Επισκέπτης Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Όπως γράφω και στον τίτλο ψάχνω ένα καινούργιο και οικονομικό ρούτερ για ADSL σύνδεση γιατί αυτό το ρούτερ που έχω το έχω από το 2012 και έχει ξεκινήσει εδώ και κανένα χρόνο να κάνει τα σπαστικά του με "πετάει" συνέχεια από το ίντερνετ και αρκετές φορές αναγκάζομαι να το κάνω επανεκκίνηση για να συνέλθει. Έχετε να μου προτείνετε κανένα καλό και αξιόπιστο ρούτερ που να μην με πετάει από το ίντερνετ, τουλάχιστον τόσο συχνά? Κάνω κανονική χρήση του ίντερνετ, παίζω κανένα pubg και στριμαρω καμιά ταινία στο νετφλιξ. Επεξ/σία 1 Απριλίου 2020 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logvphys Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Ποιο εχεις τωρα? Επεξ/σία 1 Απριλίου 2020 από logvphys Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 42 λεπτά πριν, logvphys είπε Ποιο εχεις τωρα? Έχω ακόμα το εργοστασιακό που μου είχαν δώσει από την hol, δεν γνωρίζω τα σπεκς είμαι άσχετος γενικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MAFIA Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Καλεσε τον παροχο σου και ζητα δωρεαν να σου δωσουν . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα