Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οποιος ενδιαφερεται για την 55UM7450, ανεβαινει η τιμη της. Ο κωτσοβολος την πηγε 529€. Μονο Plaisio και media markt την εχουν ακομα 449 αλλα θα ακολουθησουν λογικα συντομα.

Δημοσ.
Στις 6/4/2020 στις 11:23 ΠΜ, jimokak είπε

Ευχαριστούμε πολύ για την ανάλυση! Άρα πάμε ξεκάθαρα LG 55um7450? Η καλύτερη επιλογή στα 450Ευρώ;

ρε τζιμαρα την samsung βγαζει πρωτη το παιδι (μηπως ειμαι εγω ζαλισμενος?)

https://www.skroutz.gr/s/15255664/Samsung-UE55NU7402.html

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, blackhill66 είπε

ρε τζιμαρα την samsung βγαζει πρωτη το παιδι (μηπως ειμαι εγω ζαλισμενος?)

https://www.skroutz.gr/s/15255664/Samsung-UE55NU7402.html

Καλά τα λες! Εγώ ήμουν ζαλισμένος μάλλον. Έτσι και αλλιώς έληξε η προσφορά! 

Αν βρεις καμία άλλη που να έχει ενδιαφέρον, ρίξ'την εδώ :)

Επεξ/σία από jimokak
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, jimokak είπε

Καλά τα λες! Εγώ ήμουν ζαλισμένος μάλλον. Έτσι και αλλιώς έληξε η προσφορά! 

Αν βρεις καμία άλλη που να έχει ενδιαφέρον, ριχτεί εδώ :)

ειδοποια με και εσυ οκ

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 6/4/2020 στις 9:46 ΠΜ, danis1` είπε

Ευχαριστουμε για την κατατοπιστικοτατη αναλυση. Στην ουσια επιβεβαιωνεις οτι συμπερασμα εχω βγαλει απο το ψαξιμο που εχω κανει. η UM εχει καλυτερες γωνιες θεασης, dts και magic remote και η RU πολυ καλυτερο μαυρο, με λιγο καλυτερη κινηση, αναλυση και επεξεργαστη.

Την RU8000 βεβαια δεν την βρισκω στο σκρουτζ, (edit: βρηκα την 8002 αλλα παμε στα +200€) εχει μεγαλες διαφορες απο την 7092 η γενικα την 7χχχ? 

Επισης ειχες καθολου θεμα bleeding? Ειδα πολλες αναφορες σε αυτο και για μενα ειναι πολυ σημαντικο, τι να κανω το καλυτερο μαυρο αν εχεις προβολακια πανω κατω.

H 8002 εχει λιγο περισσοτερα gaming futures, κατα τα αλλα σε εικονα ειναι ιδια με την 7402. Η 7092 ειναι PLS και εχει πιο φτωχο εξοπλισμο Η 7102 που ειναι VA ειναι ενα σκαλι πιο κατω σε εικονα και πιο φτωχη επισης σε εξοπλισμο. Bleeding εχουν λιγο πολυ ολες οι LCD αλλα σε αυτο το μοντελο δεν εχω δει κατι ακραιο. Παντως απο το glow που βγαζουν τα IPS οτιδηποτε σε VA ειναι προτιμοτερο. Κυριως για χρηση σε ταινιες.

Στις 6/4/2020 στις 11:23 ΠΜ, jimokak είπε

Ευχαριστούμε πολύ για την ανάλυση! Άρα πάμε ξεκάθαρα LG 55um7450? Η καλύτερη επιλογή στα 450Ευρώ;

Οχι την 7402.. Δες λιγο καλυτερα την αναλυση.

Επεξ/σία από graphist83
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, PedroG είπε

TV SAMSUNG 50RU7172 50'' LED ULTRA HD SMART WIFI

στα 349 καμια γνωμη παιδια????

https://www.e-shop.gr/tv-samsung-50ru7172-50-led-ultra-hd-smart-wifi-p-PER.152542

Εγώ πάντως την πήρα και περιμένω να έρθει σε αυτήν την τιμή μια χαρά είναι δεν έχω μεγάλες απαιτήσεις, σίγουρα όσο ανεβαίνει η τιμή πάμε σε πιο καλές τηλεοράσεις. Πάντως εξαντλείται και περιμένουν παραλαβή 21/4

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...