Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προφανως και κατι γινεται με το καλωδιο............ και μη μου πεις οτι αν βαλεις τηλ. δουλευει. Δεν εχει σχεση αυτο. Το τηλ. δουλευει με ενα κακο καλωδιο, το ιντερνετ ομως οχι.

Επεξ/σία από logvphys
Δημοσ.
7 ώρες πριν, logvphys είπε

Προφανως και κατι γινεται με το καλωδιο............ και μη μου πεις οτι αν βαλεις τηλ. δουλευει. Δεν εχει σχεση αυτο. Το τηλ. δουλευει με ενα κακο καλωδιο, το ιντερνετ ομως οχι.

Για το powerline λεω. Η αποθηκη δεν εχει προβλημα με το ρευμα της.. δεν εχει σχεση το τηλεφωνικο καλωδιο. 

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, jimmyni124 είπε

Για το powerline λεω. Η αποθηκη δεν εχει προβλημα με το ρευμα της.. δεν εχει σχεση το τηλεφωνικο καλωδιο. 

Εντυπωση μου κανει..

Υπάρχει τίποτα άλλο που τραβαει ρεύμα στην ίδια πρίζα της αποθήκης(π.χ κανένα ψυγειακι?).

Τώρα θυμηθηκα που είχα κανει ακριβως το ίδιο με ενα αποθηκακι ~εφαμιλλη αποσταση απο το σπίτι.

Είχα παρατηρήσει οτι οταν εβαζα κάποιο "βαρύ" εργαλείο για κανένα diy (μεγαλο δραπανο κοκ)μου έκανε κάτι παραξενα.Αλλά ηταν σπάνια η χρηση τους και δεν με απασχόλησε παραπανω.

Δημοσ.
Στις 15/4/2020 στις 5:38 ΜΜ, @topos είπε

Εντυπωση μου κανει..

Υπάρχει τίποτα άλλο που τραβαει ρεύμα στην ίδια πρίζα της αποθήκης(π.χ κανένα ψυγειακι?).

Τώρα θυμηθηκα που είχα κανει ακριβως το ίδιο με ενα αποθηκακι ~εφαμιλλη αποσταση απο το σπίτι.

Είχα παρατηρήσει οτι οταν εβαζα κάποιο "βαρύ" εργαλείο για κανένα diy (μεγαλο δραπανο κοκ)μου έκανε κάτι παραξενα.Αλλά ηταν σπάνια η χρηση τους και δεν με απασχόλησε παραπανω.

Ναι, υπαρχουν μηχανήματα στην αποθηκη.. ισως για αυτο. Θα δειξει το update στο firmware που δεν εκανα ακομα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...