Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα, η sapphire dual x που ειχα (2013) καηκε και σκεφτομαι την αγορα της επομενης. το μπατζετ ειναι μεχρι τα 250 βια 300. Δεν εχω τις παλαβες απαιτησεις σε παιχνιδια (4κ κτλ) αλλα να παιζει τιμια τα παιχνιδια του 19. Εχω το θεμα ομως οτι το τροφοδοτικο εχει 2x6 pin εξοδους τροφοδοσιας και οι περισσοτερες καρτες εχουν 6 κ 8 η 8  pin μονο. Τι μου προτεινετε;;

Δημοσ.

Υπάρχουν αντάπτορες molex ή sata → 8pin pci-e. Γενικότερα το αποφεύγουμε και απλά το αναφέρω σάν λύση ανάγκης.

Ιδανικά επένδυσε σε ένα νέο τροφοδοτικό.Αν δέν μπορείς στην παρούσα φάση, μήν βάλεις κάρτα που θέλει υποσταθμό της ΔΕΗ, με την ελπίδα οτι όλα θα πάνε καλά (γιατι κατα πάσα πιθανότητα δέν θα πάνε...)

Δημοσ.
17 ώρες πριν, sakis_colt είπε

Kαλησπερα, η sapphire dual x που ειχα (2013) καηκε και σκεφτομαι την αγορα της επομενης. το μπατζετ ειναι μεχρι τα 250 βια 300. Δεν εχω τις παλαβες απαιτησεις σε παιχνιδια (4κ κτλ) αλλα να παιζει τιμια τα παιχνιδια του 19. Εχω το θεμα ομως οτι το τροφοδοτικο εχει 2x6 pin εξοδους τροφοδοσιας και οι περισσοτερες καρτες εχουν 6 κ 8 η 8  pin μονο. Τι μου προτεινετε;;

ποιο τροφοδοτικο εχεις?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...