τρελαινει;; Οτι εφ οσον δεν μπορει ο ΟΤΕ να μου το παρεχει στην περιοχη μου, δεν μπορουν ουτε απο την WIND και οτι θα με βαλουν στο 24αρι μεεεεεεχρι να ερθει καποτε το 100αρι. Αιγαλεω μενω παιδια 12242ΤΚ. Και εγω εχω μαμηθει στα τηλεφωνα απο το πρωι (και την διαδικτυακη ερευνα( ευχαριστω πολυ μανταμιτσα μου εφτιαξες την μερα εε...)), να δω ποιος απο τους δυο με τρολλαρει. Περιμενω τηλεφωνο αυριο απο την κοπελια για follow-up. Καποια συμβουλη καποιος? Καποια εξακριβωση? Διαψευση? (Γ@@ω τον ιντερνετικο μεσαιωσα που ζουμε πια) wind εχει καμπινες δικες τους απο τι ξερω...
makis855 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 11 λεπτά πριν, n3kk είπε Παιδια εχει γινει το εξης. 17/3/2020 εχω κανει αιτηση στη Wind για το κατοσταρι. Ακομα περιμενω. Και σκαει τηλεφωνο απο μανταμιτσα απο τον ΟΤΕ και μου λεει γιατι θελετε να φυγετε κτλ κτλ. Να σημειωθει οτι συγχρονιζω στα 4Mbps και οτι μετα απο επικοινωνια με τον ΚΟΤΕ δεν υπαρχει καμια πιθανοτητα να μπορω να εχω απο αυτους κατι καλυτερο στο προσεχες μελλον γιατι ετσι ειναι η κατασταση στη περιοχη μου. Βεβαια το 4αρι παραπανω δεν κλανει μια για netflix και gaming, ουτε χωρια, ουτε συζητηση για ταυτοχρονα, οποτε τις λιγες ωρες της ημερας που μπορω να παιξω κανω hotspot απο το κινητο μου και καιω τα ντατα!!! Στο θεμα μας. Ο Μαν απο την wind που υποσχεται το 100αρι και του λεω οκ. Ηρθε ρουτερ κτλ και ειχε κολλησει στο θεμα της φορητοτητας. Σημερα με περνει τηλεφωνο η μανταμ και μου λεει γιατι θελετε να φυγετε; Της λεω γιατι θα μου φερουν το φαιμπερ. Και τι μου λεει και με τρελαινει;; Οτι εφ οσον δεν μπορει ο ΟΤΕ να μου το παρεχει στην περιοχη μου, δεν μπορουν ουτε απο την WIND και οτι θα με βαλουν στο 24αρι μεεεεεεχρι να ερθει καποτε το 100αρι. Αιγαλεω μενω παιδια 12242ΤΚ. Και εγω εχω μαμηθει στα τηλεφωνα απο το πρωι (και την διαδικτυακη ερευνα( ευχαριστω πολυ μανταμιτσα μου εφτιαξες την μερα εε...)), να δω ποιος απο τους δυο με τρολλαρει. Περιμενω τηλεφωνο αυριο απο την κοπελια για follow-up. Καποια συμβουλη καποιος? Καποια εξακριβωση? Διαψευση? (Γ@@ω τον ιντερνετικο μεσαιωσα που ζουμε πια) εχει ιδιοκτητο δικτυο η wind στο αιγαλεω, οποτε μην ακους τις παπαριες του οτε
n3kk Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Παιδια στην προκειμενη απλα φοβαμαι να μην φυγω απο το βουρκο για να πεσω σε αλλο βουρκο... Εχω και 3 μηνες στο συμβολαιο που θα σπασω και δεν με νοιαζει να το πληρωσω φαντασου ΑΡΚΕΙ να εχω λιγο ιντερνετ παραπανω.
george1807 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Με βάση αυτά που βλέπω θα έχεις καλύτερες ταχύτητες και θα μπορείς να πιάσεις 100. Ο ΟΤΕ έχει 4 καμπίνες vdsl στην περιοχή και η wind δεκάδες
n3kk Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Χμμ.. Αμα σου πω οτι στον χαρτη αυτον ειμαι προς το κεντρο της εικονας πανω δεξια που λεει Toyota ΝΕΟΣ;;;
george1807 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Τότε από όσο βλέπω με τον ΟΤΕ έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες
MauroPaltoudias Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, n3kk είπε Και τι μου λεει και με τρελαινει;; Οτι εφ οσον δεν μπορει ο ΟΤΕ να μου το παρεχει στην περιοχη μου, δεν μπορουν ουτε απο την WIND και οτι θα με βαλουν στο 24αρι μεεεεεεχρι να ερθει καποτε το 100αρι. Αιγαλεω μενω παιδια 12242ΤΚ. Ένα κάρο καμπίνες wind, ειδικά στο Αιγάλεω (σύνορα με Χαϊδάρι / TK 12461). Της είπαν να λέει κάτι και αυτή η δόλια το αναπαράγει χωρίς φίλτρο και διασταύρωση. Marketing από τα LIDL. ΥΓ Α τα έγραψε και ο @george1807, πριν από μένα. Επεξ/σία 1 Απριλίου 2020 από MauroPaltoudias
MauroPaltoudias Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Σωστά, κομπίνες έχουν και οι δύο, το θέμα είναι ποιά κομπίνα σε εξυπηρετεί περισσότερο ! Επεξ/σία 2 Απριλίου 2020 από MauroPaltoudias
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Ο ΟΤΕ ως γνωστόν λέει μαλακίες και αν ρωτήσεις άλλη τηλεφωνήτρια θα σου πει εντελώς διαφορετικά πράγματα γιατί είναι μπουρδέλο γενικότερα και δεν συννενοούνται καν για να πουν ένα ψέμα της προκοπής. Στην τελική, απ'τα 2 σκατά, δοκίμασε της wind που δεν ήσουν μέχρι τώρα. Πόσο χειρότερα να είναι. Α, και οτι αντι-προσφορά σου κάνει ο πΟΤΕ για να παραμείνεις να ξέρεις ότι θα είναι μαϊμού. Ίσα ίσα θα μπλέξεις.
n3kk Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Update: Με πηρε σημερα αλλος απο τον ΟΤΕ για να με ρωτησει γιατι φευγω. Του εξηγησα και μου ειπε λογικο, καταλαβαινω να ειστε καλα καλη σας συνεχεια....
MauroPaltoudias Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Πιθανότατα να μην τσέκαρε εσένα, αλλά την "ορθή" (κατά την πολιτική του ΟΤΕ) διαδικασία που πρέπει να ακολουθούν οι υπάλληλοι του ομίλου σε τέτοιες περιπτώσεις. Θεωρώ ότι εσύ θα ήσουν ο τελευταίος που τον απασχολεί. Επεξ/σία 2 Απριλίου 2020 από MauroPaltoudias
totalius Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Το χάρτη απο πανω πως τον βρίσκουμε ανα περιοχη παιδια ?
MauroPaltoudias Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 13 λεπτά πριν, totalius είπε Το χάρτη απο πανω πως τον βρίσκουμε ανα περιοχη παιδια ? Από εδώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα