Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
  • Επίσης τίθεται το θέμα ότι ένα βρώμικο μέσα και έξω αμάξι είναι εστία μόλυνσης για τους επιβάτες τη στιγμή μάλιστα που επιτρέπεται η χρήση του για δουλειά, μετάβαση σε σουπερμάρκετ, γιατρούς, ηλικιωμένους και όλα τα σχετικά. Μάλλον υπέρβαση αρμοδιότητας έκαναν εδώ οι αστυνομικοί.
  • Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά όταν άρχισε η απαγόρευση είχαν πει ότι τα βενζινάδικα παραμενουν ανοιχτά αλλά σταματά το πλύσιμο αυτοκινήτων.Για μένα όμως τα έριξαν τα πρόστιμα ...πολλοι ψάχνουν δικαιολογία για να σουλατσαρουν έξω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, kalmik είπε
  • Επίσης τίθεται το θέμα ότι ένα βρώμικο μέσα και έξω αμάξι είναι εστία μόλυνσης για τους επιβάτες τη στιγμή μάλιστα που επιτρέπεται η χρήση του για δουλειά, μετάβαση σε σουπερμάρκετ, γιατρούς, ηλικιωμένους και όλα τα σχετικά. Μάλλον υπέρβαση αρμοδιότητας έκαναν εδώ οι αστυνομικοί.

αν δε πλυθει το αμαξι καποιες βδομαδες θα γινει εστια μολυνσης? ευκαιρια για βολτα βρηκανε

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

κοιτα που θα ποινικοποιηθει και το πλυσιμο των αυτοκινητων. οπως παμε θα ποινικοποιησουμε τα παντα. ευτυχως που δεν εχουν ποινικοποιησει και το... μπανιστηρι.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Lezantas26 είπε

αν δε πλυθει το αμαξι καποιες βδομαδες θα γινει εστια μολυνσης? ευκαιρια για βολτα βρηκανε

Ειναι παρανομη η βολτα τωρα; Τα μετρα τα πηραν για να μην μαζευομαστε μαζι πολλα ατομα και κολλαει ο ενας τον αλλο τον ιο. Προσωπικα δεν βλεπω καμια πιθανοτητα να κολλησει κανεις κατι στα πλυντηρια που πλενεις μονος σου, σε ενα χωρο εισαι εσυ και το αυτοκινητο με τα λαστιχα.
Μην δικαιολογεις το παραλογο γιατι καποια στιγμη θα χτυπησει την πορτα σου

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, safridia είπε

Ειναι παρανομη η βολτα τωρα; Τα μετρα τα πηραν για να μην μαζευομαστε μαζι πολλα ατομα και κολλαει ο ενας τον αλλο τον ιο. Προσωπικα δεν βλεπω καμια πιθανοτητα να κολλησει κανεις κατι στα πλυντηρια που πλενεις μονος σου, σε ενα χωρο εισαι εσυ και το αυτοκινητο με τα λαστιχα.
Μην δικαιολογεις το παραλογο γιατι καποια στιγμη θα χτυπησει την πορτα σου

ειναι παρανομες οι ασκοπες μετακινησεις αυτο το καιρο. καταλαβαινω τι θες να πεις αλλα το πλυσιμο του αυτοκινητου ΔΕΝ ειναι προτεραιοτητα, μπορεις να ζησεις και με "βρωμικο αμαξι". οποιος θελει βολτα μπορει να παει για περπατημα (ασκηση), να παει για ψωνια, κλπ. οκ δεν ειναι και πολυ κυριλατη η βολτα στο ψυγειο με τα γιαουρτια, αλλα δε νομιζω οτι το πλυντηριο ειναι και πολυ καλυτερο 😂

υγ. αν χρησιμοποιουν ολοι τα ιδια καθαριστικα (σαπουνια, βουρτσες, κουβαδες, κλπ) μπορει να γινει πηγη μολυνσης..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ritchie77 είπε

Για να κόβουμε βόλτες στο ινσόμνια στέλνουμε κάπου?

Αν ανοίξεις ένα ωραίο τοπικ με τα ορθογραφικά, συντακτικά και λοιπά μαργαριτάρια που συναντάει κανείς μπαίνοντας στο forum, από μένα θα είσαι οκέι. Μπαίνω εγώ μπροστά και ανοίγει δρόμος, πώς να στο εξηγήσω πιο απλά;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε

Αν ανοίξεις ένα ωραίο τοπικ με τα ορθογραφικά, συντακτικά και λοιπά μαργαριτάρια που συναντάει κανείς μπαίνοντας στο forum, από μένα θα είσαι οκέι. Μπαίνω εγώ μπροστά και ανοίγει δρόμος, πώς να στο εξηγήσω πιο απλά;

Μήπως έχεις απαντήσει σε λάθος θέμα?

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, ritchie77 είπε

Για να κόβουμε βόλτες στο ινσόμνια στέλνουμε κάπου?

Η κυβέρνηση του insomnia αυτή τη στιγμή που μιλάμε εξετάζει αυτό το ενδεχόμενο.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ritchie77 είπε

Μήπως έχεις απαντήσει σε λάθος θέμα?

Λες να έγινε τέτοια στραβή; Αφού αυτή τη διεύθυνση μου έδωσαν ρε φίλε, ξέρω και εγώ; 

Δημοσ.

Τελικά τι παίζει με το πλύσιμο;

Κατάφερε κάποιος να πλύνει το αυτοκίνητό του κάπου, κάπως, εκτός απ' το να το πλύνει μόνος του;

• Confused 1
Δημοσ.

Τη στιγμή που βενζινάδικα και συνεργεία παραμένουν ανοικτά εξυπηρετώντας τις βασικές ανάγκες μετακίνησης (π.χ. πως θα μεταφέρω τα ψώνια από το supermarket ή πως θα πάω τον ασθενή στο γιατρό ή σε κάποιον υπερήλικα) θεωρώ ότι λογικά επιτρέπεται και το πλύσιμο σε βενζινάδικο. Πάντα στο μέτρο της λογικής. Βέβαια έχουν γίνει και διάφορες αυθαιρεσίες από αστυνομικά όργανα όπως π.χ. στον παππού που πήρε πρόστιμο γιατί αγόρασε ψωμί από φούρνο 30 μέτρα από το σπίτι του ακριβώς στο δίπλα κτήριο...

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, kalmik είπε

Βέβαια έχουν γίνει και διάφορες αυθαιρεσίες από αστυνομικά όργανα όπως π.χ. στον παππού που πήρε πρόστιμο γιατί αγόρασε ψωμί από φούρνο 30 μέτρα από το σπίτι του ακριβώς στο δίπλα κτήριο...

Αλήθεια, ήσουν μπροστά στο σκηνικό? Είδες με τα μάτια σου τον παππού να μετακινείται 30 μέτρα, να αγοράζει ψωμί, και να επιστρέφει ξανά πίσω? Άκουσες με τα αυτιά σου τι ακριβώς ειπώθηκε μεταξύ παππού και οργάνου?

Τα ρεπορτάζ πάντως ΔΕΝ έγραψαν πως το πρόστιμο βεβαιώθηκε επειδή "αγόρασε ψωμί από φούρνο δίπλα από το σπίτι του", έγραψαν συγκεκριμένα "Καταγγέλλει(ο παππούς) πως αστυνομικοί τού βεβαίωσαν πρόστιμο έξω από την πόρτα του σπιτιού του, επειδή δεν είχε βεβαίωση για να πάει στον φούρνο που ήταν δίπλα".

Ίσως τα όργανα θα μπορούσαν να ήταν λίγο πιο ελαστικά στη συγκεκριμένη περίπτωση, εφόσον βέβαια όσα κατέγγειλε ο παππούς είναι αλήθεια, αλλά αυθαιρεσία των οργάνων δεν είναι σε καμία περίπτωση. Η μετακίνηση χωρίς βεβαίωση επιφέρει πρόστιμο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω για εσάς μια φορά εγω πήγα χθες το αμάξι και την μηχανή για πλύσιμο κανονικά.Στην  περιοχή μου τα περισσότερα δουλεύουν.

Σιγά μην πλύνω μόνος μου το αμάξι κάτω στο γκαράζ.

Επεξ/σία από mp123

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...