oraiustepe Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Καλησπέρα.. Δεν ενδιαφέρομαι για το λαπτοπ.. Απλά να αναφέρω σε αυτά που λέτε περι πολωνικου πληκτρολογιου και διάφορα θέματα που μπορεί να έχει το λαπτοπ με θερμοκρασίες κλπ.. Στις αγορές από ίντερνετ και όχι από φυσικό κατάστημα (εκεί δεν ισχύει) υπάρχει η λεγόμενη υπαναχωρηση προϊόντος που σημαίνει παίρνω το λαπτοπ το ανοίγω με προσοχή το δουλεύω κανονικά και αν δεν μου αρέσει το ξαναβάζω μέσα και το στέλνω πίσω.. Κανονικά κάθε κατάστημα πρέπει να το δεχτεί είναι νόμος νομίζω και μπορείτε να τους κυνηγησετε... Το θέμα όμως με το συγκεκριμένο λαπτοπ είναι ότι δεν έχει λειτουργικό πάνω και δεν νομίζω να το δεχτούν αν του βάλεις λειτουργικό.. Διορθώστε με αν κάνω λάθος σε κάτι γιατί δεν είμαι απόλυτα σίγουρος, απλά λέω να ψάξετε και αυτήν την περίπτωση αν δεν σας αρέσει το λαπτοπ όταν το παραλάβετε
klainmein Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 OK... κάνουμε format και το στέλνουμε πίσω... 😊
Greeklando Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 13 ώρες πριν, klainmein είπε Αναφέρει κάπου οτι είναι πολωνικο qwerty? Είναι λόγος για επιστροφή και επιστροφή χρημάτων. Τα λεφτά σου γιατί να τα κλαις δεν κατάλαβα. Απόδειξη δε θα έχεις, προστασία καταναλωτή δεν υπάρχει; Ανεβασατε για το συγκεκριμενο λαπτοπ μια αναρτηση πριν καν δω την αναρτηση εδω το ειχα αγορασει ειπα πως μπορω να αποδειξω τα παντα .. εστειλα και τα λεφτα.. παρολο που εχει αργησει τοσο μερες δικαιωμα του καθενος να κανει οτι θελει.οταν τους πηρα τηλεφωνο και ειπα θελω να ακυρωσω και κατοπιν συζητησης αφου μου εκμηστηρευτηκαν πως ειναι στα πολωνικα εγω απλα ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΝΙΩΣΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΩ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ θεμα .ο καθενας μπορει να κανει οτι θελει και οτι λεει η καρδια του.. πρωτον γιατιβοταν πρωτομιλησαμε μου ειπαν ψεματα στις μερες κσι δεν μου ανεφεραν κατι για πολωνια ενω ερωτηθηκαν . Αυτα για μενα ειναι αρκετα για την φερεγγυοτητα μου.. Αφου ακυρωσα πως θελω να καβατζωσω και αλλο λαπτοπ;
zacharis1955 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 1/4/2020 στις 8:58 ΜΜ, vant είπε Το συγκεκριμένο μοντέλο το αγόρασα Black Friday απο Amazon περιπου 700ε, πραγματικα απο τα χαρακτηριστικά του και την ταχύτητα του ολα οπως τα περιμενα και εμεινα απολυτα ικανοποιημενος. Το μονο αρνητικο που εντοπισα ειναι το Bleeding , και παροτι δεν υστερει σε τιποτα αλλο και δεν εμφανισε καποιο αλλο θεμα , για εμενα ηταν ενοχλητικο και ο λογος να το επιστρεψω. Ολα τα monitors ειδικά αυτής της κατηγορίας τιμής αλλά και πολύ ακριβότερα έχουν Backlight Bleeding. Το Backlight Bleeding είναι το μόνο -συνηθισμένο- ας πούμε "ελάττωμα" των IPS panels... Επεξ/σία 18 Απριλίου 2020 από zacharis1955
drelos2 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Καλησπέρα και χρόνια πολλά παιδιά!! Εγώ παρέλαβα την πέμπτη αγορασμένο με τιμολόγιο απο πλαίσιο στα 725 , γενικά όσες μέρες το δουλεύω είμαι αρκετά ευχαριστημένος, απο games δεν έχω δοκιμάσει τα ποιό βαριά ακόμα μόνο την Dota2 έχω εγκαταστήσει που παίζω αρκετά, στην dota τα Fps παίζουν απο 100 μέχρι και 60 σε fights με πολλά heroes στο ίδιο μέρος η θερμοκρασίες της cpu έφτασαν μέχρι 75 ανα διαστήματα και της gpu έπαιζε κοντά στους 60 βαθμούς (αυτά σε turbo mode του armury crate ) , δεν έχω δοκιμάσει τα άλλα Modes που έχει για εξοικονόμηση ενέργειας και για όταν το δουλεύεις με μπαταρία, η οθόνη του καλή και είναι και 100%sRGB τώρα για το δικό μου μοντέλο δεν ξέρω αν είναι 120hz αλλά και να μην είναι δεν με πολύ ενδιαφέρει μιάς και στους περισσότερους τίτλους (τουλάχιστον στους καινούργιους) δεν πρόκειται να τα πιάσει αυτά τα fps το pc , μπαταρία δεν έχω τσεκάρει μιας και δεν το έχω χρησιμοποιήσει εκτός ρεύματος ακόμη, στα θετικά οτί μπορείς να κάνεις pair το smarphone με την εφαρμογή armury crate της asus και να βλέπεις θερμοκρασίες συχνότητες cpu gpu κτλπα, ακόμη και να τα αλλάξεις μέσα απο την εφαρμογή στο κινητό σου, το πληκτρολόγιο μου πήρε 2 μέρες να το συνηθίσω μιάς και το f1 το έχει πάνω απο το 2 και όχι πάνω απο το 1 όπως τα κλασικά πληκτρολόγια που έχουμε στους σταθερούς, κατά τ άλλα είναι καλό , είναι και RGB για όποιον είναι σ αυτά που θέλει, από όσο έψαξα στο νετ με dual channel ram ανεβαίνει πολύ η απόδοση του λάπτοπ στα παιχνίδια και με βλέπω να βάζω μια ακόμη 8άρα ραμ (παίρνει και 2 16άρες νομίζω μέχρι 32 gb δέχεται) , αυτά μέχρι τώρα αν θέλετε να δώ κάτι γράψτε μου εδώ για να δώ. Υ.Γ Τελικά 60hz είναι η οθόνη μου 2 1
drelos2 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 4 ώρες πριν, klainmein είπε Στο site του techstores γράφουν 120hz... Το δικό μου είναι απο το πλαίσιο αγορασμένο και είναι με τον ryzen 7 3750h , λογικά θα είναι άλλος ένας κωδικός των tuf laptop που κυκλοφορούν, το Asus tuf 505 έχει πάρα πολλές εκδώσεις με μικρό διαφορές , το δικό μου είναι το asus tuf 505dt το οποίο δεν έχει 120hz οθόνη , γενικά είναι μπέρδεμα το θέμα με τα versions επειδή αλλάζουν και ανάλογα τα region, αυτό αφού γράφει 120hz τόσο θα είναι μην ανησυχείς, εγώ απλά έγραψα για το δικό μου γιατί πάνω κάτω την ίδια απόδοση έχουν τα λάπτοπ και ας έχουν μικροδιαφορές 2
stelios18120 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ellhnasfilotimo είπε Παρελαβε καποιος; . Επεξ/σία 22 Απριλίου 2020 από stelios18120
klainmein Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 43 λεπτά πριν, stelios18120 είπε 3 ποστ πιο πάνω διάβασες; Λέει παρέλαβε. Αυτός είναι από Πλαίσιο, όχι από το μαγαζί της προσφοράς. Εμένα μου είπαν ότι παραλαμβάνουν σήμερα και το στέλνουν. Αντε να δούμε.
stelios18120 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 3 λεπτά πριν, klainmein είπε Αυτός είναι από Πλαίσιο, όχι από το μαγαζί της προσφοράς. Εμένα μου είπαν ότι παραλαμβάνουν σήμερα και το στέλνουν. Αντε να δούμε. Ε αφού στο είπαν θα τα στείλουν τότε 😁👍
klainmein Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Ε αφού στο είπαν θα τα στείλουν τότε 😁👍 Καλά δεν ελπιζω και πολύ. Θα δείξει. Αν μου κάνουν κόλπα το ακυρώνω κιόλας, klainmein 😁 Επεξ/σία 22 Απριλίου 2020 από klainmein
klainmein Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Κι όμως! Μου ήρθε μήνυμα ότι η παραγγελία είναι έτοιμη προς αποστολή! klainmein on the line! Ψάχνω κάθε μέρα σε μεταχειρισμένα, όλη μέρα...ΕΝΑ βρήκα που να άξιζε στα ίδια λεφτά και να ήταν και Θεσσαλονίκη: Η μόνη καλύτερη προσφορά που βρήκα απο παρελθόν είναι το ίδιο στην επόμενη έκδοση με ryzen 7 και 16gb ram απο ισπανικό Amazon. Γενικά θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ καλή τιμή για αυτά τα χαρακτηριστικά. Κανένας άλλος που παρήγγειλε και να πήρε SMS; KoGi και denthnpalevw? Greeklando δε σε χάλασε! 😋πλάκα κάνω... Επεξ/σία 22 Απριλίου 2020 από klainmein
denthnpalevw Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Πήρα και εγώ. Άντε να δούμε. Value είναι αυτή την στιγμή. Καλύτερο δεν θα βρούμε σε αυτά τα χρήματα. 1
klainmein Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, denthnpalevw είπε Πήρα και εγώ. Άντε να δούμε. Value είναι αυτή την στιγμή. Καλύτερο δεν θα βρούμε σε αυτά τα χρήματα. Η παραγγελία θα αποσταλεί, με τον παρακάτω αριθμό αποστολής Αποστολή με ΕΛΤΑ Courier ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ Αριθμός αποστολής: ******* ΟΛΕΕΕΕΕ!Τώρα μας μένει να μην πετάει μπλε οθόνες και να μην κάνει τραλαλα το rgb... 😁 Άψογοι...14/4 μου έστειλαν mail οτι θα παραλάβουν 21-22 του μηνός και την επομένη θα το έχω, ΑΚΡΙΒΩΣ ετσι έγινε... Ακουστε ακουστε . Εχω ατομο στο ελτα δικο μου τον πηρα τηλεφωνο το λαπτοπ ειναι σε κοντεινερ θα ερθει σε 20 μερες χαχαχαχαχαχχασχσ μου ειπε μην το περιμενεις εννοειται πως ακυρωσα θα το φερουν και θα το πανε πισω και θα παρω καιβτα λεφτα μου μεχρι τοτε θα παρω αλλο.. Οι 20 μέρες εγιναν 6...Ευχαριστούμε τον φίλο σου στα ΕΛΤΑ που βρήκε το container και το πήγε μπροστά από τα άλλα. Επεξ/σία 22 Απριλίου 2020 από klainmein 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα