Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Samsung ανακοίνωσε μία νέα συσκευή, το Galaxy M11, το οποίο «ανέβηκε» στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα χωρίς κάποια ανακοίνωση ή κάποιο δελτίο Τύπου.

Το Samsung Galaxy M11 διαθέτει οθόνη 6,4 ιντσών τεχνολογίας LCD IPS με ανάλυση HD+, η οποία στην αριστερή πάνω γωνία διαθέτει μία οπή για την selfie camera 8MP (f:/2.0) με fixed focus.

Η εταιρεία δεν αποκάλυψε στην επίσημη ιστοσελίδα του προϊόντος τον τύπο του chipset, ωστόσο επιβεβαίωσε ότι ο επεξεργαστής είναι οκταπύρηνος με συχνότητα λειτουργίας 1,8GHz. Η RAM έχει μέγεθος 3GB και ο αποθηκευτικός χώρος είναι 32GB με δυνατότητα επέκτασης μέσω κάρτας μνήμης microSD.

1.jpg.08c60ebe71e0f069521e9d71ea74db9d.jpg

Στο πίσω μέρος, πέρα από τον αισθητήρα σάρωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων, η συσκευή διαθέτει σε κάθετη διάταξη τρεις κάμερες. Η κύρια κάμερα βασίζεται σε αισθητήρα 13MP (f:/1.8) και συνοδεύεται από μία υπερευρυγώνια κάμερα 5MP (f:/2.2, με 115-degree FoV) και μία κάμερα 2MP (f:/2.4) που αναλαμβάνει χρέη αισθητήρα βάθους.

Η νέα συσκευή της Samsung ενσωματώνει μπαταρία 5000mAh που φορτίζει μέσω USB-C και διαθέτει GPS, Bluetooth 4.2, 3.5mm για ακουστικά, WiFi 802.11/b/g/n, δύο υποδοχές για κάρτες SIM και υποδοχή για κάρτα μνήμης microSD. Η συσκευή θα κυκλοφορήσει πρώτα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και αργότερα σε άλλες αγορές, ωστόσο για την ώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες για το κόστος του ή την ημερομηνία διάθεσης του.

456.jpg.9666df3a6ccbb209ef5cd5d4f81f952b.jpg

GSMArena

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

Η Samsung ανακοίνωσε μία νέα συσκευή, το Galaxy M11, το οποίο «ανέβηκε» στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα χωρίς κάποια ανακοίνωση ή κάποιο δελτίο Τύπου.

Ότι πρέπει για τα Αραβικά Εμιράτα ένα φθηνό τηλεφωνάκι για να μπορέσουν να αγοράσουν και αυτοί.

Δημοσ.

Είμαι ο μόνος που πλέον χάνω την μπάλα με την Samsung ?!

Θυμάμαι το troll προς την Xiaomi γιατί έβγαζε ένα κινητό κάθε μήνα η Samsung πόσα κινητά έχει βγάλει φέτος ;

Εγώ πιστεύω πως ένα στην κάθε κατηγορία θα ήταν αρκετό  low budget -  midrange - flagship 

• Like 5
Δημοσ.

Πάνε με Λαμποργκίνι στα Starbucks εκεί, με ρολεξ στο χέρι και καβλαντιζουν τις ταμειες. Και τώρα βγήκε είδηση για κινητό που θα διατίθεται εκεί και καλά...

Καλή πρωταπριλιά!!!!

Δημοσ.

Βγαλε κανα κονητο ρε χιαομορα!Εεε συγνωμη σαμι.🍌🍌🍌🍌

58 λεπτά πριν, MontzOlee είπε

Θυμάμαι το troll προς την Xiaomi γιατί έβγαζε ένα κινητό κάθε μήνα η Samsung πόσα κινητά έχει βγάλει φέτος ;

Εγώ πιστεύω πως ένα στην κάθε κατηγορία θα ήταν αρκετό  low budget -  midrange - flagship 

Πριν το χασεις εσυ αδερφε το εχουν χασει οι ιδιοι.Οταν οι ναυαρχιδες σου δεν πανε καλα τα τελευταια χρονια και βγαινεις πρωτη απο τα μηντ κινητα ετσι θα συνεχισει.Ζητω οι 🍌🍌🍌🍌🍌

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, MontzOlee είπε

Προσπαθούν και καλά να χρησιμοποιήσουν την ίδια τακτική της Xiaomi - δηλ. να βγάζουν συνέχεια κινητά, να βουλιάξει η αγορά και να πηγαίνουν οι καταναλωτές σε αυτήν λόγω της τεράστιας ποικιλίας. 

Αυτη η τακτική είχε ως αποτέλεσμα, οι παίκτες που δεν αφομοίωσαν τέτοιο plan (βλ. Sony, LG) να... χαθούν μέσα στην θάλασσα των Redmi και των Galaxy A/M. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...