klainmein Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Πάει το Σ/Κ, δεν πειράζει. Στη Θεσσαλονίκη έφτασε πάντως.
denthnpalevw Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) το δικό μου πακέτο ακόμα Αττική είναι!!!!!! Επεξ/σία 25 Απριλίου 2020 από denthnpalevw
klainmein Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Από Παρασκευή πρωί έχει κολλήσει στο ΚΤΕΠ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> ΠΡ. ΤΑΧ/ΡΩΝ ΝΕΑΠΟΛΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ) Ε Λ Ε Ο Σ
denthnpalevw Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Δουλεύουν....... Κατά πάσα πιθανότητα θα παραλάβω σήμερα. Μην το γρουσουζευω Επεξ/σία 28 Απριλίου 2020 από denthnpalevw
denthnpalevw Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Μια γρήγορη εντύπωση για το λάπτοπ. Πλαστικουρα φουλ. Mouse pad δεν έχω δει χειρότερο. Bleeding δεν έχει. Μια ακόμα μνημουλα 8 θα βάλω ψιλό άμεσα.
klainmein Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Στις 28/4/2020 στις 3:42 ΜΜ, denthnpalevw είπε Μια γρήγορη εντύπωση για το λάπτοπ. Πλαστικουρα φουλ. Mouse pad δεν έχω δει χειρότερο. Bleeding δεν έχει. Μια ακόμα μνημουλα 8 θα βάλω ψιλό άμεσα. Σήμερα το πήρα κι εγώ αλλά θα το ανοίξω το βράδυ. Αλήθεια ποιος χρησιμοποιεί touchpad?Μόνο για ανάγκη. Γιατί να είναι τόσο χάλια ρε παιδιά σε τόσο απλό πράγμα, μήπως είναι θέμα software? Για το touchpad βαλε το bios 3.10 λένε, σχεδόν το στρώνει.
denthnpalevw Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Ποιότητα φίλε..... λες και είναι ξεχαρβαλωμένο κάνει. τες Πα. δεν το μετάνιωσα. Το μόνο που με χαλάει είναι ο θόρυβος από τα ανεμιστηράκια.
klainmein Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, denthnpalevw είπε Ποιότητα φίλε..... λες και είναι ξεχαρβαλωμένο κάνει. τες Πα. δεν το μετάνιωσα. Το μόνο που με χαλάει είναι ο θόρυβος από τα ανεμιστηράκια. Ναι, η αλήθεια ότι είναι λίγο χάλια τελικά. Τι μαλακες είναι γιατί να κάνουν τέτοια υλοποίηση; Όντως κουνιεται ρε συ...από ανταπόκριση κλπ πάντως είναι οκ εμένα. Πέρασα drivers κλπ μέχρι τις 4,δεν άντεχα άλλο. Κάτι παίχτηκε με το armoury crate, θα δω σήμερα λεπτομέρειες. Στα θετικά: απίστευτο πληκτρολόγιο για εμένα. Αθόρυβο, μαλακα πλήκτρα κ υπέροχο εφέ με το rgb. Τρελάθηκα σοκαρίστηκα που πέρασαν τα Windows σε λιγότερο από 5 λεπτά από το flashaki... Στο λαπτοπ της γυναίκας μου 9ετιας πριν λίγες μέρες μου πήρε ώρες. Τι είναι αυτοί οι nvme?? Ένιωσα πολύ παππούς. Εγώ θέμα με θόρυβο δεν είχα αν κ δούλευε silent. Αθόρυβο μου φάνηκε κιόλας. Με ξένισαν οι drivers, που δεν ηταν απλά 1 exe και δεν είμαι σίγουρος ότι περαστηκαν όλοι, θα το ελέγξω από device manager σήμερα. Η οθόνη μέτρια φωτεινότητα, δεν είδα video κλπ. ούτε τσέκαρα τα hz. Εγώ τρελάθηκα με το design του, είναι πολύ space. Όπως και με το BIOS! Sorry δεν έχουν πια εκείνη την μπλε οθόνη; Πολύ φουτουριστικο και εύχρηστο ταυτόχρονα! Μόνο εμείς οι δύο το πήραμε ρε συ...? Επεξ/σία 1 Μαΐου 2020 από klainmein
denthnpalevw Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Bios πολύ κλειδωμένο. Τζάμπα το χει .. δεν μπορείς να ρυθμίσεις τίποτα. 120Hz είναι η οθόνη. Πληκτρολόγιο όντως εξαιρετικό. Nvme άλλη φάση. Τώρα για armoury crate δεν το περνάς έτσι απλά. Θέλει εγκατάσταση άλλα 2 services πριν. Το myasus βάλε για συντήρηση μπαταρίας. Δεν έχει άλλο νόημα το συγκεκριμένο. Αν θες κάτι επιπλέον στείλε και pm. Μην σπαμαρουμε εδω Επεξ/σία 1 Μαΐου 2020 από denthnpalevw
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα