UncleKim Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, 9-11 είπε Είσαι σίγουρος «Θείο»; 😝 Ναι ανήψο Δεν έχει λογική να χρεώνεται . Και όταν λέω να χρεώνεται εννοώ παραπάνω από 1 αστική μονάδα (όπως λέγαμε παλιά) ή να εξαιρείται του δωρεάν χρόνου ομιλίας που έχουμε σε κινητό ή/και σταθερό
9-11 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) https://www.white-pages.gr/arithmos/8015002020 https://www.white-pages.gr/arithmos/2112117700 ΟΚ. Θα δοκιμάσω και θα ενημερώσω αν και δεν είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος για την έκβαση της υπόθεσης (ειδικά από τη στιγμή που διάβασα μηνύματα ομοιοπαθών πελατών που ταλαιπωρήθηκαν έως και 2 μήνες με αντιλογισμούς και ιστορίες) Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2020 από 9-11
9-11 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Τελικά δεν χρειάστηκε να τηλεφωνήσω. Δεν ξέρω αν το μήνυμα που άφησα χθες στο κατάστημα είχε αποτέλεσμα ή ήταν τυχαίο, αλλά λίγα λεπτά αφότου πόσταρα εδώ χτύπησε το κουδούνι η ACS. 12:40 παρέλαβα, 12:45 λαμβάνω SMS που ενημέρωνε πως το δέμα βρίσκεται σε δρομολόγιο προς παράδοση... 🙄 Πληροφορήθηκα δηλαδή τον αριθμό φορτωτικής όταν πλέον η παραγγελία είχε παραληφθεί. Δήλωσα εξαρχής πως ως καταναλωτές αναγνωρίζουμε τις ιδιάζουσες συνθήκες, τους κορωνοϊόυς, τα lockdowns κ.λπ., αλλά αυτό μπορεί να περιγραφεί μόνο ως τουρλουμπούκι 🙃 Να συμπληρώσω πως τα κουτιά των προϊόντων ήταν στραπατσαρισμένα - ευτυχώς το εσωτερικό είχε παραμείνει άθικτο και ήταν σφραγισμένα. Δεν θέλω να φανταστώ τι θα μπορούσε να συμβεί αν αντί για keyboard/mouse μετέφεραν τίποτα πιο ευαίσθητο...
oldnew Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά, ολα εχουν πρόβλημα, δεν έχει μονο το mediamark. Θες να σου δειξω παραγγελία απο το eshop.gr, crazy Sunday, όπου προϊόν λεει 2-3 μέρες αναμονή. Ξέρεις ποσες μέρες πέρασαν? Κοντευει μηνας και τωρα παραλαβαν αυτοι!! Καμια βδομάδα φαντάζομαι ακομα θα τους πάρει να το στείλουν. Εχω παρει πάνω από 100 προϊόντα αυτά τα χρόνια, δεν είναι αφερεγγυό το eshop.gr, απλά ολα ετσι είναι τωρα. Επίσης mediamark πηρα τηλεόραση σούπερ προσφορά απο 1500 skroutz, μονο 1000 λίγο προ lock down που δούλευαν σωστά, και ημερομηνίες τηρισανε και στην αλλη άκρη της Ελλάδας την στείλανε χωρίς χρέωση με μεταφορική, και επιστροφή στην κάρτα έγινε. Επειδή έγραφα σε σχετικο φόρουμ σε κάποιους όντως άργησε αλλα στο τέλος σε όλους οκ. Αν περιμένεις να παραλάβεις την άλλη μέρα όπως γράφουν ολα τα eshop αυτη την εποχη, καληνύχτα.. Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2020 από oldnew 2
mpeliaris Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δυστυχώς τα media είναι οι χειρότεροι. Οπότε έχω παραγγείλει από media markt το έχω μετανιώσει. Τους ψάχνεις και δεν τους βρίσκεις. Τουλάχιστον στον κότσο σηκώνουν τηλέφωνα. Στα media τπτ. Και αν κάνεις το λάθος και πληρώσεις ίντερνετικα <τελείωσες>σε συνδέουν με Cairo. Την έχω πατήσει φίλε σαν εσένα. Μετά από τηλέφωνα ακύρωσα την παραγγελία και παρέλαβα από αλλού.
kounga Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Έχετε υπ όψιν αγορά στο Public κινητού απο 30 Νοεμβ μου τη δείχνει στο "ιστορικό παραγγελιών" μου με τσεκαρισμένο το "Εχει Αποσταλεί " τι σημαίνει? Ενώ η θήκη του κινητού που παρήγγειλα απο το Public απο συνεργαζόμενο κατάστημα μαζί με το κινητό, μου παραδόθηκε ήδη απο τις 7 Δεκ. Στην κατάσταση της θήκης, δείχνει "Έχει αποσταλεί στον κούριερ" .
41ex Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 νομιζω έχω το ρεκορ στο μεντιαμαρκτ 6μηνο και βάλε... τις λιγες φορές που κατάφερα να πιασω γραμμή με ενημέρωσαν οτι το καλοκαίρι αλλάξαν σύστημα οπότε έχουν κάποια προβλήματα ιδίεως στις παλιές παραγγελίες!! αν έχει κάποιος κάποιο μαιλ ή τηλέφωνο για το μεντιαμαρκτ που να απαντάνε ασ μου το στείλει έστω και σε πμ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα