Επισκέπτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Dragonlordcv2002 είπε Πέτα το τότε γιατί ή τρολάρεις ή είσαι εντελώς άσχετος με το άθλημα. E ποια games παίζεις αυτή τη στιγμή, με τι settings και τι fps σε 4Κ; 1 ώρα πριν, Dragonlordcv2002 είπε Αν αυτό κατάλαβες προφανώς χωρίς να κοιτάξεις την υπογραφή μου, δεν χρειάζεται να εξηγήσω παραπάνω. Το παράδειγμά σου είναι εντελώς εκτός. Τι να δω στην υπογραφή σου; Ο φίλος ρώτησε για τον 8600Κ με την 3080 και απαντάς ότι με την 1070 και τον 2600Κ δεν έχεις bottleneck. Πως τον βοηθάς; Πραγματικά ρωτάω τώρα.. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2020 από Επισκέπτης
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, yiannis1991 είπε E ποια games παίζεις αυτή τη στιγμή, με τι settings και τι fps σε 4Κ; DOOM ETERNAL 4k ULTRA NIGHTMARE SETTINGS @ 60fps μιας και ειναι μαξ του μονιτορ που έχω, DCS cpu bound medium settings αυτο παίζει μεταξυ 40-50 Arma 2 χωρις spikes 48-50 ολα εκτος ΑΑ Call of duty infinite warfare ολα φουλ εκτος ΑΑ μαξαριζει στο RR ελάχιστα cuts σε Μovie sequence π δεν εχω βρει ακρη γτ. Ingame smooth Watch Dogs 1-2 δεν θυμάμαι άλλα προς το παρόν πoy απλά έχω αφήσει στην άκρη λόγω έλλειψης χρόνου 10 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε E ποια games παίζεις αυτή τη στιγμή, με τι settings και τι fps σε 4Κ; Τι να δω στην υπογραφή σου; Ο φίλος ρώτησε για τον 8600Κ με την 3080 και απαντάς ότι με την 1070 και τον 2600Κ δεν έχεις bottleneck. Πως τον βοηθάς; Πραγματικά ρωτάω τώρα.. Κάνε αναγωγή.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Dragonlordcv2002 είπε DOOM ETERNAL 4k ULTRA NIGHTMARE SETTINGS @ 60fps μιας και ειναι μαξ του μονιτορ που έχω, DCS cpu bound medium settings αυτο παίζει μεταξυ 40-50 Arma 2 χωρις spikes 48-50 ολα εκτος ΑΑ Call of duty infinite warfare ολα φουλ εκτος ΑΑ μαξαριζει στο RR ελάχιστα cuts σε Μovie sequence π δεν εχω βρει ακρη γτ. Ingame smooth Watch Dogs 1-2 δεν θυμάμαι άλλα προς το παρόν πoy απλά έχω αφήσει στην άκρη λόγω έλλειψης χρόνου Έλα ρε συ το Doom παίζει και σε μπρίκια, και τα άλλα είναι παμπάλαια, εκτός από το Watch Dogs 2. Βάλε κάνα AC Origins/Odyssey, RDR2, Gears 5, κτλ..
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Πάντως δεν είναι minesweeper μην ισοπεδώνεις... Και επειδή κάποια παιχνίδια ως κώδικας είναι για κλάμματα (το odyssey το χω τελειώσει με 970 σε 1080 με πολύ decent settings) δεν σημαίνει ότι πετάμε την κάρτα για ένα παιχνίδι αξίας 50 ευρώ. Τα άλλα δεν τα έχω δοκιμάσει για να σου πω. Και να το ξαναπούμε άλλη μια φορά την δουλειά όσο ανεβάζει ανάλυση την κάνει η κάρτα ακόμα και αν έχει παλιό cpu. (εκτός αν είναι κανας phenom σειρας ή πριν την δική μου γενιά Ι7 & Ι5.) Εξού και η αναφορά στο σύστημά μου. Απο εποχή Atari 1040stfm ασχολούμε και έχω αλλάξει αρκετές κάρτες γραφικών (αν δεν έχεις ζήσει SLI με VOODOO 2... ) για να έχω εικόνα πλέον. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2020 από Dragonlordcv2002
ilos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 12 λεπτά πριν, Dragonlordcv2002 είπε DOOM ETERNAL 4k ULTRA NIGHTMARE SETTINGS @ 60fps μιας και ειναι μαξ του μονιτορ που έχω, Κάνε αναγωγή. 😁 1
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Πω πωωω με τάπωσες τώρα κλαίω με ένα βίντεο.... Δημοτικό σίγουρα. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να το συνεχίσετε πάω να δώσω πολοστή φορά δίκιο στον Αινσταιν. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2020 από Dragonlordcv2002
ilos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Από το να ακούω συνέχεια μπαρούφες καλύτερα. Στo doom eternal για όποιον γνωρίζει παίρνεις 10 fps + με το να κατεβάσεις μια σκάλα τα textures. Αν έγραφες ότι τα είχες όλα nightmare εκτός από τα textures, μπορεί και να μην έμπαινα στον κόπο καν να κοιτάξω να σε "ταπώσω". Απλά ο τρόπος γραφής σου είναι ο κλασικός που συναντάμε σε αυτό το forum από αλεξιπτωτιστές εδώ και χρόνια. Όλα max που δεν είναι όλα max τελικά, 60 που στη πορεία "έκανα λάθος" γίνονται 50 και καταλήγουν να είναι 40 κλπ. Δεν είσαι ούτε καν πρωτότυπος δηλαδή πριν λίγο καιρό ήταν ο άλλος με FX8350 και 1070ti που έβγαζε νούμερα 2080ti στο RDR2 και τελικά έβαλε λίγο νερό στο κρασί του και αρκέστηκε σε 5700xt επιδόσεις. Και στην τελική αν χαζεύω και εγώ το skybox πιάνω average rtx3090 ναούμε και άντε να με πείσεις otherwise αν έχω παρωπίδες.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, Dragonlordcv2002 είπε Και να το ξαναπούμε άλλη μια φορά την δουλειά όσο ανεβάζει ανάλυση την κάνει η κάρτα ακόμα και αν έχει παλιό cpu. A μπράβο, τώρα μιλάς σωστά. Αν έλεγες μόνο αυτό δεν θα αντιδρούσα, αλλά έφερες παράδειγμα με ένα τελείως διαφορετικό σύστημα από αυτό του παιδιού που ρώτησε. Ναι η γενική ιδέα είναι ότι όσο ανεβαίνουμε σε ανάλυση δεν παίζει ρόλο η cpu, τουλάχιστον σε average fps, γιατί στα 1% Lows ακόμη και σε υψηλή ανάλυση αν είσαι με τίποτα 4/4 cpu κλάφτα. Και ο 8600Κ στα 6/6 είναι απλά ΟΚ και μπορεί να έχει κάποια θεματάκια σε games που θέλουν threads. To τονίζω ότι μιλάω για βαριά και καινούργια παιχνίδια, εκτός και αν ο φίλος δώσει 7-8 κατοστάρικα για να παίζει games από το 2010.. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2020 από Επισκέπτης
Chaos3X Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Αρχικά να σας ευχαριστήσω όλους για τις απαντήσεις σας. Θα το πάω συντηρητικά με τον i5 και βλέπουμε. Είχα σκοπό να τον πουλήσω, αν χρειαζόταν και να πάω σε 9700K για να μην χαλάσω πολλά λεφτά και να μην χρειαστεί να αλλάξω μητρική. Πείτε μου κι εσείς την γνώμη σας. Επίσης, για να μην ανοίγω καινούριο θέμα, αν ξέρει κανένας, έχω μία κάρτα ήχου στην μητρική του πρώτου συστήματος μου, την Creative Sound BlasterX AE-5, στην θύρα PCI express, τώρα που παίρνω ΤΟΣΟ χοντρή κάρτα γραφικών, η πιο μακρινή θύρα PCI express είναι αρκετά κοντά στα fans της κάρτας γραφικών, οπότε την πήγα ένα slot πιο πέρα, τέρμα κάτω και την κούμπωσα σε PCI θύρα και όχι σε PCI express. Φαίνεται να λειτουργεί κανονικά αλλά θα ήθελα κάποιον γνώστη να μου πει αν έχω θέμα να υπολειτουργεί ή κάποιας μελλοντικής βλάβης. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων και συγνώμη αν σας κούρασα.
ilos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Chaos3X είπε Αρχικά να σας ευχαριστήσω όλους για τις απαντήσεις σας. Θα το πάω συντηρητικά με τον i5 και βλέπουμε. Είχα σκοπό να τον πουλήσω, αν χρειαζόταν και να πάω σε 9700K για να μην χαλάσω πολλά λεφτά και να μην χρειαστεί να αλλάξω μητρική. Πείτε μου κι εσείς την γνώμη σας. Επίσης, για να μην ανοίγω καινούριο θέμα, αν ξέρει κανένας, έχω μία κάρτα ήχου στην μητρική του πρώτου συστήματος μου, την Creative Sound BlasterX AE-5, στην θύρα PCI express, τώρα που παίρνω ΤΟΣΟ χοντρή κάρτα γραφικών, η πιο μακρινή θύρα PCI express είναι αρκετά κοντά στα fans της κάρτας γραφικών, οπότε την πήγα ένα slot πιο πέρα, τέρμα κάτω και την κούμπωσα σε PCI θύρα και όχι σε PCI express. Φαίνεται να λειτουργεί κανονικά αλλά θα ήθελα κάποιον γνώστη να μου πει αν έχω θέμα να υπολειτουργεί ή κάποιας μελλοντικής βλάβης. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων και συγνώμη αν σας κούρασα. Η b360 που έχεις δεν έχει pci θύρα, αυτή που νομίζεις ότι είναι από κάτω στην πραγματικότητα είναι pcie x16 (με 4x lanes). Δεν υπάρχει κανένα θέμα, θα υπήρχε αν είχες καταφέρει να την κουμπώσεις κάπως σε απλή pci με τα πυροτεχνήματα.😁 Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2020 από ilos
Chaos3X Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, ilos είπε Η b360 που έχεις δεν έχει pci θύρα, αυτή που νομίζεις ότι είναι από κάτω στην πραγματικότητα είναι pcie x16 (με 4x lanes). Δεν υπάρχει κανένα θέμα, θα υπήρχε αν είχες καταφέρει να την κουμπώσεις κάπως σε απλή pci με τα πυροτεχνήματα.😁 Μιλάω για το πρώτο σύστημά μου, την Asrock Z370 Extreme 4. Μάλλον έχεις δίκιο αλλά δεν ξέρω αν είναι x16 αλλά εκεί μπάινει τρίτη VGA? Λες δουλεύει σωστά και ασφαλές; Αυτό που γράφει, dual at x8 (PCIE2), συμαίνει ότι η VGA, δεν τρέχει x16 αλλά x8? Έχω μπερδευτεί... Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2020 από Chaos3X
ilos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Chaos3X είπε Μιλάω για το πρώτο σύστημά μου, την Asrock Z370 Extreme 4. Μάλλον έχεις δίκιο αλλά δεν ξέρω αν είναι x16 αλλά εκεί μπάινει τρίτη VGA? Λες δουλεύει σωστά και ασφαλές; Αυτό που γράφει, dual at x8 (PCIE2), συμαίνει ότι η VGA, δεν τρέχει x16 αλλά x8? Έχω μπερδευτεί... Πάλι όλες pcie είναι. Αν ήταν pci δε θα κούμπωνε η κάρτα, ή αν κάπως το κατάφερνες θα είχες πυροτεχνήματα. Αυτό σημαίνει ότι αν κουμπώσει άλλη κάρτα στην από κάτω pcie4 πέφτει ο δίαυλος από x16 σε x8 και στην 2 και στην 4. Δε γράφει τι γίνεται αν κουμπώσεις κάρτα στην pcie6 (λογικά παραμένει η pcie2 x16). Τα καλά του DMI της intel. Και λιγότερα lanes συνολικά ταυτόχρονα διαθέσιμα και πρέπει να μυρίσεις τα νύχια σου για την διαρρύθμιση. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2020 από ilos 1
Chaos3X Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 7 ώρες πριν, ilos είπε Πάλι όλες pcie είναι. Αν ήταν pci δε θα κούμπωνε η κάρτα, ή αν κάπως το κατάφερνες θα είχες πυροτεχνήματα. Αυτό σημαίνει ότι αν κουμπώσει άλλη κάρτα στην από κάτω pcie4 πέφτει ο δίαυλος από x16 σε x8 και στην 2 και στην 4. Δε γράφει τι γίνεται αν κουμπώσεις κάρτα στην pcie6 (λογικά παραμένει η pcie2 x16). Τα καλά του DMI της intel. Και λιγότερα lanes συνολικά ταυτόχρονα διαθέσιμα και πρέπει να μυρίσεις τα νύχια σου για την διαρρύθμιση. Πάλι καλά. Και πώς μπορούμε να μάθουμε; Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που γράφει κάτι τέτοιο;
Herald Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 25/9/2020 στις 5:20 ΜΜ, ilos είπε Από το να ακούω συνέχεια μπαρούφες καλύτερα. Στo doom eternal για όποιον γνωρίζει παίρνεις 10 fps + με το να κατεβάσεις μια σκάλα τα textures. Αν έγραφες ότι τα είχες όλα nightmare εκτός από τα textures, μπορεί και να μην έμπαινα στον κόπο καν να κοιτάξω να σε "ταπώσω". Απλά ο τρόπος γραφής σου είναι ο κλασικός που συναντάμε σε αυτό το forum από αλεξιπτωτιστές εδώ και χρόνια. Όλα max που δεν είναι όλα max τελικά, 60 που στη πορεία "έκανα λάθος" γίνονται 50 και καταλήγουν να είναι 40 κλπ. Δεν είσαι ούτε καν πρωτότυπος δηλαδή πριν λίγο καιρό ήταν ο άλλος με FX8350 και 1070ti που έβγαζε νούμερα 2080ti στο RDR2 και τελικά έβαλε λίγο νερό στο κρασί του και αρκέστηκε σε 5700xt επιδόσεις. Και στην τελική αν χαζεύω και εγώ το skybox πιάνω average rtx3090 ναούμε και άντε να με πείσεις otherwise αν έχω παρωπίδες. Eγώ βγάζω κλειδωμένα 60 στο cyberpunk 2 @ 4k / ultra settings. Βρες video να μου δείξεις το αντίθετο
ilos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Herald είπε Eγώ βγάζω κλειδωμένα 60 στο cyberpunk 2 @ 4k / ultra settings. Βρες video να μου δείξεις το αντίθετο Με 1030 ή 1050ti?😁 Γιατί με την 1030 χρειάστηκε να κατεβάσω λίγο το RT προσωπικά. Φαντάσου να είχε και hardware support.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα