Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Παιδιά ξέρει κάποιος κανένα software που να κάνει εγγραφή σε ότι κάνω σε κάθε παράθυρο/window ξεχωριστά και το καθένα θα περιέχει ήχο/εικόνα και κινήσεις από εμένα π.χ.παιχνίδια audio/picture and gaming αλλά το καθένα να καταγράφει τον δικό του ΗΧΟ!!!!! Ξέρει κάποιος; Ευχαριστώ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω αν τα προγράμματα εγγραφής μπορούν να τρέχουν παραπάνω από ένα ταυτόχρονα για να μπορούν να καταγράφουν διαφορετικά σημεία της επιφάνειας.

Το θέμα του ήχου όμως είναι άλλο πράγμα. Για να μπορείς να γράψεις διαφορετικές πηγές ήχου θα πρέπει να έχεις και τον ανάλογο αριθμό από κάρτες ήχου και να επιτρέπουν οι εφαρμογές που θέλεις να καταγράψεις την επιλογή κάρτας ήχου (τα παιχνίδια συνήθως το κάνουν).

Το τελευταίο θέμα είναι το κατά πόσο ο επεξεργαστής, ο δίσκος και η μνήμη σου θα μπορέσουν να αντεπεξέλθουν σε όλον αυτόν τον φόρτο.

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.

!

22 ώρες πριν, micos000 είπε

Δεν ξέρω αν τα προγράμματα εγγραφής μπορούν να τρέχουν παραπάνω από ένα ταυτόχρονα για να μπορούν να καταγράφουν διαφορετικά σημεία της επιφάνειας.

Το θέμα του ήχου όμως είναι άλλο πράγμα. Για να μπορείς να γράψεις διαφορετικές πηγές ήχου θα πρέπει να έχεις και τον ανάλογο αριθμό από κάρτες ήχου και να επιτρέπουν οι εφαρμογές που θέλεις να καταγράψεις την επιλογή κάρτας ήχου (τα παιχνίδια συνήθως το κάνουν).

Το τελευταίο θέμα είναι το κατά πόσο ο επεξεργαστής, ο δίσκος και η μνήμη σου θα μπορέσουν να αντεπεξέλθουν σε όλον αυτόν τον φόρτο.

Ναι κατάλαβα δεν έχω και άλλη κάρτα ήχου, οπότε θα το αφήσω. Σ'ευχαριστώ πάντως!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...