DTsuras Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Θελω απο θεσσαλονικη να στειλω ενα μικρο δεμα 60 γραμμαρια προς Ελευθερουπολη καβαλας. Μπορω να παω προς τα Κτελ Μακεδονιας χωρις να φαω το προστιμο?
takoulou Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 7 ώρες πριν, DTsuras είπε Θελω απο θεσσαλονικη να στειλω ενα μικρο δεμα 60 γραμμαρια προς Ελευθερουπολη καβαλας. Μπορω να παω προς τα Κτελ Μακεδονιας χωρις να φαω το προστιμο? Καλημέρα... Μπορείς να το στείλεις με ταχυδρομείο η με courier.. Δεν χρειάζεται να μετακινηθεις μέχρι εκεί..
DTsuras Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Το εστεια μεσω κτελ, σε 2 ωρες ειναι εκει.
papoys1 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 8 ώρες πριν, takoulou είπε Καλημέρα... Μπορείς να το στείλεις με ταχυδρομείο η με courier.. Δεν χρειάζεται να μετακινηθεις μέχρι εκεί.. Γιατί να μη μπορεί.Δηλαδή το ταχυδρομείο που θα πάει να στηθεί σε ουρά 10άδων ανθρώπων (βλέπουμε τι γίνεται στις Τράπεζες) έχει λιγότερο ρίσκο;;;;;; Δηλαδή θα μας αποκλείσουν και αυτές τις απλές και χωρίς κανένα ρίσκο μετακινήσεις;;;;;;Έχει λιγότερο ρίσκο το s/m στο οποίο μπαινοβγαίνουν 100άδες άνθρωποι κάθε μέρα και δουλεύουν 10άδες υπάλληλοι;;;;. Ίσα ίσα που δεν έχεις πάρε δώσε στο δρόμο ή σε λεωφορεία ή σε s/m.Πας με το αυτοκίνητό σου το δίνεις γυρίζεις και πάλι με το αυτοκίνητό σου στο σπίτι.Και εγώ αύριο έχω σκοπό να κατέβω ΚΤΕΛ γιατί περιμένω ένα δέμα το οποίο δεν μπορεί να σταλεί με κούριερ.Πάω το βάζω αυτοκίνητο και γυρίζω χωρίς να έχω πάρε δώσε με κόσμο. 1
takoulou Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, papoys1 είπε Γιατί να μη μπορεί.Δηλαδή το ταχυδρομείο που θα πάει να στηθεί σε ουρά 10άδων ανθρώπων (βλέπουμε τι γίνεται στις Τράπεζες) έχει λιγότερο ρίσκο;;;;;; Δηλαδή θα μας αποκλείσουν και αυτές τις απλές και χωρίς κανένα ρίσκο μετακινήσεις;;;;;;Έχει λιγότερο ρίσκο το s/m στο οποίο μπαινοβγαίνουν 100άδες άνθρωποι κάθε μέρα και δουλεύουν 10άδες υπάλληλοι;;;;. Ίσα ίσα που δεν έχεις πάρε δώσε στο δρόμο ή σε λεωφορεία ή σε s/m.Πας με το αυτοκίνητό σου το δίνεις γυρίζεις και πάλι με το αυτοκίνητό σου στο σπίτι.Και εγώ αύριο έχω σκοπό να κατέβω ΚΤΕΛ γιατί περιμένω ένα δέμα το οποίο δεν μπορεί να σταλεί με κούριερ.Πάω το βάζω αυτοκίνητο και γυρίζω χωρίς να έχω πάρε δώσε με κόσμο. Απο οτι ξερω αν μπορει και αποστολη με Κτελ;; Δηλαδη αν σε βρουν ενα Κτελ τι θα αναφερεις... Εννοω για courier η Ελτα μπορεις να το αναφερεις... Αυτο το λεω οτι δεν κανουμε ασκοπες μετακινησεις.. (στο κτελ μπορει να θελεις να πας με το αυτοκινητο 15 χιλιομετρα).... Επεξ/σία 1 Απριλίου 2020 από takoulou
xsterg Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 δυστυχως δεν υπαρχει επιλογη "κτελ δεμα". εισαι παρανομος. μπορει απο αποψη απομονωσης να ειναι καλυτερα αλλα δεν περιλαμβανεται μεσα στις επιτρεπτες μετακινησεις. 1
DTsuras Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Πως δεν υπαρχει; το 2 ειναι ως παροχη υπηρεσιων.
Joshua21 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 2 λεπτά πριν, DTsuras είπε Πως δεν υπαρχει; το 2 ειναι ως παροχη υπηρεσιων. Το 2 είναι το εξής: "Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης, όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή τους" το οποίο ουδεμία σχέση έχει με "παροχή υπηρεσιών" όπως γράφεις. 1
Vasileios-gr Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Αν θες να στειλεις φάρμακα είναι πρώτη ανάγκη.
xsterg Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 δεν υπαρχει αυτη η επιλογη. η αποστολη και ληψη αντικειμενων δεν ειναι σημαντικα για την επιβιωση σου. τα σημαντικα για την επιβιωση σου ειναι τα τροφιμα και τα φαρμακα.
papoys1 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, xsterg είπε δεν υπαρχει αυτη η επιλογη. η αποστολη και ληψη αντικειμενων δεν ειναι σημαντικα για την επιβιωση σου. τα σημαντικα για την επιβιωση σου ειναι τα τροφιμα και τα φαρμακα. Μα για πράγματα επιβίωσης μιλάω τα οποία με διαφορετικό τρόπο θα κάνουν 2-3 μέρες να έρθουν και θα χαλάσουν.Λέμε τώρα από το χωριό του ,τι θα στείλουν με το ΚΤΕΛ σε ένα άνεργο ή σε κάποιο που βρίσκεται σε δυσχερή οικονομική κατάσταση;;;;Ψυγείο τηλεόραση και λάπτοπ;;;;;Λίγο κρέας , φασόλια , πατάτες , σε κάποιον εργένη ακόμη και μαγειρεμένο φαγητό όπως κάνουν πολλές μανάδες για τους κανακάρηδες (οι κόρες να μάθουν μαγείρεμα αν πεινάνε) .Αν δεν τα πάρει άμεσα και περιμένει κούριερ θα πάνε για τον κάδο. Και ενόψει Πάσχα που όπως λένε θα απαγορευτούν τελείως οι μετακινήσεις να μην μπορεί κάποιος να παραλάβει από το κτελ ένα δέμα επειδή το κτελ δεν βρίσκεται εντός της περιοχής του;;;;;Μπορεί δηλαδή ο Αθηναίος να πάει στον Κηφισό και ο άλλος από τη Ν.Ιωνία,το Χολαργό , ή τη Ν.Σμύρνη όχι;;;;;; Δεν θέλω να ερμηνεύσω το σκεπτικό και τα 6 σημεία της Βεβαίωσης αλλά γιατί να μην είναι το ανωτέρω στο Β2 που λέει προμήθεια αγαθών πρώτης ανάγκης όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή τους;;;;;; Επεξ/σία 1 Απριλίου 2020 από papoys1
talibanakos Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Στις 1/4/2020 στις 8:57 ΜΜ, papoys1 είπε Δεν θέλω να ερμηνεύσω το σκεπτικό και τα 6 σημεία της Βεβαίωσης αλλά γιατί να μην είναι το ανωτέρω στο Β2 που λέει προμήθεια αγαθών πρώτης ανάγκης όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή τους;;;;;; Εχεις και εσυ τα δικια σου,αλλα στη συγκεκριμενη περιπτωση προσπαθεις να ερμηνευσεις τον ορισμο οπως σε βολευει εσενα,χωρις παρεξηγηση παντα. Στις 1/4/2020 στις 7:09 ΜΜ, DTsuras είπε Πως δεν υπαρχει; το 2 ειναι ως παροχη υπηρεσιων. Πολυ φιλικα,καμια σχεση αυτο που λες με αυτο που ισχυει. Ελπιζω να μη χρειαστει να το συζητησεις με κανενα οργανο της ταξης αυτες τις ημερες..
papoys1 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, talibanakos είπε Εχεις και εσυ τα δικια σου,αλλα στη συγκεκριμενη περιπτωση προσπαθεις να ερμηνευσεις τον ορισμο οπως σε βολευει εσενα,χωρις παρεξηγηση παντα. Δεν συμφωνώ με το σκεπτικό σου αλλά είναι πραγματικό ερώτημα το οποίο όντως με απασχόλησε.Τελικά έκανα βεβαίωση και πήγα χτες Αθήνα κέντρο σε σημείο ραντεβού κατέβηκα από το αυτοκίνητο ούτε 10 δευτερόλεπτα το έβαλα με γάντια στο πορτμπαγκάζ και έφυγα.Πήγα πρωί και σε 45 λεπτά είχα γυρίσει κιόλας.Δεν ξέρω σε τι θα μπορούσα να εκθέσω ή να εκτεθώ σε κίνδυνο για τον ιό από τη στιγμή που η μοναδική μου επαφή μου ήταν με έναν γνωστό μου.Δεν με σταμάτησαν για έλεγχο.Αν με σταματούσαν θα τους έλεγα τον πραγματικό λόγο. Μήπως έχουμε ξεπεράσει τα ανθρώπινα όρια και έχουμε φτάσει σε όρια τρέλας ή υστερίας ώστε όποιον βλέπουμε έξω να τον κατηγορούμε για άσκοπη μετακίνηση;;;;;; Θα σου πω και κάτι άλλο ανθρώπινο που με βασανίζει και κάποια βράδια δεν μπορώ να κοιμηθώ.Στο εξοχικό μου στην Εύβοια έχω δύο γατούλες στις οποίες πήγαινα δύο φορές το μήνα και τους έβαζα φαγητό σε ειδική ταίστρα.Είναι τώρα σχεδόν ένας μήνας που δεν έχω πάει και με τις απαγορεύσεις δεν ξέρω πότε.Η μία μάλιστα μπορεί να έχει γεννήσει γιατί ήταν έγκυος.Με λίγα λόγια είναι καταδικασμένες σε θάνατο από ασιτία αν δεν πάω και τον Απρίλη όπως λένε.Το σπίτι δυστυχώς είναι απομονωμένο και κανείς γνωστός δεν πάει. Προσωπικά μιλάω για κυριολεκτικά αληθινά πράγματα και όχι πονηρά απλά να βγω έξω για βόλτα όπως κάνουν πολλοί.Και να βγω για ανάγκη s/m , φούρνο σε 15-20 λεπτά είμαι πίσω προσπαθώντας οι επαφές να είναι οι λιγότερες ή και καμία αν μπορώ πηγαίνοντας στο Σκλαβενίτη που έχει μηχάνημα για αυτόματη πληρωμή χωρίς παρέμβαση υπαλλήλου. Ας μη σκεφτόμαστε πάντα πονηρά.Ευτυχώς δεν είναι όλοι οι άνθρωποι έτσι. Καλημέρα. Επεξ/σία 3 Απριλίου 2020 από papoys1 1
talibanakos Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 21 ώρες πριν, papoys1 είπε Ας μη σκεφτόμαστε πάντα πονηρά.Ευτυχώς δεν είναι όλοι οι άνθρωποι έτσι. Δυστυχως ειναι πολλοι αυτοι που δεν καταλαβαινουν και προσπαθουν να χρησιμοποιησουν τα οποια παραθυρακια. Βεβαια το μυαλο τους ειναι πολυ μικρο,καθως τα οργανα που βεβαιωνουν τις κλησεις δεν χαμπαριαζουν. Προχθες Καλαματα 2 μαλακιστηρια ειχαν στειλει μετακινηση για γυμναστικη/περπατημα,ειχαν παρει απο ενα καφεδακι και αραζαν εξω απο καφετερια. Σκαει περιπολικο,τι εχουμε εδω λενε; Εχουμε στειλει για περπατημα λενε,με τα φρεντοεσπρεσο στο χερι. Εγινε παιδια,ελατε λιγο εδω. 150 εκαστος. Λυπαμαι για τις γατουλες,αλλα πιστευω να βρουν την ακρη μονες τους. 1
papoys1 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 3 ώρες πριν, talibanakos είπε Λυπαμαι για τις γατουλες,αλλα πιστευω να βρουν την ακρη μονες τους. Βρήκα τελικά κάποιον γνωστό πήγε και τους έριξε 5 κιλά γατοτροφή.Όπως μου είπε τον κοίταζαν σαν σωτήρα και αν χρειαστεί θα πάει να τους ξαναρίξει οπότε ανακουφίστηκα γιατί μου είχε μπει στο μυαλό να φύγω νύχτα που ενδεχομένως δεν κάνουν ελέγχους να πάω να τους ρίξω και να επιστρέψω πριν με βρει το ξημέρωμα.😊 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα