Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω ακουω τετοιους θορυβους απο τους απο κατω μου.Ειναι νοικαριδες εδω και ποσα χρονια, το σπιτι το εχουν καταστρεψει (η κεντρικη εισοδος ειναι με ξυλοβιδες στην κασα για να μεινει στην θεση  της) και  ολα τα επιπλα ειναι του πεταματου. Κλεινουν ντουλαπι και επειδη θελει δυναμη ακους διαφορα ΓΚΑΠ ΓΚΟΥΠ.

Βασικα για να τους ακουω εγω δεν θελω να ξερω πως με ακουνε αυτοι απο πανω.

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nemesiskp είπε

Εγω ακουω τετοιους θορυβους απο τους απο κατω μου.Ειναι νοικαριδες εδω και ποσα χρονια, το σπιτι το εχουν καταστρεψει (η κεντρικη εισοδος ειναι με ξυλοβιδες στην κασα για να μεινει στην θεση  της) και  ολα τα επιπλα ειναι του πεταματου. Κλεινουν ντουλαπι και επειδη θελει δυναμη ακους διαφορα ΓΚΑΠ ΓΚΟΥΠ.

Βασικα για να τους ακουω εγω δεν θελω να ξερω πως με ακουνε αυτοι απο πανω.

και πως αντεχεις?

τα ιδια και εγω

3 λεπτά πριν, Besproject είπε

Έχει αλλάξει (ξανά!) ο νόμος...

Προσθήκη (19-11-2019) – άρθρο 10 του Νόμου 4637/2019 – Διατάραξη ησυχίας/ επαναφορά ποινικής διάταξης

Όλες οι παραβάσεις των προεδρικών διαταγμάτων της παραγράφου 1 περίπτωση α΄ του άρθρου 12 του ν. 1481/1984 και των αστυνομικών διατάξεων της παραγράφου 3 εδάφιο β΄ του ίδιου άρθρου τιμωρούνται με φυλάκιση έως πέντε μηνών ή χρηματική ποινή έως εκατόν πενήντα ημερήσιες μονάδες.

https://pikramenoslaw.gr/2017/03/08/diataraxi-koinhs-hsyxias/

ευχαριστω

εμενα τρεχουν και παιζουν μπαλα μπαμ μπαμ τα ποδια τους 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το συνηθησα και απλα το αγνοω. Γενικα ειναι και περιεργοι τυποι που δεν ειναι να μπλεξεις. Απλα οσο δεν σεβονται δεν σεβομαι και δεν μου εχουν πει και τιποτα.

5 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε

και πως αντεχεις?

τα ιδια και εγω

Εσυ πως αντεχεις;

Επεξ/σία από nemesiskp
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nemesiskp είπε

Το συνηθησα και απλα το αγνοω. Γενικα ειναι και περιεργοι τυποι που δεν ειναι να μπλεξεις. Απλα οσο δεν σεβονται δεν σεβομαι και δεν μου εχουν πει και τιποτα.

Εσυ πως αντεχεις;

γιαυτο ανοιξα το ποστ να μαθω....

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Besproject είπε

Έχει αλλάξει (ξανά!) ο νόμος...

Προσθήκη (19-11-2019) – άρθρο 10 του Νόμου 4637/2019 – Διατάραξη ησυχίας/ επαναφορά ποινικής διάταξης

Όλες οι παραβάσεις των προεδρικών διαταγμάτων της παραγράφου 1 περίπτωση α΄ του άρθρου 12 του ν. 1481/1984 και των αστυνομικών διατάξεων της παραγράφου 3 εδάφιο β΄ του ίδιου άρθρου τιμωρούνται με φυλάκιση έως πέντε μηνών ή χρηματική ποινή έως εκατόν πενήντα ημερήσιες μονάδες.

https://pikramenoslaw.gr/2017/03/08/diataraxi-koinhs-hsyxias/

Ευχαριστώ δεν το γνώριζα!!!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, APPLEGEEK είπε

γεια σας.

μενω σε διαμέρισμα, απο κατω τα 3 παιδιά κοπανενα τα ποδια τους και το διαμέρισμα μου δονείται. τι να κανω ?

τώρα δεν μπορείς να κάνεις τίποτα Επρεπε να κάνεις κάτι τοτε που  κοπανιoντουσαν οι μεγάλοι 😆

Δημοσ.

Ίδιο θέμα είχα εγώ (1 όροφος εγώ δεύτερο αυτοι) έβαζα ηχεία στο τέρμα όταν έβλεπα ταινίες 5.1 ηχεία 2.000 watt, μετά από λίγο (κάνα 2 μέρες) ήρθαν με παράπονο του λέω έχετε απόλυτο δίκαιο αλλά καλός πρέπει να κάνω να μην ακούω 24/24 το ουρλιαχτό τον παιδιών. Μια δυο δέκα... Σταμάτησαν

• Like 3
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Black Demis είπε

Ίδιο θέμα είχα εγώ (1 όροφος εγώ δεύτερο αυτοι) έβαζα ηχεία στο τέρμα όταν έβλεπα ταινίες 5.1 ηχεία 2.000 watt, μετά από λίγο (κάνα 2 μέρες) ήρθαν με παράπονο του λέω έχετε απόλυτο δίκαιο αλλά καλός πρέπει να κάνω να μην ακούω 24/24 το ουρλιαχτό τον παιδιών. Μια δυο δέκα... Σταμάτησαν

σωστος!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Τρια παιδια σε καραντινα 2 βδομαδες τωρα. Οσο δεν εχει γκρεμιστει το οικημα, καλα εισαι. Δε μπορω να φανταστω ενα σε καραντινα, ποσο 3.

• Like 1
Δημοσ.

Προσπαθησε να κρατησεις εσυ 3 παιδια σε καραντινα ,και μετα κανε παραπονα.
Δεν ζουμε φυσιολογικες καταστασεις, αρα μην απαιτεις ολα να ειναι φυσιολογικα γυρω σου.

Εχουν κλεισει σχολεια,εχουν κλεισει καταστηματα,πεθαινει κοσμος,και εξαιτειας αυτων τα παιδια ειναι ολη μερα σπιτι.
Το να παραπονεθεις για την φασαρια ειναι απο αστειο. :-)

• Like 3
Δημοσ.

εδω και 1 χρονο κανουν ετσι δεν ειναι τωρα ...

5 λεπτά πριν, yanpas είπε

Προσπαθησε να κρατησεις εσυ 3 παιδια σε καραντινα ,και μετα κανε παραπονα.
Δεν ζουμε φυσιολογικες καταστασεις, αρα μην απαιτεις ολα να ειναι φυσιολογικα γυρω σου.

Εχουν κλεισει σχολεια,εχουν κλεισει καταστηματα,πεθαινει κοσμος,και εξαιτειας αυτων τα παιδια ειναι ολη μερα σπιτι.
Το να παραπονεθεις για την φασαρια ειναι απο αστειο. :-)

το κανουν ενα χρονο + τωρα...σαν τρελα κανουν

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Dinos1973 είπε

Δεν νομίζω ότι θα ασχοληθούν..... νομικά πλέον δεν υπάρχει αδίκημα!!!! μονο μέσω τις συνέλευσης στην πολυκατοικία!

Ισα ισα, τωρα ειναι που πλεον υπαρχει αδικημα..

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...