chrisxkar Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 το να περπατανε δεν ειναι διαταραξη κοινης υσηχιας νομιζω αλλο μουσικη φωνες και αλλο αυτο.κανε συζητηση για μοκετα μπας και αλλα δυσκολα σε βλεπω
APPLEGEEK Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Μόλις τώρα, chrisxkar είπε το να περπατανε δεν ειναι διαταραξη κοινης υσηχιας νομιζω αλλο μουσικη φωνες και αλλο αυτο.κανε συζητηση για μοκετα μπας και αλλα δυσκολα σε βλεπω Τρέχουν και ακούω τα πάντα μπαμ μπαμ. Μετά φωνάζουν.. είναι από κάτω μου... Σαν μπάσα στο αμάξι ακούγεται
mclein² Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 26 λεπτά πριν, yanpas είπε Προσπαθησε να κρατησεις εσυ 3 παιδια σε καραντινα ,και μετα κανε παραπονα. Δεν ζουμε φυσιολογικες καταστασεις, αρα μην απαιτεις ολα να ειναι φυσιολογικα γυρω σου. Εχουν κλεισει σχολεια,εχουν κλεισει καταστηματα,πεθαινει κοσμος,και εξαιτειας αυτων τα παιδια ειναι ολη μερα σπιτι. Το να παραπονεθεις για την φασαρια ειναι απο αστειο. αρα και τα δικα σου παιδια ειναι κακομαθημενα ;
Agent_Orange Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 γαμάτο το βιντεάκι αλλά τι celestial αφου στο διαστημα δεν υπαρχει ηχος 😧 1
chrisxkar Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 10 λεπτά πριν, mclein² είπε αρα και τα δικα σου παιδια ειναι κακομαθημενα ; εσυ δηλαδη εχεις παιδια και δεν κανει φασαρια κανενα?Γιατι ακομα και με βιβλιο ψυχολογιας να προσπαθησεις να το κανεις αυτο ειναι κατι που παιρνει καιρο.... Λοιπον εγω ειμαι στην αναποδη μερια εχω εναν μαλακα απο κατω που ακομα και το περπατημα μου του φαινεται φασαρια και με εχει πριξει τα παπαρια με το να βαραει με σκουπα καθε φορα που ο καθυστερημενος θεωρει οτι κανω θορυβο σε ωρες μη κοινης υσηχιας.Απο την στιγμη που κανενας στην πολυκατοικια δεν εχει προβλημα με τον γειτονα περα απο εσενα και δεν εχει μουσικες η τηλεορασης στο διαπασων δεν μπορεις δικαιως να του κανει κανεις τιποτα.Το οτι ακουγεται το τρεξιμο των παιδιων δεν αποτελει διαταραξη κοινης υσηχιας θα καταληξεις απλα να τρεχεις χωρις λογο.Αν θυμαμαι καλα ωρες υσηχιας 3-5μιση και 22-7 το χειμωνα,και 3μιση 5μιση και 23-7 το καλοκαιρι.Κανε του παρατηρηση αυτες τις ωρες αν σε πριξει και τελειωνει εκει.Τις υπολοιπες ωρες αν θελει παιζει και πιανο,τρομπετα στο σπιτι.Αυτα,δεν ειναι καλο να τραβατε τα πραγματα στα ακρα και να κανετε υπομονη γιατι κανεις δεν βγαινει κερδισμενος. Εμενα προσωπικα αν μου εφερνε μια φορα την αστυνομια ενω προσπαθω να μην κανω φασαρια μετα γεια σας θα εκανα οση φασαρια μπορω στις ωρες μη κοινης υσηχιας 36 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε Τρέχουν και ακούω τα πάντα μπαμ μπαμ. Μετά φωνάζουν.. είναι από κάτω μου... Σαν μπάσα στο αμάξι ακούγεται Λογικα εχετε ανυπαρκτη ηχομονωση εγω προσωπικα εβαλα χαλια για να μειωνεται λιγο το φαινομενο και απο εμενα να μην ακουγεται αλλα και να μην ακουω τον απο κατω
APPLEGEEK Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 6 λεπτά πριν, chrisxkar είπε εσυ δηλαδη εχεις παιδια και δεν κανει φασαρια κανενα?Γιατι ακομα και με βιβλιο ψυχολογιας να προσπαθησεις να το κανεις αυτο ειναι κατι που παιρνει καιρο.... Λοιπον εγω ειμαι στην αναποδη μερια εχω εναν μαλακα απο κατω που ακομα και το περπατημα μου του φαινεται φασαρια και με εχει πριξει τα παπαρια με το να βαραει με σκουπα καθε φορα που ο καθυστερημενος θεωρει οτι κανω θορυβο σε ωρες μη κοινης υσηχιας.Απο την στιγμη που κανενας στην πολυκατοικια δεν εχει προβλημα με τον γειτονα περα απο εσενα και δεν εχει μουσικες η τηλεορασης στο διαπασων δεν μπορεις δικαιως να του κανει κανεις τιποτα.Το οτι ακουγεται το τρεξιμο των παιδιων δεν αποτελει διαταραξη κοινης υσηχιας θα καταληξεις απλα να τρεχεις χωρις λογο.Αν θυμαμαι καλα ωρες υσηχιας 3-5μιση και 22-7 το χειμωνα,και 3μιση 5μιση και 23-7 το καλοκαιρι.Κανε του παρατηρηση αυτες τις ωρες αν σε πριξει και τελειωνει εκει.Τις υπολοιπες ωρες αν θελει παιζει και πιανο,τρομπετα στο σπιτι.Αυτα,δεν ειναι καλο να τραβατε τα πραγματα στα ακρα και να κανετε υπομονη γιατι κανεις δεν βγαινει κερδισμενος. Εμενα προσωπικα αν μου εφερνε μια φορα την αστυνομια ενω προσπαθω να μην κανω φασαρια μετα γεια σας θα εκανα οση φασαρια μπορω στις ωρες μη κοινης υσηχιας Λογικα εχετε ανυπαρκτη ηχομονωση εγω προσωπικα εβαλα χαλια για να μειωνεται λιγο το φαινομενο και απο εμενα να μην ακουγεται αλλα και να μην ακουω τον απο κατω Όντος δηλαδή εάν βάλω χαλία θα μειωθεί? Ακούγεται φοβερά. Ίσως έχω εγώ το πρόβλημα. Δεν άνοιξα το θέμα να κραξω...αλλά να βρω λύση...οκ εκραξα λίγο οντος
mclein² Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, chrisxkar είπε εσυ δηλαδη εχεις παιδια και δεν κανει φασαρια κανενα?Γιατι ακομα και με βιβλιο ψυχολογιας να προσπαθησεις να το κανεις αυτο ειναι κατι που παιρνει καιρο.... Λοιπον εγω ειμαι στην αναποδη μερια εχω εναν μαλακα απο κατω που ακομα και το περπατημα μου του φαινεται φασαρια και με εχει πριξει τα παπαρια με το να βαραει με σκουπα καθε φορα που ο καθυστερημενος θεωρει οτι κανω θορυβο σε ωρες μη κοινης υσηχιας.Απο την στιγμη που κανενας στην πολυκατοικια δεν εχει προβλημα με τον γειτονα περα απο εσενα και δεν εχει μουσικες η τηλεορασης στο διαπασων δεν μπορεις δικαιως να του κανει κανεις τιποτα.Το οτι ακουγεται το τρεξιμο των παιδιων δεν αποτελει διαταραξη κοινης υσηχιας θα καταληξεις απλα να τρεχεις χωρις λογο.Αν θυμαμαι καλα ωρες υσηχιας 3-5μιση και 22-7 το χειμωνα,και 3μιση 5μιση και 23-7 το καλοκαιρι.Κανε του παρατηρηση αυτες τις ωρες αν σε πριξει και τελειωνει εκει.Τις υπολοιπες ωρες αν θελει παιζει και πιανο,τρομπετα στο σπιτι.Αυτα,δεν ειναι καλο να τραβατε τα πραγματα στα ακρα και να κανετε υπομονη γιατι κανεις δεν βγαινει κερδισμενος. Εμενα προσωπικα αν μου εφερνε μια φορα την αστυνομια ενω προσπαθω να μην κανω φασαρια μετα γεια σας θα εκανα οση φασαρια μπορω στις ωρες μη κοινης υσηχιας Λογικα εχετε ανυπαρκτη ηχομονωση εγω προσωπικα εβαλα χαλια για να μειωνεται λιγο το φαινομενο και απο εμενα να μην ακουγεται αλλα και να μην ακουω τον απο κατω φαγανε τις μπατσες τους οταν επρεπε τα δικα μου, οπως εφαγα κι εγω - οπως εφαγαν και οι γονεις μου και πλεον ειναι καλυτερα απο σκυλο. φυσικα οι μπατσες ηταν τιμωρια μετα τη λεκτικη προσπαθεια. οπως τα μαθεις ειναι τα παιδια αλλα οταν τα ξεφορτωνεις στο σχολειο ή τους παππουδες που τα κακομαθαινουν και το οχι γι'αυτους ειναι απαγορευμενη λεξη, εχεις τ'αποτελεσματα που ακουμε και βλεπουμε. Επεξ/σία 1 Απριλίου 2020 από mclein² 1
chrisxkar Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Μόλις τώρα, APPLEGEEK είπε Όντος δηλαδή εάν βάλω χαλία θα μειωθεί? Ακούγεται φοβερά. Ίσως έχω εγώ το πρόβλημα. Δεν άνοιξα το θέμα να κραξω...αλλά να βρω λύση...οκ εκραξα λίγο οντος δεν σε κραζω απλα τους βλεπω ολους απολυτους και οτι θεωρουν δεδομενο οτι αυτος που θεωρουν οτι κανει φασαρια εχει αδικο ή οτι ειναι μαλακας. Εσενα μπορει να σε πειραζει ο παραμικρος θορυβος, γουστο σου καπελο σου και δικαιωμα σου εννοειται φιλε μου μαζι σου,απλα ειπα στους αλλους οτι δεν ειναι απολυτα φταιξιμο του αλλου. Εγω προσωπικα επειδη ακουγα τον απο κατω ολη την ωρα να βριζει (ειτε απο ειδησεις ειτε γιατι ..ετσι) με το που εβαλα χαλια και αυτος αρχισε να μειωνει τις παρατηρησεις του αλλα και εγω πλεον τον ακουω οριακα.Τωρα τα χτυπηματα δεν ξερω κατα ποσο θα ακουγονται λιγοτερο αλλα οι ομιλιες που ακους θα μειωθουν καπως οπως και τα γελια και τα κλαματα.
APPLEGEEK Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 9 λεπτά πριν, chrisxkar είπε δεν σε κραζω απλα τους βλεπω ολους απολυτους και οτι θεωρουν δεδομενο οτι αυτος που θεωρουν οτι κανει φασαρια εχει αδικο ή οτι ειναι μαλακας. Εσενα μπορει να σε πειραζει ο παραμικρος θορυβος, γουστο σου καπελο σου και δικαιωμα σου εννοειται φιλε μου μαζι σου,απλα ειπα στους αλλους οτι δεν ειναι απολυτα φταιξιμο του αλλου. Εγω προσωπικα επειδη ακουγα τον απο κατω ολη την ωρα να βριζει (ειτε απο ειδησεις ειτε γιατι ..ετσι) με το που εβαλα χαλια και αυτος αρχισε να μειωνει τις παρατηρησεις του αλλα και εγω πλεον τον ακουω οριακα.Τωρα τα χτυπηματα δεν ξερω κατα ποσο θα ακουγονται λιγοτερο αλλα οι ομιλιες που ακους θα μειωθουν καπως οπως και τα γελια και τα κλαματα. Ωραία εάν μείνω θα της το προτείνω τι να κάνω..θα ζεσταθεί και το σπίτι είναι πάνω πάνω
chrisxkar Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Μόλις τώρα, APPLEGEEK είπε Ωραία εάν μείνω θα της το προτείνω τι να κάνω..θα ζεσταθεί και το σπίτι είναι πάνω πάνω Στην ιδια απελπιστικη κατασταση με αντιστραμενους ρολους ειμαστε συναγωνιστη και συνανθρωπε δυναμη!Και εγω αγαπαω το σπιτι μου αλλα με τοση ζαλουρα χωρις λογο που τρωω πολλακις μου περασε απο το μυαλο να το πατησω ενα ενοικιαστηριο και να παω σε αλλο
Agent_Orange Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Πες τους να έρθουν σπιτι σου να παίξουν playstation θα σε αγαπήσουν και τα παιδια και οι γονεις 🤗
vision Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Υπάρχουν ακόμα νόμοι περί ωρών κοινής ησυχίας. Πέραν αυτού και στις ώρες μη κοινής ησυχίας δεν σημαίνει πως μπορούμε να κάνουμε ανακαίνιση το σπίτι μας με "γκαζμάδες" καθημερινά. Δυστυχώς οι κατασκευές (πολυκατοικίες) δεν βοηθούν στην απομόνωση των ήχων καθώς είναι γνωστό πως οι κατασκευαστές τσιγκουνεύονται τις επενδύσεις (99% είναι ανύπαρκτες) και δεν τους υποχρεώνει αν δεν απατώμαι και κάποιος νόμος. Αν ακούγονται και τα καζανάκια του άλλου, βράσε ρύζι... Σε περιπτώσεις που το φαινόμενο γίνεται καθημερινό, είναι προτιμότερο να "χτυπήσουμε" το κουδούνι του γείτονα και να του αναφέρουμε ευγενικά το πρόβλημα. Αν δούμε πως δεν χαμπαριάζει στην πορεία, κάνουμε γνωστό το θέμα σε ένα πιο ευρύ κοινό πχ. διαχειριστής ή ακόμα και στο συμβούλιο της πολυκατοικίας εφόσον πραγματοποιείται τέτοιο. Αν δούμε πως η φασαρία δεν έχει τέλος και οι ενέργειές μας πηγαίνουν στο καλάθι των αχρήστων, "ενημερώνουμε" τον γείτονα μια τελευταία φορά. Τα υπόλοιπα παίρνουν το δρόμο τους... Επεξ/σία 1 Απριλίου 2020 από vision 3
pamouleon7 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Κατ’αρχειν APPLEGEEK εύχομαι να βρεις λύση και να έχεις αρμονική συνύπαρξη με τους γείτονές σου! Τελος θα ήθελα να πω πως στο υποθετικό σενάριο που θα διάβαζε η αστυνομία το topic, με αλλά πράγματα θα ασχολιόταν και όχι με τη διατάραξη κοινής ησυχίας...
vision Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, pamouleon7 είπε Τελος θα ήθελα να πω πως στο υποθετικό σενάριο που θα διάβαζε η αστυνομία το topic, με αλλά πράγματα θα ασχολιόταν και όχι με τη διατάραξη κοινής ησυχίας... Τώρα δεν είμαστε στην κανονικότητα, εννοούμε πριν τον κορονό. Τώρα θες δε θες υπάρχει λίγη φασαρία παραπάνω αφού όλοι στο σπίτι τους κλάνουν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις