Προς το περιεχόμενο

βοηθεια για κρυψημο καλωδιων !

life is music

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα σε ολους ...μπορει καποιος να μ δωσει μια ιδεα πως μπορω να κρυψω τα καλωδια του υπολογιστη μου ετσι ωστε να μην φαινονται ....εννοω για αυτα π ειναι πισω συνδεδεμενα !

Επεξ/σία από life is music
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, tz_aristotelis είπε

εισαι σαφης

πισω εχω σύνδεση  τα ηχεια την οθονη το hub την καμερα το καλωδιο του ιντερνετ , της καρτα γραφικων   και του εκτυπωτή ...αυτα τα καλωδια πως μπορω να τα μαζεψω για να μην φαινονται διάσπαρτα δεξια και αριστερα !

Επεξ/σία από life is music

15 ώρες πριν, life is music είπε

πισω εχω σύνδεση  τα ηχεια την οθονη το hub την καμερα το καλωδιο του ιντερνετ , της καρτα γραφικων   και του εκτυπωτή ...αυτα τα καλωδια πως μπορω να τα μαζεψω για να μην φαινονται διάσπαρτα δεξια και αριστερα !

Με κάτι τέτοιο

https://toolshouse.gr/εργαλεια/σπιράλ-οργάνωσης-καλωδίων-μήκος-20cm-σε-δ/

43 λεπτά πριν, dimpa16 είπε

Σε ευχαριστώ θα δω μήπως κάνω αλλη πατέντα 

Να τα κρύψεις δεν μπορείς. Εκτός αν τα βάψεις αόρατα :) Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι με κάποιο σπιράλ να τα μαζέψεις και απλά να φαίνονται σαν ένα.

20 λεπτά πριν, prixtis είπε

Να τα κρύψεις δεν μπορείς. Εκτός αν τα βάψεις αόρατα :) Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι με κάποιο σπιράλ να τα μαζέψεις και απλά να φαίνονται σαν ένα.

Κατάλαβα !!

• 1 μήνα μετά...
Στις 31/3/2020 στις 11:39 ΜΜ, life is music είπε

καλησπερα σε ολους ...μπορει καποιος να μ δωσει μια ιδεα πως μπορω να κρυψω τα καλωδια του υπολογιστη μου ετσι ωστε να μην φαινονται ....εννοω για αυτα π ειναι πισω συνδεδεμενα !

ειχα καποτε μια ιδεα, αλλα δεν βρηκα πως να την υλοποιησω. στην πεταω μπας και την πραγματοποιησεις εσυ.

ενα ορθογωνιο σαν κουτι στο πισω μερος που θα προεξεχει καποια εκατοστα καθετο και θα κουμπωνει στο πισω μερος του υπολογιστη. και τα καλωδια πχ να βγαινουν ολα απο κατω μαζι, σε σπυραλ. ισως με καποιο 3d εκτυπωτη να μπορουσες να φτιαξεις κατι τετοιο

1.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...