denthnpalevw Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Παρέλαβε ο φίλος που το περίμενε; Το περίμενα ότι δεν θα ήταν ελληνικό. Δεν περίμενα να έχει ελληνικά γράμματα στο πληκτρολόγιο. Το θέμα είναι ότι έγραφε στο site όταν παραγγείλαμε 5-7εργασιμες και κοντευουμε μήνα.
klainmein Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 2 λεπτά πριν, denthnpalevw είπε Παρέλαβε ο φίλος που το περίμενε; Το περίμενα ότι δεν θα ήταν ελληνικό. Δεν περίμενα να έχει ελληνικά γράμματα στο πληκτρολόγιο. Το θέμα είναι ότι έγραφε στο site όταν παραγγείλαμε 5-7εργασιμες και κοντευουμε μήνα. 1 Απριλίου έβαλα παραγγελία και έλεγε 5-10 μέρες όχι 5-7, αν δεν κάνω λάθος. Οι 10 εργάσιμες τελείωσαν χθες.
denthnpalevw Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Οκ και 5-10 να λέγε. Πάμε για 23 24 του μήνα και μετά.
klainmein Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Εμένα 21-22 μου είπαν, άρα είμαστε +2-3 μέρες από όσες είπαν. Δεν παίζω με τους αριθμούς, απλά λέω πώς έχει το πράγμα. Είναι και η ιστορία με τον κορονοϊό είναι και γιορτές στη μέση, όλα πήγαν λίγο πίσω... Το θέμα είναι άλλο, θα βγει καλό το laptop η θα φάμε ξενέρωμα...; Γιατί τα specs τα έχει, εμένα με προβληματίζουν τα reviews στο Amazon από χρήστες...Έχει ένα 70% που το αποθεώνουν αλλά με καναδυο αρνητικά και ένα 10% που το θαβουν και τους δημιούργησε μονο προβλήματα...Σερνόταν μέχρι και σε απλά παιχνίδια, θέματα με το Browsing σε chrome κλπ κλπ ανήκουστα πράγματα... Εκείνα ήταν τα περισσότερα με την 1660ti βεβαια...δεν ξέρω έχω προβληματιστεί... Επεξ/σία 16 Απριλίου 2020 από klainmein
Greeklando Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Δεν εχω παραλαβει .. Ακουστε ακουστε . Εχω ατομο στο ελτα δικο μου τον πηρα τηλεφωνο το λαπτοπ ειναι σε κοντεινερ θα ερθει σε 20 μερες χαχαχαχαχαχχασχσ μου ειπε μην το περιμενεις εννοειται πως ακυρωσα θα το φερουν και θα το πανε πισω και θα παρω καιβτα λεφτα μου μεχρι τοτε θα παρω αλλο..
Looter Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Το μόνο θέμα με την εισαγωγή από Πολωνία είναι να μην έχει QWERTY πληκτρολόγιο που είναι θέμα για πολλούς. Μόνο αυτό.
klainmein Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, Greeklando είπε Δεν εχω παραλαβει .. Ακουστε ακουστε . Εχω ατομο στο ελτα δικο μου τον πηρα τηλεφωνο το λαπτοπ ειναι σε κοντεινερ θα ερθει σε 20 μερες χαχαχαχαχαχχασχσ μου ειπε μην το περιμενεις εννοειται πως ακυρωσα θα το φερουν και θα το πανε πισω και θα παρω καιβτα λεφτα μου μεχρι τοτε θα παρω αλλο.. Έχεις άνθρωπο στα ελτα που ξέρει ότι το λαπτοπ ειναι σε κοντεινερ και θα έρθει σε 20 μέρες. Ξέρει την παραγγελία του techstores από τον προμηθευτή και ξέρει πού βρίσκονται τα laptop μας;; ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΎΕΙΣ;;;;Μήπως έχασες την προσφορά και λες να επηρεάσω κανέναν να το ακυρώσει κια να το τσιμπήσω εγώ;;; Ρε πάμε καλά;; Τέλος πάντων ακόμη και να ισχύουν όσα λες, μη μας ξενερωνετε. Καντε ό,τι θέλετε εσείς. Εγώ τόσες μέρες 1 προσφορά βρήκα καλύτερη, το ίδιο λαπτοπ με 16gb ram kai ryzen 7 από amazon.es. Προσωπικά δεν ακυρώνω τπτ εκτός αν βγει καλύτερη προσφορά στο μεταξύ. Επεξ/σία 17 Απριλίου 2020 από klainmein
klainmein Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 19 ώρες πριν, Looter είπε Το μόνο θέμα με την εισαγωγή από Πολωνία είναι να μην έχει QWERTY πληκτρολόγιο που είναι θέμα για πολλούς. Μόνο αυτό. Τι έχει το qwerty της Πολωνίας;
Greeklando Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, klainmein είπε Έχεις άνθρωπο στα ελτα που ξέρει ότι το λαπτοπ ειναι σε κοντεινερ και θα έρθει σε 20 μέρες. Ξέρει την παραγγελία του techstores από τον προμηθευτή και ξέρει πού βρίσκονται τα laptop μας;; ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΎΕΙΣ;;;;Μήπως έχασες την προσφορά και λες να επηρεάσω κανέναν να το ακυρώσει κια να το τσιμπήσω εγώ;;; Ρε πάμε καλά;; Τέλος πάντων ακόμη και να ισχύουν όσα λες, μη μας ξενερωνετε. Καντε ό,τι θέλετε εσείς. Εγώ τόσες μέρες 1 προσφορά βρήκα καλύτερη, το ίδιο λαπτοπ με 16gb ram kai ryzen 7 από amazon.es. Προσωπικά δεν ακυρώνω τπτ εκτός αν βγει καλύτερη προσφορά στο μεταξύ. Το εχω πληρωσει το λαπτοπ 350 προκαταβολη και το ακυρωσα. Οποια στοιχεια θες να σου αποδειξω οτι λεω και οπως το λεω στειλε μου καλη συνεχεια. Να κανεις αυτο που λεει η καρδια σου. Εγω παραγγειλα 30 του μηνος και ειναι 17. Δεν παραγγειλα πολωνεζικο qwerty και ηδη δυο ατοπηματα σε μια προσφορα τι θες να το ανοιξω και να κλαιω τα λεφτα μου οχι δεν το ρισκαρω. Προτιμω να τα εχω στην τσεπη μου.
klainmein Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 48 λεπτά πριν, Greeklando είπε Το εχω πληρωσει το λαπτοπ 350 προκαταβολη και το ακυρωσα. Οποια στοιχεια θες να σου αποδειξω οτι λεω και οπως το λεω στειλε μου καλη συνεχεια. Να κανεις αυτο που λεει η καρδια σου. Εγω παραγγειλα 30 του μηνος και ειναι 17. Δεν παραγγειλα πολωνεζικο qwerty και ηδη δυο ατοπηματα σε μια προσφορα τι θες να το ανοιξω και να κλαιω τα λεφτα μου οχι δεν το ρισκαρω. Προτιμω να τα εχω στην τσεπη μου. Αναφέρει κάπου οτι είναι πολωνικο qwerty? Είναι λόγος για επιστροφή και επιστροφή χρημάτων. Τα λεφτά σου γιατί να τα κλαις δεν κατάλαβα. Απόδειξη δε θα έχεις, προστασία καταναλωτή δεν υπάρχει; 1
zacharis1955 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 22 ώρες πριν, Greeklando είπε Δεν εχω παραλαβει .. Ακουστε ακουστε . Εχω ατομο στο ελτα δικο μου τον πηρα τηλεφωνο το λαπτοπ ειναι σε κοντεινερ θα ερθει σε 20 μερες χαχαχαχαχαχχασχσ μου ειπε μην το περιμενεις εννοειται πως ακυρωσα θα το φερουν και θα το πανε πισω και θα παρω καιβτα λεφτα μου μεχρι τοτε θα παρω αλλο.. Και 'γώ έχω άνθρωπο στα ΕΛΤΑ και μου είπε να μην ακούω ανοησίες! 1
Looter Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, klainmein είπε Τι έχει το qwerty της Πολωνίας; Πολωνικά σύμβολα στην εκδοχή QWERTY αν είστε τυχεροί ή πολωνικά σύμβολα και διάταξη QWERTZ αν πάτε στη γερμανική έκδοση.
klainmein Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Επειδή το είπε αυτός από τα ΕΛΤΑ σημαίνει ότι ισχύει το πολωνικό πληκτρολόγιο;
Looter Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 10 λεπτά πριν, klainmein είπε Επειδή το είπε αυτός από τα ΕΛΤΑ σημαίνει ότι ισχύει το πολωνικό πληκτρολόγιο; Φίλε για να μην παρεξηγηθώ δεν έχω ιδέα για το λαπτοπ. Απλά διάβαζα και είδα ότι αναφέρθηκε ότι το λαπτοπ μπορεί να είναι πολωνική έκδοση. Απο τη στιγμή που το λειτουργικό αλλάζει σε ότι γλώσσα θες αυτό δεν είναι θέμα (άσχετα αν το συγκεκριμένο έρχεται χωρίς λειτουργικό). Το μόνο θέμα είναι η διάταξη του πληκτρολογίου και εφόσον δεν είναι η ελληνική ή η US international θα έπρεπε να το αναφέρει το κατάστημα. Λιγο που το έψαξα παραπάνω στο reddit γράφουν ότι όλα τα λαπτοπ Πολωνία πλην Apple έχουν το standard US keyboard. Αυτά
klainmein Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Σε ευχαριστώ πολύ. Και το eshop ολα από εκεί τα φέρνει, έχω πάρει 2 καί τα 2 ηταν κανονικό πληκτρολόγιο. Ο μονος λακος που έχει η φαβα ειναι του φίλου πού ή μας κοροϊδεύει ή είναι πολύ ευκολοπιστος ή θέλει να καβατζωσει κανένα λαπτοπ ακόμη για κανένα φιλαράκι του. Δεν καταλαβαίνω την τόσο αρνητική κριτική του Επεξ/σία 17 Απριλίου 2020 από klainmein 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα