nikjuve Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Πρόσφατα έβαλα τον 9700k σε μία gigabyte z 370hd3 και βλέπω ότι οι τιμές στο vcore είναι πολύ υψηλές χωρίς να έχω κάνει oc.φτανει πάνω απο 1.4 σε games! έχω παρατηρήσει σε stress test πάει έως 1.38 , γιατί είναι τόσο μεγάλη η τιμή? εντάξει η μητρική δεν είναι και ότι καλύτερη με 4+3 phases αλλά τόσο πολύ??!! Update τελευταίο bios έχω κάνει πριν καν βάλω τον επεξεργαστή. https://ibb.co/7WY3GFZ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Στις 1/4/2020 στις 9:44 ΠΜ, nikjuve είπε Πρόσφατα έβαλα τον 9700k σε μία gigabyte z 370hd3 και βλέπω ότι οι τιμές στο vcore είναι πολύ υψηλές χωρίς να έχω κάνει oc.φτανει πάνω απο 1.4 σε games! έχω παρατηρήσει σε stress test πάει έως 1.38 , γιατί είναι τόσο μεγάλη η τιμή? εντάξει η μητρική δεν είναι και ότι καλύτερη με 4+3 phases αλλά τόσο πολύ??!! Update τελευταίο bios έχω κάνει πριν καν βάλω τον επεξεργαστή. https://ibb.co/7WY3GFZ Για μένα κάνε enable MCE και βρες το ελάχιστο Vcore, πχ 1.18-1.2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikjuve Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 6 ώρες πριν, Sheogorath είπε Για μένα κάνε enable MCE και βρες το ελάχιστο Vcore, πχ 1.18-1.2 Σε ευχαριστώ για την βοήθεια επειδή με oc και γενικά με ρεύματα δεν έχω καμία εμπειρία θα μπορούσες σε παρακαλώ να με πεις συγκεκριμένα τι ρυθμίσεις θα αλλάξω στο bios.σιγουρα απ' ότι κατάλαβα εννοείς να βρω την μικρότερη συχνότητα που θα μπορεί να μείνει σταθερό το σύστημα αλλά πως το κάνω αυτό δεν έχω ιδέα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logvphys Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Εγω σε παλαιοτερο 4970k παιζω με -offset στα 4.4. Κλεισε το turbo boost και δες πως συμπεριφερεται. Και σε ενα αλλο 3770k που εχω ακομη παλι με -offset ειμαι και με αυτο το τροπο εχω καθαρισει απο ρευματα. Θελουν ψαξιμο ολα αυτα ομως. Επεξ/σία 7 Απριλίου 2020 από logvphys Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα