Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα παίδες, έχω παραγγείλει την NVidia 3080 και περιμένω, όπως όλοι, το πότε θα έρθει. 

Η ερώτησή μου είναι πάλι ίδια, θα έχω θέμα με τον 8600K (stock), σε 4K ανάλυση;

Πρέπει να κάνω overclock ή πρέπει να τον αντικαταστήσω; Πιο πάνω όλοι με συμβουλεύατε ότι σε αυτή την ανάλυση δεν παίζει ρόλο, όμως με τόσο δυνατότερη κάρτα, ισχύει  ακόμα ή θα έχω θέμα;

Ευχαριστώ και πάλι ροκαταβολικά. 

Επεξ/σία από Chaos3X
  • Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Chaos3X είπε

Καλημέρα παίδες, έχω παραγγείλει την NVidia 3080 και περιμένω, όπως όλοι, το πότε θα έρθει. 

Πρέπει να κάνω overclock ή πρέπει να τον αντικαταστήσω; Πιο πάνω όλοι με συμβουλεύατε ότι σε αυτή την ανάλυση δεν παίζει ρόλο, όμως με τόσο δυνατότερη κάρτα, ισχύει  ακόμα ή θα έχω θέμα;

Πάλι τα ίδια βρε? 

Ποια παιχνίδια θα παίζεις? 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Chaos3X είπε

Short answer no, long answer εξαρτάται το game και κατα πόσο χρειάζεται threads οπότε σε κάποια σημεία ίσως έχεις διακυμάνσεις εκεί στα 1% lows που δε θα είχες με τον 8700k ή τον 9900k πχ.

• Like 1
Δημοσ.

Σκέψου ότι σε 4κ με την 1070 δεν έχω δει ιχνος bottleneck και η κάρτα δουλευει 99-100 % και είμαι και stock. Οπότε δεν θα έχεις θέμα εκτός αν το παιχνίδι χρησιμοποιεί πιο πολύ cpu.

• Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Dragonlordcv2002 είπε

Σκέψου ότι σε 4κ με την 1070 δεν έχω δει ιχνος bottleneck και η κάρτα δουλευει 99-100 % και είμαι και stock. Οπότε δεν θα έχεις θέμα εκτός αν το παιχνίδι χρησιμοποιεί πιο πολύ cpu.

Τι σχέση έχει η 1070 με την 3080;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Dragonlordcv2002 είπε

Ξαναδιάβασε το θα καταλάβεις. 

Μα ρώτησε αν θα έχει bottleneck με την 3080 σε 4Κ και εσύ του είπες ότι με μία πολύ πιο αδύναμη δεν έχεις bottleneck. Ε εντάξει χαίρω πολύ, σε 4Κ αυτό έλλειπε να τρώει μπουκάλι η 1070. Αλλά στον άνθρωπο που ρώτησε δεν του χρησιμεύει κάπου αυτή η πληροφορία. Αν του έλεγες, για παράδειγμα, ότι με την 3090 δεν έχω που είναι πιο δυνατή, τότε εξυπακούεται ότι δεν θα έχει και η 3080 που είναι πιο αδύναμη. Τέλος πάντων, σε 4Κ είναι δύσκολο να έχεις bottleneck, το μόνο που ίσως να είναι θέμα είναι τα games που χρειάζονται threads, όπως αναφέρθηκε παραπάνω..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Σοβαρά τώρα δεν χρησιμέυει η πληροφορία ? Άρα μόνο κάποιος που την έχει ήδη μπορεί να απαντήσει....

Και μην υποδεικνύεις απλά για να παίρνεις ποστς... 

Φιλικά.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dragonlordcv2002 είπε

Σοβαρά τώρα δεν χρησιμέυει η πληροφορία ? Άρα μόνο κάποιος που την έχει ήδη μπορεί να απαντήσει....

Και μην υποδεικνύεις απλά για να παίρνεις ποστς... 

Φιλικά.

Εννοείται δεν χρησιμεύει. Είναι σαν να σε ρωτάει κάποιος "Είμαι 100 κιλά, θα με αντέξει αυτή η καρέκλα;" και να απαντάς "Εμένα που είμαι 70 πάντως με αντέχει". Δεν έχει νόημα. Το ότι μια πιο αδύναμη κάρτα δεν έχει bottleneck δεν δίνει κάποια πληροφορία για τις δυνατότερες. Εννοείται από 1070 και κάτω δεν υπάρχει bottleneck, αυτό είναι το μόνο ασφαλές συμπέρασμα που μπορούμε να βγάλουμε από αυτό που είπες..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν αυτό κατάλαβες προφανώς χωρίς να κοιτάξεις την υπογραφή μου, δεν χρειάζεται να εξηγήσω παραπάνω. Το παράδειγμά σου είναι εντελώς εκτός. 

Επεξ/σία από Dragonlordcv2002
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, ilos είπε

Το πραγματικό ερώτημα είναι τι τρέχει η 1070 4K που να μην είναι sub30 fps πλέον.😁

Έλα να τσεκάρεις κατ ιδίαν. Συνεχίστε να πληρώνετε εσείς για νέες κάρτες σε κάθε λανσάρισμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, ilos είπε

4k minesweeper ftw. Αυτό παίζω με την 1080 μου atm.

Πέτα το τότε γιατί ή τρολάρεις ή είσαι εντελώς άσχετος με το άθλημα και δεν προσφέρεις τίποτα στο νήμα όπως και το παιδί παραπάνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...