life is music Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) καλησπερα σε ολους ...μπορει καποιος να μ δωσει μια ιδεα πως μπορω να κρυψω τα καλωδια του υπολογιστη μου ετσι ωστε να μην φαινονται ....εννοω για αυτα π ειναι πισω συνδεδεμενα ! Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2020 από life is music Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tz_aristotelis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 εισαι σαφης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, tz_aristotelis είπε εισαι σαφης πισω εχω σύνδεση τα ηχεια την οθονη το hub την καμερα το καλωδιο του ιντερνετ , της καρτα γραφικων και του εκτυπωτή ...αυτα τα καλωδια πως μπορω να τα μαζεψω για να μην φαινονται διάσπαρτα δεξια και αριστερα ! Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2020 από life is music Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimpa16 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 15 ώρες πριν, life is music είπε πισω εχω σύνδεση τα ηχεια την οθονη το hub την καμερα το καλωδιο του ιντερνετ , της καρτα γραφικων και του εκτυπωτή ...αυτα τα καλωδια πως μπορω να τα μαζεψω για να μην φαινονται διάσπαρτα δεξια και αριστερα ! Με κάτι τέτοιο https://toolshouse.gr/εργαλεια/σπιράλ-οργάνωσης-καλωδίων-μήκος-20cm-σε-δ/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 43 λεπτά πριν, dimpa16 είπε Με κάτι τέτοιο https://toolshouse.gr/εργαλεια/σπιράλ-οργάνωσης-καλωδίων-μήκος-20cm-σε-δ/ Σε ευχαριστώ θα δω μήπως κάνω αλλη πατέντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prixtis Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Να τα κρύψεις δεν μπορείς. Εκτός αν τα βάψεις αόρατα Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι με κάποιο σπιράλ να τα μαζέψεις και απλά να φαίνονται σαν ένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 20 λεπτά πριν, prixtis είπε Να τα κρύψεις δεν μπορείς. Εκτός αν τα βάψεις αόρατα Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι με κάποιο σπιράλ να τα μαζέψεις και απλά να φαίνονται σαν ένα. Κατάλαβα !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coppermine Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emperor4her Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Στις 31/3/2020 στις 11:39 ΜΜ, life is music είπε καλησπερα σε ολους ...μπορει καποιος να μ δωσει μια ιδεα πως μπορω να κρυψω τα καλωδια του υπολογιστη μου ετσι ωστε να μην φαινονται ....εννοω για αυτα π ειναι πισω συνδεδεμενα ! ειχα καποτε μια ιδεα, αλλα δεν βρηκα πως να την υλοποιησω. στην πεταω μπας και την πραγματοποιησεις εσυ. ενα ορθογωνιο σαν κουτι στο πισω μερος που θα προεξεχει καποια εκατοστα καθετο και θα κουμπωνει στο πισω μερος του υπολογιστη. και τα καλωδια πχ να βγαινουν ολα απο κατω μαζι, σε σπυραλ. ισως με καποιο 3d εκτυπωτη να μπορουσες να φτιαξεις κατι τετοιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalain Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 κανε αυτο που ειχα κανει και εγω με sleeves 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα